Lvi: Andělský horoskop na leden archanděla Raziela

Lvi: Andělský horoskop na leden archanděla Raziela
Neshody, které vás s partnerem nebo kolegy doprovázely ke konci minulého roku, budete mít v lednu možnost konečně urovnat. Byť jste ještě předchozí měsíc byli přesvědčeni, že vaše Lví pravda je ta jediná správná, díky Razielovým lednovým znamením se začnete na některé situace dívat o něco jinak.

Jak dokáže Raziel v lednu 2022 pomoci

Moudrost, kterou Raziel chrání své pozemské svěřence, bude pro Lvy v lednu nesmírně důležitá. Začátek roku pro vás totiž nebude zrovna měsícem moudrých rozhodnutí. Ukvapené závěry si vyžádají přehnané reakce vašeho okolí a celý konflikt tak bude zbytečně vyhrocený. Podobné situace jste prožívali již v prosinci, a proto se Raziel v lednu zaměří právě na to, aby vás ze spárů těchto zbytečných hádek dokázal vyprostit.

V druhé polovině měsíce se díky Razielovi tedy začne karta obracet a vy začnete svému partnerovi více rozumět a budete schopni se lépe vcítit do jeho pocitů, které u některých jedinců mohou být v lednu velmi melancholické. Snažte se tedy začátek roku 2022 využít pro utřídění si svých priorit tak, jak se vám je Raziel pokouší ukázat. On totiž zná mnohá tajemství, které nezná nikdo jiný, a moc dobře ví, proč vás směřuje právě na tuto cestu.

,,Projevit důvěru nebo někoho následovat není známkou slabošství, jak si možná myslíte, a pokud se vám tedy naskytne v lednu 2022 prostor pozměnit svou absolutně soběstačnou životní strategii, uvidíte, že pro šťastný nový rok potřebujete také někoho jiného, ne jen sám sebe.“ 

Následovat někoho není známkou slabošství, Zdroj: ASTA Concept / Shutterstock

Ačkoli budete ve vztazích a především ve vztahové komunikaci v lednu trošku zmatkovat, v práci zažijete pravý opak. Raziel se vám bude na úplném začátku roku 2022 snažit vytvořit podmínky pro kariérní posun. A to zejména tím, že vás obdaří kreativitou, která v režimu minulého vánočního měsíce „odjela na plánovanou dovolenou“. Je dobře, že jste dopřáli své mysli trochu odpočinku, je tu ale nový rok a Raziel v něm pro vás vidí velký kariérní potenciál. Proto se nezalekněte nabídky, která by vám mohla od šéfa hned v lednu přistát na stůl.

Jak poznat lednové signály Raziela

Typickým znamením Raziela je duhová záře, protože představuje tajemství barev. Leden však duhovým úkazům příliš nakloněn není, a tak se možná spíše zaměřte na objekty, ve kterých duhu spatříte vy sami. Ať už to budou oči jiné osoby nebo stylový kousek v obchodě s oblečením, zpestřete, a vedle samotné palety barev pozorujte okolnosti, se kterými by zjevení duhy mohlo souviset. A pakliže v lednu takovou spojitost v něčem skutečně najdete, bude to znamenat, že Raziel na vás zodpovědně dohlíží. Uvidíte-li v něčem jen a pouze černou barvu, může to značit hrozbu, na kterou byste měli dávat pozor. 

Andělský horoskop a koho Raziel opatruje

Předurčení charakteru osobností i životních predispozic astrologickými tělesy je poměrně známou problematikou. Stejně zajímavý je ovšem také fakt, že na základě našeho znamení zvěrokruhu nám byl Bohem seslán na zem „patron“, který se nám snaží pomoci. A to zejména tehdy, pokud si nevíme s životem rady. Jestliže jste se narodili v období mezi 23. červencem a 22. srpnem, pak je nad slunce jasné, že jste Lev, a vaším archandělem je tedy Raziel.

Spojení vašich temperamentů však v lednu 2022 bude vytvářet natolik silnou kombinaci, že Raziel musí být velmi obezřetný, aby jeho Lev nebyl svou vlastní podstatou až příliš pohlcen. Byť jste si své síly plně vědomi a neradi tak delegujete některé své úkoly na jiné, uvědomte si, že je první měsíc roku, a tak je potřeba začít klidnějším tempem, aby váš neustálý zápal pro věc neskončil nadměrnou chronickou únavou v další části roku.

Na druhou stranu, Raziel je i velmi dobrým a zkušeným léčitelem, a tak by vám dokázal neduhy plynoucí z „přepáleného" lednového startu možná vyléčit.

 

Zdroje: