Sen o tornádu

Sen o tornádu
Tornádo je považováno za vzácný přírodní úkaz. Symbolizuje velkou sílu přírody, kterou nemůžeme jako lidé ovládat. V případě snu o tornádu snáře varují před problémy, ale také ukazují na změny, prosperitu a bohatství.

Výklad snu o tornádu upozorňuje na možný hřích, boj nebo tragédii. A to především v případě, když je spící osoba vtažena do jeho epicentra. Sen o tornádu s bleskem varuje před smrtí. V některých případech sny o katastrofách mohou symbolizovat konec určité životní etapy.

Symbolizuje setkání se zajímavým člověkem

Sigmund Freud upozorňuje na to, že vidět tornádo ve snu předpovídá setkání s člověkem, která vám může pomoct změnit pohled na svět a také vám může změnit celý život. Pokud vám tornádo ve snu způsobuje utrpení, tento člověk vás zklame.

 

Tornádo ve snu symbolizuje také vášeň a nemoc.

Pokud ve snu během tornáda zemře váš příbuzný, znamená to, že se budou děti zodpovídat za své prohřešky. Pokud uvidíte tornádo u okna, mohou být pro vás nepříjemné události nebezpečné. Aby k tomu nedošlo, musíte pro to něco udělat. Kdo uvidí z okna tornád hned několik, hrozí mu hádky a konflikty. Také to může znamenat, že zná problémy blízkých, ale nemůže jim pomoci.

Sen o tornádu
Zdroj: Romolo Tavani / Shutterstock

Může vám přinést novou lásku, ale dejte si pozor

Ocitnout se ve středu tornáda může také znamenat pro spícího novou lásku. Pokud ho tornádo nijak nepoškodí, vztah bude pevný, jinak hrozí utrpení z lásky. Sníte-li o tom, že budete zachraňovat přítele před tornádem, čeká vás cestování s mnoha zajímavými zážitky. Sny o tornádu upozorňují na změny, které vás ovlivní.

Vidíte-li ohnivé tornádo, jste nespokojeni s okolnostmi vašeho života a s tím co se kolem vás děje. Také se naskytne šance, že osoba, která snila o tornádu, bude objevovat nové duchovní znalosti. Bude také připravena na test osudu, do kterého nesmí zasahovat.

Pokud před tornádem nenaleznete úkryt, je třeba se zamyslet nad tím, jestli byste neměli podniknout nějaký důležitý krok ve vašem životě.