Způsoby, jak přilákat muže ve znamení Vah

Způsoby, jak přilákat muže ve znamení Vah
Muži narození ve znamení Vah jsou u žen velice žádaní. Jednak jsou věrní, pokud nejsou ve vztahu extrémně nešťastní, a jednak se snaží udržet vztah, jak nejdéle to jen jde. Jsou také nekonfliktní, což se u většiny mužů neděje.

Rádi si povídají se všemi o všem a upřednostňují druhé před sebou samými. Ovšem získat jeho lásku je opravdu těžké, protože jsou vybíraví. Proto jsme pro vás sepsali čtyři způsoby, jak muže ve znamení Vah přilákat.

Neskrývejte před ním své city

Muži narození ve znamení Vah nemají rádi, pokud někdo předstírá, že je ten, kdo ve skutečnosti není. Vyznačují se naprostou otevřeností, ať už se jedná o city, myšlenky nebo cokoliv jiného. Proto také vy byste neměli skrývat své city a svá nejhrůznější tajemství.

Muži Váhy ocení vaši upřímnost, protože si potom mohou být jisti, že před nimi nebudete nic skrývat. Pokud váš partner něco provedl a narodil se ve znamení Vah, dozná se vám ke všemu špatnému, co se v danou chvíli stalo, a od vás očekává to samé.

Nadchněte ho svou inteligencí a bystrostí

Váhy patří k těm nejinteligentnějším znamením, jež můžete potkat. A aby se do vás zamiloval, potřebujete mu dokázat, že vy také disponujete značnou dávkou inteligence a rozumu, který mu pomůže zdolat ty nejtěžší překážky v jeho životě.

Pro začátek musíte být natolik vnímaví, abyste odhalili, kdy se necítí natolik dobře, aby mohl být šťastný. A to se u Vah děje opravdu často. Nabídněte mu pomocnou ruku, když ji bude potřebovat, a uvidíte, že se s vámi bude cítit mnohem lépe, začne si vás více všímat a pokud je nezadaný, s největší pravděpodobností se zamiluje zrovna do vás.

Netlačte na něj

Muži narození ve znamení Vah si chtějí se vším poradit sami. Netlačte na něj při jeho rozhodování, co nyní podnikne. Pokud nebude chtít, nenuťte ho dělat věci, které nechce.

A pokud mu nabídnete pomocnou ruku a on ji odmítne, daleko více si získáte jeho srdce, pokud mu řeknete, že jestli změní názor, jste tu pro něj, a odejdete, než abyste na něj tlačili a nutili mu své názory. Pokud se zachováte podle druhého scénáře, s největší pravděpodobností ho od sebe spíše odpudíte.

 Netlačte na něj při jeho rozhodování, Foto: bezikus / Shutterstock

Oblékejte se dobře

Pokud chcete na muže narozeného ve znamení Vah, dejte mu najevo, že se o něj dokážete postarat. Toho docílíte nejlépe tak, že mu dokážete, že se umíte postarat sami o sebe. Váhy se vyznačují tím, že se zajímají o módu a umí se velice dobře oblékat. A přiznejte si, že tím, jak se obléká, na vás udělal největší dojem.

Zato vy na něj dojem neuděláte zejména v případě, že budete nosit příliš volné, příliš těsné či vyzývavé oblečení. Oblékejte se střídmě a uvidíte, jak to zabere.

Zdroje článku: