Andělská poselství na čtvrtek: Býci, zmírněte důsledky svých činů, Panny, potřebujete-li soukromí, řekněte to jasně

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, zmírněte důsledky svých činů, Panny, potřebujete-li soukromí, řekněte to jasně
Za každý dobrý skutek budeme jednou odměněni, za každý špatný skutek pocítíme následky. Není to však tak černobílé. Co je vlastně ještě dobro a co už zlo? Mezi nimi existuje velmi tenká hranice. A tu lze lehce překročit.

Jistě máte svůj vlastní názor na to, co je dobré a co špatné. Zkuste se ale zeptat deseti jiných lidí. Dostanete deset dalších definicí dobra a zla. Co někomu přijde naprosto normální, je pro jiného zcela nepřijatelné. Udělat svět lepším místem je tedy těžké. Andělé radí, abychom se napřed zbavili toho, co nám vadí na ostatních, a nedělali to sami. Čím ještě můžete dopomoci míru mezi občany a dosáhnout spokojenosti? Přečtěte si své čtvrteční andělské poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Žádný plán není neuskutečnitelný. Stačí přestat poslouchat ego, které si udržujete v mysli pod slovem já. Nemyslete si, že musíte být ve všem první, protože nemusíte. Spolupráce s těmi správnými lidmi, kteří vám pomohou, aniž by za to chtěli velkou finanční odměnu, je velmi přínosná.

Andělská rada: Když ve svých plánech přestanete vidět odměnu a začnete vyhledávat potěšení z toho, že jste něco udělali pro druhé, motivace pokračovat vám už nikdy chybět nebude.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přichází zvláštní pocit uklidnění, pocit, že vás nic nemůže rozčílit. Vaše vazby s přáteli i rodinou ale mohly být zpřetrhány, když jste svůj vztek v předchozích týdnech zcela neovládli. Není nic špatného ani potupného na omluvě, naopak tím dáte ostatním najevo, že jste to tak nemysleli.

Andělská rada: Špatná nálada by neměla sloužit jako omluva vašich činů. Zjistěte, za jakých okolností došlo k vašemu naštvání, a detailně popište svou situaci každému, komu se jdete omluvit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Než se rozhodnete krýt lidi, kteří udělali nějakou chybu, ujistěte se, že je to opravdu nutné. Lidé se potřebují poučit, aby svou chybu již nikdy nezopakovali. Tím, že si vymýšlíte příběhy, abyste udělali radost někomu, kdo je vám blízký, ubližujete hlavně dotyčnému člověku.

Andělská rada: Osobní růst lze předpokládat pouze u těch, kteří nesou plnou zodpovědnost za všechno, co udělají. Drobné přibarvení pravdy, abyste zmírnili důsledky, občas není na škodu, ale všeho s mírou.

Rak (22. června – 22. července)

Trpělivost se vrací, poděkujte jí za to, že byla nějakou dobu pryč. Neboť jen díky tomu, že se vám vaše plány nedařily uskutečnit, jste odhalili všechny chyby, které by vás brzdily. Nyní, s nově nabytou trpělivostí, se můžete pustit do jejich odstranění. Vaše cesta za svými sny se stane dokonalou.

Andělská rada: Nikdy není příliš pozdě na setkání s novými lidmi, kteří vám vaši práci nejen pochválí, ale také upozorní na chyby. Tito přátelé jsou hodnotnější než lidé, kteří k vám jsou soustavně neupřímní.

Nebojte se potkávat s novými lidmi. Můžou vás pochválit, ale i upozornit na chyby, což neberte zle
Nebojte se potkávat s novými lidmi. Můžou vás pochválit, ale i upozornit na chyby, což neberte zle | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestože pracovní týden ještě neskončil, není od věci popřemýšlet, co budete dělat o volnu. Zalarmujte přátele a podniknete společný výlet. Kdy jste naposledy zorganizovali něco podobného? Tematický výlet není na škodu, bude to opět něco jiného než obvykle.

Andělská rada: Jste-li aktivní člověk, můžete se pokusit do výletu zakomponovat i žádost o spolupráci na projektu. Nezabere tolik času a kdoví, vaše vysněné podnikání se uskuteční dříve, než byste čekali.

Panna (23. srpna – 22. září)

Potřebujete-li více soukromí, jediná cesta, jak si ho dopřát, je být upřímní k lidem, kterým jste slíbili, že s nimi někam vyrazíte. Přijít vám do plánů může cokoli, váš příliš aktivní mozek totiž bude produkovat spoustu nápadů, které se dají zpeněžit. Ujasněte se, jsou-li pro vás nyní přednější peníze či přátelé, a podle tohoto zjištění jednejte.

Andělská rada: Nikdo vám nemůže zazlívat, že se chcete mít v budoucnu dobře. Pobavení se známými je rozhodně důležité, avšak vaše kariéra pro vás má rovněž určitou hodnotu.

Váhy (23. září – 23. října)

Minulost již nezměníte. Proč v ní tedy soustavně trávíte čas? Zaměřte se trochu na budoucnost a mnohem více na přítomnost, neboť právě v té nyní žijete. Zásadní chybu jste mohli udělat včera, ale to je také pouhá minulost. Napravte, co je možné napravit, a žijte přítomným okamžikem.

Andělská rada: Je mnohem lepší něco vyřešit okamžitě než dlouhé roky litovat, že jste nezměnili svůj život, když jste mohli. Přestaňte být líní ohledně řešení problémů a vykročte vstříc lepší budoucnosti.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Volný čas je možná kratší než jste původně plánovali, ale to ještě neznamená, že si dnešní den nemůžete užít. Ba naopak. Uvědomění, kolika lidem vaše snaha při práci pomůže, je vaším motorem, který vás neustále pohání vpřed. Díky tomu podáváte úctyhodný výkon a skvělé výsledky.

Andělská rada: Jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré. Platí to ve všech oblastech, i v té pracovní. Naplňte svou mysl pozitivitou a práce vám nezabere tolik času – a vy se budete moci věnovat něčemu jinému.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jediný člověk, který vás dusí svými názory, jste vy sami. Udělejte si pevný názor, nemějte více názorů, které si zároveň protiřečí. Uvědomte si, kdo opravdu jste. Jakmile přestanete být tak nerozhodní, lidé si vás budou více vážit a i vy sami si budete jisti svými činy. Lepší budoucnost je za dveřmi, otevřete jí.

Andělská rada: Když se cítíte dobře, jste veselejší a i ta práce vás začíná bavit. Propagujte své schopnosti. Nejste člověk v davu, dokážete z něho vyjít a jít si svou vlastní cestou, cestou, která vás naplní štěstím.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neschovávejte se doma. Místo toho vyjděte ven a všem ukažte, co umíte. Pokud se vám nechce nikam chodit, můžete své oblíbence pozvat k sobě domů. Dokažte jim, že i vy se dokážete pobavit nehledě na to, kolik práce vás ještě čeká. Také je dobré být upřímnější, když se s někým nudíte.

Andělská rada: Vyjadřování svých pocitů není vaší silnou stránkou. Dnes se přesto zkuste překonat a sdělit ostatním, jak se skutečně cítíte. Možná se urazí, ale spíše se setkáte s velkým pochopením.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Výmluvy nejsou dobré k ničemu a nikomu nepomohou. Než se vymluvíte na něco, co jste provedli, zapřemýšlejte se nad tím, zda vaše slova neshodí vaši vinu na někoho jiného. To by byla škoda, hlavně z toho důvodu, že byste se nepoučili ze své vlastní chyby.

Andělská rada: Přiznejte všechno, co jste provedli, se všemi detaily. Lidé budou naštvaní, tomu se nevyhnete. Ocení však vaši upřímnost a propříště budou vědět, že na vás je spolehnutí.

Ryby (19. února – 20. března)

Své výdaje si, kvůli událostem v posledních týdnech, pečlivě hlídáte. Dobrá zpráva je, že jste již našetřili dostatek peněz a můžete si trochu vyhodit z kopýtka, aniž by se vás to nějak dotklo. Jen si dejte pozor, abyste neutráceli tak hodně, že vám z našetřených peněz nezbyde vůbec nic.

Andělská rada: Dnešek je důkazem, že občas není na škodu vrátit se k životu, kterého jste se dobrovolně vzdali, aby se váš život zlepšil. Pravé zlepšení někdy nastane, když budete žít jako kdysi. S tím rozdílem, že nyní již víte, co si můžete dovolit.

Zdroj článku:
  • Autorský text