Andělská poselství na neděli: Váhy, uzavřete svůj největší spor, Berani, nemusíte být dokonalí

Andělská poselství na neděli: Váhy, uzavřete svůj největší spor, Berani, nemusíte být dokonalí
Udělejme každý den někomu radost. Někomu, koho neznáme dobře, kdo není ani náš přítel, ani známý, ani příbuzný. Andělé nám říkají, že ve své mysli nemůžeme nastolit mír a naučit se trpělivosti, budeme-li pomáhat pouze vybraným lidem. A neděle je čas klidu, tudíž je to nejlepší čas udělat něco pro druhé.

Na druhou stranu je pravda, že někteří lidé pomoci nechtějí. Potřebují si dokazovat, že všechno zvládnou sami. Nakonec zjistí, že nezvládnou. Jsme-li odmítnuti, měli bychom se pokorně omluvit a jít svou vlastní cestou. Pokud nás následně dotyčný jedinec požádá, zda bychom mu nemohli pomoci, protože přecenil své síly, na řadu přichází pochopení z naší strany a následná pomoc. Toto je správný přístup, bez zaujatosti ke komukoli. Přečtěte si své andělské poselství na poslední den v tomto týdnu a zjistěte, co by vám andělé rádi sdělili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Trápí vás sebezničující představa, že nejste dokonalí. No a? Ukažte na jediného člověka, který vždy udělá všechno správně, pokud nějaký existuje. Mějte se více rádi takové, jací jste, se všemi svými chybami. Následně se naučíte akceptovat chyby druhých, již vám nepřijdou tak nesnesitelní.

Andělská rada: Více se vžijte do role rozeného vůdce, jímž bezpochyby jste. Nebojte se odsouzení. Pokud se vám něco nepodaří, argumentujte, že jste alespoň něco zkusili pro dobro všech.

Býk (20. dubna – 20. května)

Snaha se většinou vyplácí, tok některých událostí však zvrátit nejde bez ohledu na to, jak hodně se snažíte. Místo abyste proti nevyhnutelné změně bojovali, přijměte ji se vším, co vám přináší. Toto řešení neznamená, že se vzdáte. Pouze dokážete, že jste dost silní na to, abyste v životě uspěli.

Andělská rada: Nedaří-li se vám za všech okolností, odpočívejte, nyní vám není předurčeno dosáhnout změny, po níž toužíte. Nebroďte se proti proudu, je-li to pro vás nevýhodné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Každý den udělejte něco navíc. Pokud se vám do ničeho nechce, tím spíše byste měli něco dělat. Lenost je vaší slabou stránkou, zejména když doslova musíte něco dokončit či začít dělat. Čím více se toho po vás chce, tím lenivější jste. Všem ukažte, že je toho ve vás mnohem víc a že plníte své sliby.

Andělská rada: Při jakékoli činnosti nehleďte z okna, naopak udělejte vše pro to, abyste to měli brzy hotové. Dělání všeho okolo pouze prodlužuje dobu trvání této vaší neoblíbené činnosti.

Rak (22. června – 22. července)

Na vaší reputaci by vám mělo záležet, ale všechno má své meze. Není třeba dělat všechno, co na očích autority vidíte, na druhou stranu je dobré se snažit být lehce nad průměrem, hlavně v oblasti kariéry a zaměstnání celkově. Zlepšete způsob, jakým vidíte sami sebe, a ostatní k vám přijde samo. Zamyslete se nad tím, co chcete dokázat v nadcházejícím pracovním týdnu.

Andělská rada: Přátelé jsou přátelé, na ty se můžete spolehnout, budete-li potřebovat podržet. Nechtějte to ale od nikoho na potkání, lidé, kteří vás příliš neznají, budou šetřit milými slovy.

Na koho se můžete vždy nejvíce spolehnout, jsou přátelé, tak se jich držte
Na koho se můžete vždy nejvíce spolehnout, jsou přátelé, tak se jich držte | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Každý den počínaje dneškem udělejte něco, co byste běžně udělali zítra. Dokud můžete, plňte své povinnosti. Sice strávíte celý den jen prací, na druhou stranu následujících několik dní se nemusíte stresovat a můžete si užívat volný čas naplno. Motivujte se právě větším množstvím volného času.

Andělská rada: Nemusíte být odborníky, abyste něco udělali důsledně. Pokud u vás doma něco nefunguje tak, jak by správně mělo, neotálejte s opravou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte-li problém s komunikací, uzavřít se a nestýkat se s nikým není vhodné řešení. Zkuste najít příčinu vaší slovní neoblíbenosti. Možná někoho kritizujete, přestože si to neuvědomujete, možná nejste zcela upřímní a skrýváte své pocity. Důvodů, proč se s vámi někteří lidé odmítají bavit, může být celá řada.

Andělská rada: Více sdílejte své pocity. Můžete si přijít zranitelní a slabí, ale tak tomu není. Lidé se vám chtějí svěřit s tím, jak se cítí, ale dokud se jim neotevřete vy sami, neudělají to.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaměřte se na svůj nejcennější vztah. V poslední době se v něm objevily trhliny, kdykoli jste se pohádali, nyní nastal čas je zacelit. Požádejte o soukromé setkání, vyříkejte si, co musíte, a pozvěte tuto osobu na zábavný den na místě, které je pro váš vztah naprosto výjimečné.

Andělská rada: Řešte všechno okamžitě. Sice je pravda, že čas vyléčí všechny rány, ale mnohem lepšího výsledku dosáhnete, když se zapříčiníte o uzdravení vztahu sami.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nastal čas zjistit, v čem nejste tak dobří jako kdysi, a začít s tím něco dělat. V minulosti jste se hodně učili novým znalostem, avšak některé z nich nepoužíváte tak často a postupně je zapomínáte. Popřemýšlejte, jaké informace by bylo dobré oprášit, a opakujte si, dokud si danou znalost nepřipomenete dostatečně.

Andělská rada: Buďte upřímní ohledně toho, kolik si toho pamatujete. Vždy je lepší strávit více času opakováním něčeho, co si myslíte, že si pamatujete dobře, než být v šoku, kolik jste toho zapomněli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš milostný život není tak dokonalý, jak jste si naplánovali. Důvodem je, že v případě problémů máte tendenci stáhnout se do své ulity a přečkat tam nejbouřlivější období vztahu. To samé děláte v případě rodinných problémů. Spíše komunikujte s druhou osobou a zjistěte, co jí vadí.

Andělská rada: Vaše vztahy jsou jedinečné a žádný váš známý neprochází tím samým, čím procházíte vy. Zužte okruh lidí, s nimiž si o vašem problému povídáte, na sebe a osobu, které se to týká. Nechtějte rady po vašich přátelích, kteří s problémem nemají nic společného.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Používáte stále dokola tu samou výmluvu – nemáte na ostatní čas, protože máte příliš mnoho práce. Pokud žádnou nemáte, něco si vymyslíte. Mezilidské vztahy jsou ale hodně důležité, neměly by se zanedbávat. Udělejte si čas na lidi kolem vás, budou vám vděční a i vy se na konci dne budete cítit spokojeně.

Andělská rada: Minulost vás dohání, všímáte si určitých vzorců v chování lidí a přirovnáváte je k lidem z vaší minulosti, kteří vás velmi zklamali nebo vám ubližovali. S tímto chováním byste měli přestat, nechcete-li, aby se vaše vztahy rozpadaly i nadále.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zlepšete sousedské vztahy. Máte-li se svými sousedy osobně tak dobré vztahy, že se již zlepšit nedají, poptejte se, zda jim nemůžete pomoci vyřešit spory s jinými sousedy či s jejich přáteli. Přinejmenším budou šťastní, že se někdo zajímá o jejich pohodlí, a začnou být sdílnější než dříve.

Andělská rada: Každý den udělejte něco pro zlepšení svého života. Lepší zacházení s ostatními lidmi vám dodá pocit, že na světě existují dobří lidé – a vy jednoho z nich každý den vidíte v zrcadle.

Ryby (19. února – 20. března)

Potřebujete-li pomoc někoho jiného, jakmile dojde k placení různých poplatků, dnes popřemýšlejte, zda nebude lepší stát se více finančně nezávislými. Na nějaký čas se uskromněte a začněte šetřit na horší časy. I malá snaha se počítá a nakonec vám udělá radost.

Andělská rada: Lidé mohou být unaveni tím, že vám pomáhají finančně. Někteří dokonce mohou mít pocit, že za nimi chodíte, jen když něco potřebujete. Dokažte jim, že se o sebe umíte postarat.

Zdroj článku:
  • Autorský text