Sen o létání

Sen o létání
Jestliže se vám zdál sen o létání, snář vám předpovídá, že vás čeká skvělá budoucnost. Pokud to u vás momentálně nevypadá růžově, nebojte se, vše se obrátí v dobré.

Výkladem snu o létání je také úspěšně vyřešený problém. Osvobodili jste se od starostí a sen vám naznačuje současnou lehkost vašich myšlenek. Momentálně zažíváte pohodu.

Sen o létaní je symbolikou situace, že jste nad věcí. Je na vás spolehnutí, vyzařujete pozitivní energii a jste dobře naladěni.

Jestliže jste zaznamenali, že ve snu létáte, sen poukazuje na vaši schopnost předcházet problémům.

Sen o létání vzduchem

Když se vám zdá sen, ve kterém létáte vzduchem a zažíváte pocity lehkosti, znamená to, že se chcete oprostit od běžných problémů a od materiálního světa. Chtěli byste více relaxovat a odpočívat.

Sen o vznášení

Pokud jste se ve vašem snu vznášeli a shlíželi jste dolů na krajinu, znamená to, že jste v optimistické náladě a slavíte v životě úspěchy. Dejte si pozor a nebuďte příliš ambiciózní. Mohl by následovat pád.

Sen o létání v letadle

Sen o letadle upozorňuje na touhu po cestování a objevování něčeho nového. Také ukazuje na vaše skryté sexuální touhy. Měli byste vybočit ze stereotypu a zažít něco neobvyklého.

Sen o dalekém letu

Jestliže jste ve snu letěli do dalekých končin, čekají vás příjemné dny a budete mít štěstí v podnikání.

Pokud se vám zdálo o tom, že jste letěli vysoko do nebe, sen může předznamenávat vážnou nemoc.

Sen o létání a následném pádu ukazuje na nepříjemnosti, které vás mohou potkat.

Sen o létání směrem shora dolů předpovídá vysoký věk, kterého se dožijete. Létání směrem vzhůru varuje před úrazem a před smrtí.

Sen o pádu při létání

Pokud během létaní ve snu začnete padat, není to dobré znamení. Pokud se ale během pádu probudíte, potíže a problémy, kterým budete čelit, zvládnete.