Andělská poselství na čtvrtek: Vodnáři, primárně se zaměřte na vlastní problémy, Býci, nenechte se odradit slovy jiných

Andělská poselství na čtvrtek: Vodnáři, primárně se zaměřte na vlastní problémy, Býci, nenechte se odradit slovy jiných
Když se učíme něčemu novému, mentálně rosteme a dokážeme se lépe rozhodovat. Andělé se starají o ty nejdůležitější životní lekce. Ty nám vstupují do života, aniž bychom se na ně připravili. Naopak učíme-li se něco, co sami chceme, je to naše volba, která nám pochopení andělských lekcí usnadní.

Učit se po celý život rozhodně není mrhání časem. Jde o skvělý způsob, jak se dostatečně připravit a očekávat nečekané. Kdo není šokován vývojem událostí, ten dokáže snadno vyřešit každý problém. Cesta za tímto mentálním stavem není krátká ani snadná, avšak stojí za to snažit se ho dosáhnout. Nevíte-li, kde začít, můžete se inspirovat andělským poselstvím, v němž můžete najít cennou lekci.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne všichni lidé jsou tak aktivní jako vy. Chcete-li zaujmout introverta, v první řadě ho nezvěte nikam mezi hodně lidí. Zkuste někde v soukromí udělat nevinný vtípek, takový, který bude vytvořený speciálně dotyčnému na míru.

Andělská rada: Zjistěte více o povaze a smyslu pro humor vašeho milostného či přátelského zájmu. Čím více se o něm dozvíte, tím více mu můžete přizpůsobit ony vtípky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé na vás budou žárlit neustále. Vědí, že jste ve svém oboru dobří nebo že máte talent, který se jen tak nevidí. Nenechte tyto závistivce, aby ovládali váš život. Je jen na vás, co se rozhodnete ve svém jak volném, tak pracovním životě udělat.

Andělská rada: Udělejte všechno pro to, abyste se neustále zlepšovali. Lidé, kteří vás za to budou nenávidět, nejsou hodni vaší pozornosti. Naučte se více si vážit svých vlastních dovedností.

Blíženci (21. května – 21. června)

Všechny vztahy vyžadují naprostou upřímnost, chcete-li, aby trvaly co nejdéle. Možná je skvělé, že lžete, abyste chránili někoho jiného, ovšem nutno podotknout, že pokud si někdo způsobí problémy svou vinou, měl by nést následky. Jedině tak svou chybu příště nezopakuje.

Andělská rada: Lidé sázejí na to, že je budete krýt. Ohlédněte se zpět do minulosti. Většina vašich problémů vznikla tím, že jste chránili ostatní před jejich problémy. Vždy se zamyslete, zda vaše lhaní nezpůsobí více škody než užitku.

Rak (22. června – 22. července)

Jste všímaví a víte, že někdo vám blízký má problémy s financemi. Nemusíte se mu o tom hned zmiňovat. Nikomu se nehovoří dobře o finančních záležitostech, obzvláště pokud současná situace není příliš úsměvná. Dnes se o tom nezmiňujte a počkejte pár dní, jak se to vyvrbí.

Andělská rada: Je každého věc, co se rozhodne udělat se svými penězi. Svou pomoc nabídněte až tehdy, když si všimnete, že dotyčný se svou marnotratností dostává do existenčních problémů.

I když si všimnete, že váš blízký má problémy s financemi, zatím to neřešte a počkejte
I když si všimnete, že váš blízký má problémy s financemi, zatím to neřešte a počkejte | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Děláte-li něco, na co nejste hrdí, v přítomnosti jedné jediné osoby, zjistěte, proč tomu tak je. Může se vám líbit, ale také vám může být velmi nesympatická. Než se začnete bezdůvodně rozčilovat na veřejnosti, abyste zaujali či odpudili tuto osobu, vyříkejte si to s ní v soukromí.

Andělská rada: Se všemi lidmi můžete vést rozhovor na úrovni. Stačí jen zachovat klid a nedovolit emocím, aby smysl tohoto dialogu okamžitě pohřbily.

Panna (23. srpna – 22. září)

Cítíte-li se tlačeni do vztahu, o němž si nejste jisti, zda bude fungovat, nemusíte souhlasit s jeho vytvořením. Naopak, vysvětlete dotyčnému, proč se s ním nechcete přátelit. Je to nedostatek času, jste pracovně vytížení či nevíte, co dobrého by vám tento vztah přinesl? Ať máte jakýkoli důvod, nemlžte.

Andělská rada: Je mnohem lepší být upřímní než se zamotávat do lží. Chcete-li více času na promyšlení, zda vám dotyčný má co nabídnout, požádejte o tento čas.

Váhy (23. září – 23. října)

Dlouhou dobu jste pracovali na svém uznání jinými lidmi. Mnohem snáze byste o něj mohli přijít. Stačí jedna neopatrná věta a lidé začnou pochybovat o vaší důvěryhodnosti. Neříkejte proto nic z legrace, pokud si nejste jisti, že všichni ve vaší blízkosti pochopí tento nevinný vtip.

Andělská rada: Peníze jsou lákavé, ale pevné přátelství vám vydrží mnohem déle. Než půjdete na přesčas, možná je dobré omluvit se někomu, komu jste slíbili, že za ním přijdete na návštěvu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V poslední době vás silně fascinují myšlenky ostatních lidí a obyčeje jiných kultur. Využijte tohoto zápalu, abyste se přiučili něčemu novému. Když už tyto poznatky nebudou k ničemu jinému, můžete zazářit v rozhovorech se svými přáteli. Mají vás totiž více za rádce než za někoho, za kým chodí pro pobavení.

Andělská rada: Informace, které dnes můžete získat, vám pomohou pochopit své vlastní myšlenkové pochody. Výsledkem bude větší pohodlí a pocit blaha, negativní myšlenky postupně odezní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pobavit vás dnes bude opravdu těžké. Pokud vás přátelé začínají nudit a nejraději byste je neznali, stáhněte se na nějaký čas do ústraní a o všem popřemýšlejte. Pokud za něco stojí a stále vám mají co nabídnout, brzy se vám po nich začne stýskat. Teprve až poté se s nimi sejděte

Andělská rada: Nenuťte se do akcí s přáteli, pokud se vám tam absolutně nechce. Předstírání pocitů udrží v napjaté náladě nejen vás, ale tento pocit přenesete i na ostatní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nebrat si věci příliš osobně je jedna z vašich nejcennějších vlastností. Tuto schopnost byste měli použít i dnes. Můžete na ni ale zapomínat, když se dostanete do příliš stresové situace. Cokoli prožíváte, může se to stát každému a není důvod se obviňovat za nějakou chybu.

Andělská rada: To neznamená se nepoučit. Vždy hledejte důvod, proč jste něco udělali špatně, místo toho, abyste si nadávali, že nikdo není horší než vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Než se pustíte do řešení problémů jiných lidí, vyřešte problémy své vlastní. Zasloužíte si pochvalu, když se tak angažujete do pomoci lidem, avšak budete-li své problémy zanedbávat, nezmizejí, naopak se značně zhorší. Nezapomínejte sami na sebe, jste stejně důležití jako všichni ostatní.

Andělská rada: Omluvte se všem lidem, kterým dnes nemůžete pomoci. Mají-li silnou osobnost, pochopí to a počkají na vás nebo svůj problém vyřeší jiným způsobem.

Ryby (19. února – 20. března)

Ne vždy je dobrý nápad říkat přátelům, že vám s nimi není dobře. Někteří z nich jako by to nepochopili. Jděte na to chytře, nejprve se jim začněte vyhýbat a počkejte, dokud se vás nezeptají, co se u vás změnilo. Teprve tehdy jsou připraveni slyšet pravdu a budou plně vnímat vaše slova.

Andělská rada: Navrhněte, co by na sobě tento přítel mohl změnit, aby ho lidé měli raději. Spíše než o svém utrpení mluvte o tom, kolika jiným lidem by zlepšil život, kdyby na sobě něco změnil.

Zdroj článku:
  • Autorský text