Sen o vlasech

Sen o vlasech
Výklad snu o vlasech vypovídá o povaze, myšlení a chování dané osoby. Jednotlivé barvy a střihy vlasů popisují různé vlastnosti člověka. Pokud se vám ve snu změnila barva vlasů, můžete zjistit skrytou symboliku.

Černé vlasy

Zalistujeme ve snáři a podíváme se, co skrývá černá barva vlasů viděná ve snu. Tato barva vlasů je barvou falše. Pozor na takového člověka, může vás velice rychle a bez mrknutí oka podrazit.

Šediny

Šedivé vlasy viděné ve snu znamenají obavy ze stáří. Neumíte přijmout svůj věk a nechcete se naučit stárnout. Pokud si vlasy na šedo nabarvíte ve snu dobrovolně, naučili jste se stárnutí přijímat a akceptovat a tato problematika už vás netrápí.

šediny ve snu
Zdroj: goodluz / Shutterstock

Blond vlasy

Jste-li ve snu blond, jste požitkáři a chcete si užívat života na maximum. Jste přátelští, komunikativní a vaše okolí se s vámi určitě nudit nebude. Nezkazíte žádnou legraci.

Červené a zrzavé vlasy

Pokud máte ve snu vlasy červené, jste velice temperamentní a sebevědomá osoba. Jste velmi emotivní a jednáte impulzivně. Také vám může hrozit, že vám budou nablízku vaši nepřátelé. Zrzavé vlasy viděné ve snu značí, že máte skryté touhy. Osoba, která je nosí je velmi chytrá, ale také velký intrikán. Pozor na dvě tváře tohoto člověka. Může vám velmi uškodit.

Hnědé vlasy

Máte-li ve snu hnědou barvu vlasů, nechcete vybočit z davu. Vyhovuje vám jít s davem, nevysilujete se neustálou opozicí a jste harmonická osobnost.

Paruka

Jestliže ve snu vidíte paruku, ať už na své, nebo na cizí hlavě, znamená to, že nejste sami sebou. Nehrajte si na někoho jiného a nebojte se ukázat své vlastní já. Více si důvěřujte a prosaďte svou vlastní osobnost. Budete se cítit velmi svobodně.

Jestli máte ve snu dlouhé vlasy, jste váženým a oblíbeným člověkem.

Paruka ve snu
Zdroj: LukchaysongkonArt / Shutterstock

Stříhání vlasů

Pokud vám někdo stříhá vlasy, hrozí vám, že budete okradeni. Stříhání vlasů ve snu viděti také poukazuje na to, že se vám velmi uleví ve vašich starostech.