Horoskop na týden od 20. prosince: Sebevědomé Panny, společenští Štíři a tvůrčí Kozorozi

Horoskop na týden od 20. prosince: Sebevědomé Panny, společenští Štíři a tvůrčí Kozorozi
Než uzavřeme starý rok a oslavíme ten nadcházející, potkáme se sami se sebou v nedokončených procesech. Zaměříme se na to, co jsme během roku vybudovali a jak nás to ovlivňuje v přítomnosti. O vánočních svátcích můžeme získat vhled do vztahových a pracovních záležitostí.

Beran

Čím méně si toho tento týden naplánujete, tím více skutečně prožijete, Berani. Vaše dobrodružná povaha miluje překvapení. Překvapujte druhé a nechte se překvapovat.  

Býk

Je před vámi týden plný dobrodružství. Pamatujte na to, že vaše nálada velkou měrou přispívá k všeobecnému dění ve vašem nejbližším okolí. Podělte se o své nápady a pozvěte pár přátel na vánoční procházku.  

Blíženci

Nezůstávejte sami doma a pokuste se vyhledat někoho, komu se můžete v klidu svěřit. Pokud je u vás doma nálada na bodě mrazu, změňte svůj přístup, pozvěte přítele, kteří vás rozptýlí nebo si třeba jen pusťte feel-good film. Neseďte s rukama v klíně, Blíženci.

Rak

Shon a ruch kolem vánočních svátků na vás může působit odstrašujícím dojmem. Nestahujte se však do kouta, Raci. Naopak, zkuste si najít malé skulinky na intimní rozhovory. Ty nejvhodnější chvíle jsou často úplně obyčejné, u zdobení stromečku, smažení palačinek nebo při večerní procházce se psem.

Lev

Budete mít možnost se na vaše profesní záležitosti podívat z větší perspektivy. Možná vás napadne, jak spojit několik úkolů v jeden nebo jak delegovat některé své povinnosti, abyste si ušetřili čas. K Vánocům se obdarujte kvalitním časem se svými blízkými, avšak i časem stráveným sami se sebou. 

Panna

Budete mít příležitost spojit se s někým, kdo vám byl dosud vzdálený. Může to být přítel, se kterým jste dlouho nemluvili nebo někdo z příbuzných či bývalých partnerů. Vaše sebevědomí je na vrcholu a vy se můžete pustit do odvážných činů!

Váhy

Letošní svátky zvládnete s přehledem. Všímejte si na svých blízkých hlavně těch dobrých vlastností a nenechávejte se vykolejit drobnostmi, které ani nestojí za řeč. Držte se osvědčených tradic a dopřejte si srdečné rozhovory. 

Štír

I když máte své introvertní způsoby, jak se stavět ke světu, i tak ve vás prosvítá společenská síla přírody. A ta se právě teď ukáže ve své opravdovosti, Štíři. Vyhýbejte se však rodinným hádkám a zaměřte svou pozornost na lidi, se kterými skutečně trávit čas chcete. 

Střelec

Doufejme, že již máte všechny vánoční nákupy za sebou, protože peněženka se zdá být nyní beznadějně prázdná. Vychutnejte si všechny neformální příležitosti, jak se vzájemně obdarovat. Co třeba uspořádat filmovou noc nebo si s přáteli udělat bazar vánočních ozdob? 

Kozoroh

Poskytněte své tvůrčí energii dostatek prostoru. Ve vaší mysli se probouzí něco čerstvého, co touží vyjít na povrch. Nechte rozum na chvíli odpočívat a tvořte z čisté radosti a touhy, že něco nového vzniká. Pokud si to dovolíte, můžete objevit zcela nový životní směr.

Vodnář

Chcete-li znovu nastartovat svou životní energii, zpomalte a odpočiňte si. Dělejte věci, které vám umožní cítit se lehčí a svobodnější. Je-li na pořadu dne někomu odpustit, neodkládejte to. Také o vánočních svátcích odpočívejte, naplánujte si relaxační aktivity a do svého prostoru pusťte jen lidi, kteří vás inspirují a přinášejí vám pozitivní energii. 

Ryby

Konečně můžete pustit všechny pracovní povinnosti a věnovat se jen zábavným činnostem. Nemusíte nikoho ohromovat svými znalostmi a zkušenostmi. Nalijte si pohár radosti a uvolněte všechny své obavy a strachy. 

 

Zdroj: