Andělská poselství na čtvrtek: Býci, práci prokládejte zábavou, Kozorozi, neznáte celou pravdu

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, práci prokládejte zábavou, Kozorozi, neznáte celou pravdu
Stejně důležitá jako láska k ostatním je láska k sobě samým. Andělé se nám snaží vštěpovat, že pokud budeme mít rádi sami sebe, budou nás mít rádi i ostatní a my lépe pochopíme je, neboť naše činy jsou odrazem spokojenosti naší duše. Co dalšího by vám chtěli sdělit?

Samomluva není odrazem psychického problému. Je to způsob, jak zlepšit komunikaci a vyjadřování. Jakmile se naučíme odpovídat sami sobě na otázky, které vyvstanou z naší mysli, budeme méně zaskočeni, když se nás někdo zeptá na něco osobního. Andělé tyto soukromé monology podporují. Vědí, že takto můžeme projevit své emoce, aniž bychom je použili v těch nejméně vhodných chvílích. Přečtěte si andělská poselství na čtvrtý pracovní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne vždy je přítomna nálada plnit vše, co ostatním na očích vidíte. Máte svůj vlastní život, vlastní problémy a vlastní povinnosti. Přesto je dobré zajít za lidmi, které jste hrubě odmítli, a nabídnout jim svou pomoc, jakmile budete mít dostatek času. Udělejte někoho šťastným a vrátí se vám to.

Andělská rada: Můžete mít pocit, že vám nezbývá čas na vaše koníčky. Zkuste je dělat s ostatními lidmi. Nezbývá-li vám energie, slušně lidem vysvětlete, že potřebujete více prostoru pro sebe.

Býk (20. dubna – 20. května)

Rozvrhněte si práci a zábavu. Najděte mezi nimi rovnováhu. Pokud stále pracujete a nemáte čas na zábavu, stane se z vás mrzout, a pokud naopak nestíháte pracovat, protože se neustále bavíte, lidé vám budou říkat, že jste líní. Je něco jiného regulovat pracovní stres a něco jiného se mu cíleně vyhýbat a tím si škodit.

Andělská rada: Odměňujte se, kdykoli se vám povede něco z pracovní oblasti. Plně se zaměřte na práci a poté si dopřejte krátkou přestávku, například se na pár vteřin podívejte jinam.

Blíženci (21. května – 21. června)

Utrácejte pouze za lidi, kteří zůstanou ve vašem životě. Sice budete mít hřejivý pocit, když budete bezhlavě utrácet za chvilkovou známost, ale dlouho vám nevydrží, pokud zjistíte, že vás dotyčný člověk začal mít pouze jako spořicí prasátko, ze kterého může brát.

Andělská rada: Odhalte pravý charakter lidí, než do nich začnete investovat. Nedávejte tolik najevo, že máte peníze stranou. Finanční pijavice odejdou, zato praví přátelé zůstanou.

Rak (22. června – 22. července)

Neupřednostňujte sami sebe před svou rodinou. Pomozte všem členům splnit jejich cíle, ať už vaše pomoc bude jakkoli malá. Postačí jen dodat sebedůvěru a motivaci, právě to vašim blízkým chybí nejvíce. Jakmile to uděláte, můžete začít očekávat to samé – tomuto očekávání však neklaďte velkou váhu.

Andělská rada: Nedělejte nic na úkor své rodiny či blízkých přátel. Na druhou stranu dělat vše jen pro ostatní vás nakonec naštve. Najděte tu správnou rovnováhu mezi sebou a svými příbuznými.

Neupřednostňujte sami sebe před svou rodinou.
Neupřednostňujte sami sebe před svou rodinou. | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nechcete-li se vyjádřit k něčemu, na co se vám vzpomíná hodně těžce, nevyjadřujte se. Některé zážitky jsou tak bolestivé, že je lepší na ně zapomenout a nemluvit o nich. Je dobré svěřit se osobě, které důvěřujete nejvíce, aby vaše bolest opadla, či se vyzpovídejte svému odrazu v zrcadle.

Andělská rada: Budete-li jednat proti své vůli, budete nervózní a poté se rozčílíte. Příbuzní o vás mohou mít strach, proto se snažte zabránit těmto emocím, aby se vydraly ven v nevhodnou dobu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Některé vztahy s přáteli potřebují upevnit. Nemáte-li na přátele delší dobu čas, je důležité, abyste za nimi zašli a alespoň jednu hodinu s nimi strávili. Vaši přátelé nevědí, jak se máte a co se u vás změnilo. Dnes se snažte méně pracovat a více času strávit socializací.

Andělská rada: Necháváte svým přátelům velkou svobodu, avšak oni touží po společně stráveném čase. Dejte jim to, co si přejí nejvíce – vaši pozornost.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste mnohem blíže svému cíli, než si myslíte. Přestože nyní vám výsledky vaší tvrdé práce zůstávají skryty, úspěch se slibně blíží. Vytrvejte a pocítíte silné zlepšení vaší situace. Nenechte svou mysl, aby vám namluvila, že vás váš plán již omrzel. Jde pouze o přechodné období.

Andělská rada: Můžete mít pocit, že se svému cíli věnujete natolik, že jste ztratili sami sebe. Dopřejte si krátký odpočinek, stravte nějaký čas svými zájmy a poté pokračujte ve svém úsilí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Věnujte nějaký čas studiu. Ať už se přiučíte čemukoli, obohatíte své zkušenosti a budete o něco moudřejší. Jen pozor, aby vás studium nepohltilo natolik, že ztratíte zájem o své povinnosti. Držte se svého dosavadního plánu a studujte, když vám zbyde nějaký čas.

Andělská rada: Věnujte se pouze tomu, co je pro vás přínosné. Netravte čas s lidmi, kteří vás pouze rozčilují, brzdili by vás v pokroku. Přesuňte setkání s těmito jedinci na jindy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zkuste si něco nového a zaměřte se na přátele. Alespoň jeden z nich nedávno toužil něco vyzkoušet a vy jste se odmítli připojit. Nejedná-li se o nelegální činnost, není důvod se ochuzovat o zážitky. Vaši přátelé vás znají jako veselého člověka se smyslem pro dobrodružství, dokažte jim, že takoví skutečně jste.

Andělská rada: Přátelé, s nimiž se stýkáte pouze tehdy, když na ně máte čas, vám příliš nesedli a mohou vás zradit. Zaměřte se proto jen na přátele, s kterými si vždy máte co říci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy je věc tak hotová, jak se vám zdá. O všem si děláte jasný obrázek ještě předtím, než znáte celou pravdu, zejména o všem, co vám je proti srsti. Buďte soucitnější a více poslouchejte, co vám kdo říká. Možná si budete moci vybrat, zda zůstat s lidmi, kteří vás podporují, nebo je vyměnit za svou popularitu. Rozhodněte se správně.

Andělská rada: Starat se o to, co si o vás myslí ostatní lidé, je pouze ztráta času. Neexistuje člověk, kterého by měli rádi všichni lidé. Jednejte pro své vlastní dobro, ale nezapomeňte ani na dobro ostatních.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte hodně práce, ale zapomínáte odpočívat, neboť také o svém volnu myslíte jen a jen na práci. Zkuste myslet na něco jiného, zejména odebíráte-li se ke spánku. Neodsouvejte aktivity, které milujete a které vás naplňují štěstím, na jindy.

Andělská rada: Neustálé přiučování se novým pracovním postupům z vás dělá oblíbeného zaměstnance, avšak vaše psychická pohoda a soukromí nesmějí trpět.

Ryby (19. února – 20. března)

K lidem se chovejte s úctou. Zejména lidé, které jste potkali teprve nedávno, mohou mít pocit, že se snažíte být ve vztahu nadřazeni. Jednejte s nimi jako se sobě rovnými a nechte je, aby navrhovali společné aktivity také oni. Vás ovládá váš zápal, avšak oni mohou mít pocit, že je dusíte.

Andělská rada: Ujistěte se, že ostatním navrhujete aktivity, které jsou fyzicky schopni zvládnout. Nenuťte lidi dělat něco, co sami nechtějí.

Zdroj článku:
  • Autorský text