Ravenův horoskop na březen 2022: Raky bude trápit únava, pro Býky bude březen měsícem plný nových zkušeností

Ravenův horoskop na březen 2022: Raky bude trápit únava, pro Býky bude březen měsícem plný nových zkušeností
Blížence čekají skvělé zážitky, Váhy budou v plné síle a Kozorohy překvapí nečekané vyznání lásky. Přelomem zimy a jara nás opět provede astrolog a mág Raven. Podívejme se, co nás dle jeho předpovědi čeká a nemine.

Beran

V březnu bude Berany silně ovlivňovat síla Venuše. V kariéře se vám bude dařit hlavně v druhé polovině měsíce, obzvlášť pokud pracujete ve finančním sektoru. Vliv této planety se projeví také na vztazích s vašimi rodinnými příslušníky. Zvažte návštěvu příbuzných, které jste dlouho neviděli. 

Býk

Březen bude pro Býky měsícem plným nových zkušeností, zejména pokud jde o osobní rozvoj. Podaří se vám také prohloubit vztah k sobě samým a udržet si pořádek ve svých myšlenkách a pocitech. Budete také velmi společenští a díky svému příjemnému vystupování si získáte mnoho příznivců. 

Blíženci

V březnu bude mít na Blížence nejvýraznější vliv planeta Mars. Dodá vám sílu zamyslet se nad svou situací a převzít iniciativu za svůj vlastní osud. Vaše kreativita při plánování volnočasových aktivit předčí očekávání vaše i vašich blízkých. Nebojte se je realizovat, čekají vás nezapomenutelné zážitky.

Rak

Raky bude před začátkem jara trápit únava a vyčerpání. Budete náchylnější k nachlazení, proto se zbytečně nepřetěžujte. Finančně se vám bude dařit, čehož si všimne vaše okolí a přilepí se na vás lidé, které zajímají jen vaše peníze. Dávejte si proto pozor, abyste nebyli příliš důvěřiví.

Lev

Tento měsíc vám přidá na asertivitě a sebevědomí. Měli byste toho využít ve svůj prospěch a pokusit se vyřešit záležitosti, které vám dělají starosti. Budete také vynikat skvělými komunikačními schopnostmi a smyslem pro humor. Mohou se vyskytnout problémy spojené s trávicím systémem, proto se zaměřte na zdravou vyváženou stravu a dostatek odpočinku.

Panna

V březnu se Panny naučí spoustu nových věcí. Otevřete se novým informacím a vyzkoušejte činnosti vyžadující analytické myšlení. Budete mít i spoustu kreativních nápadů. Na konci měsíce budete náchylní ke střevním potížím, proto dbejte na to, aby vše, co konzumujete, bylo řádně uvařené, a snažte se do svého jídelníčku zařadit více vlákniny.

Váhy

Březen bude pro Váhy rušným měsícem. Připravte se na velké změny v osobním životě. Pokud máte pocit, že jste se už dlouho nikam neposunuli, je načase s tím něco udělat. Po zdravotní stránce na tom bude většina Vah velmi dobře, tak neváhejte využít své fyzické síly a běžte si zaběhat, zaplavat nebo si zacvičte kardio.

Štír

Štíři budou v březnu pod vlivem Měsíce. Budete dost emocionální, snažte se proto být s lidmi, v jejichž společnosti se cítíte bezpečně a uvolněně. Vaše fyzické zdraví bude v tomto období velmi úzce souviset s vaším duševním stavem a potlačované emoce by ho mohly hodně ovlivnit. 

Střelec

V březnu budou Střelci velmi oblíbení. Díky vlivu Merkuru budete empatičtí a rádi pomůžete druhým najít cestu z obtížných životních situací. Tento měsíc byste se měli zaměřit na svou budoucnost a dlouhodobé cíle. Zamyslete se nad tím, jak jich dosáhnout. Malé vytrvalé kroky vás mohou brzy přivést k úspěchu. 

Kozoroh

Březen bude pro Kozorohy díky vlivu Uranu plný nečekaných změn. Šokem by pro vás mohlo být například vyznání lásky od dlouholetého přítele. Pokud jeho city neopětujete, snažte se jej příliš nezranit. Dejte si pozor na náhlé zvraty k horšímu. Na případné problémy byste měli být připraveni jak psychicky, tak finančně. 

Vodnář

Vodnáři budou díky vlivu Merkuru velmi zvídaví. Pokud tedy existuje něco, co jste se vždycky chtěli naučit, je teď ideální doba se do toho pustit. Navíc bude vaše mysl otevřená i duchovnímu světu, takže si udělejte čas na meditaci a snažte se soustředit hlavně na své dlouhodobé problémy, nyní máte velkou šanci je nadobro vyřešit. 

Ryby

V březnu na vás bude mít nejvýznamnější vliv Slunce. Budete oplývat důvěrou a velkorysostí. Je ale možné, že budete pochybovat o budoucnosti vaše partnerského vztahu. Své pochybnosti byste neměli skrývat a měli byste se o nich pokusit s partnerem promluvit.

 

Zdroj: