Partnerský horoskop na týden od 20. prosince: Opatrní Býci, nejistí Lvi a Panny v plné síle

Partnerský horoskop na týden od 20. prosince: Opatrní Býci, nejistí Lvi a Panny v plné síle
Na obzoru je sváteční týden plný intimních a hlubokých rozhovorů, které nás donutí přehodnotit vztahy všeho druhu. Vpřed se můžeme posunout teprve tehdy, pokud uzavřeme mír se svou minulostí. Jak se toto hvězdné poselství týká vašeho znamení?

Beran

Jste připraveni strávit několik dní pouze se svou láskou? Tyto dny jsou ke společnému lenošení jako stvořené. Pokud si nejste jistí tím, že zvládnete být pouze spolu, pozvěte několik dobrých přátel a uspořádejte vánoční večírek.

Býk

V milostných záležitostech postupujte tento týden velmi opatrně, Býci. Vaše pocity a emoce mohou být trochu intenzivnější, než jste byli doposud zvyklí. Chyby patří k životu, ale pokud trochu zabrzdíte a udržíte vám příjemné tempo, můžete se některých zbytečných chyb vyvarovat. 

Blíženci

Tento kouzelný týden bude plný neobyčejných setkání a romantických příležitostí. Pokud jste v trvalém vztahu, otevřou se vám hlubiny duše vaší lásky. Můžete spolu diskutovat o věcech, které ještě více prohloubí vaše pouto. 

Rak

V partnerství se mohou objevit témata, která byla dříve potlačena. Uvědomíte si, kde ostatní berou vaší dobrou vůli jako samozřejmost. Můžete mít potřebu stanovit hranice u lidí, kteří by mohli vaší laskavosti a štědrosti zneužívat. Berte to jako příležitost ke šťastnějším vztahům. 

Lev

Pokud jste ve vážném vztahu, můžete se nyní cítit trochu nejistě. Všímejte si i nepatrných změn ve své mysli a ideálně si své myšlenky zaznamenejte na papír. I když to zpočátku může být nepříjemné, pomůže vám to odhalit důležité skutečnosti o partnerském vztahu i o vás samých. 

Panna

O Vánocích budete v plné síle a svou energii máte chuť rozdávat druhým. Jen buďte opatrní, ať se nerozdáte zcela. Ke konci týdne můžete mít chuť vyznat se ze své lásky, navrhnout důležitý životní moment a pustit se do neznámých vod. 

Váhy

Věnujte obzvlášť velkou pozornost tomu, abyste se cítili v pohodě a bezpečí. Zútulněte si svůj domov, dopřejte si láskyplný prostor v nejbližším okolí i sami ve svém srdci. Pokud jste v poslední době prožili bolest, přijměte ji jako součást života a slibte si, že do svého srdce nepozvete nikoho, kdo by nebyl opravdový, laskavý a vstřícný.

Štír

Stanovte si cíl k nalezení vnitřního klidu a vděčnosti tak, abyste byli schopni prožít tento týden bez zbytečných hádek a stresů. I když patříte mezi jedny z nejtvrdších znamení zvěrokruhu, i vy dostáváte od života rány. Důležité však je, jak k věcem přistupujete. Dopřejte si dostatek bezpečného prostoru k uvolnění zraněných emocí.

Střelec

V tomto týdnu je pro vás obzvlášť důležité na sebe nevyvíjet ani sebemenší nátlak. Pamatujte na to, že všechny věci, které stojí za to, se dějí včas a postupně. Uprostřed týdne nastane čas na důležité partnerské závazky. Možná se týkají vánočních svátků nebo dokonce příštích měsíců. Otevřete své srdce novým výzvám.

Kozoroh

Pokud dojde na intimní chvíle, poslouchejte svou intuici. Nenechte se zastrašit argumenty vašeho racia a dovolte si být v srdečních záležitostech více otevření než v jiných životních oblastech. Jste-li v dlouhodobém vztahu, čeká vás inspirativní rozhovor o vaší společné budoucnosti.

Vodnář

Výměna nápadů vám pomůže orientovat se na vaší cestě za svými cíli. Hledejte způsoby, jak vyjádřit své nejhlubší pocity, což vám dá šanci spojit se s ostatními na hluboké úrovni. Ke své lásce dělejte spíše malé trpělivé krůčky. Dočkáte se, Vodnáři

Ryby

Na začátku týdne nedávejte svou energii nikomu jinému než sobě a svým nejbližším přátelům. Představte si toto období jako malou dovolenou od randění, které vám dodá energii tím, že budete trávit čas s lidmi, které máte nejraději. 

 

Zdroj: