Na co se v říjnu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu

Na co se v říjnu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu
I když někdy prožíváme náročné chvíle, vždy se najde alespoň maličkost, která by nám mohla udělat radost. Na co se mohou jednotlivá znamení těšit v říjnu? 

Beran (21.3. - 20.4.)  

 Říjen si pro Vás připravil novou příležitost, která Vám pomůže posunout se v životě dál. Je ale důležité, abyste se nebáli změn a této skvělé příležitosti se pořádně chopili. Může se jednat o novou pracovní nabídku. Buďte sebejistí a věřte si, že zvládnete i náročnější úkol, který může tato nabídka přinést. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

 V říjnu budete velmi mile překvapeni vlastní intuicí. Neváhejte a poslouchejte svůj vnitřní hlas, který Vám dobře poradí, jak se máte v nějaké situaci zachovat. Díky intuici se nejen vyhnete riziku, ale můžete také mnoho získat.  

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

 V říjnu si budete plnit své sny. Může se jednat nejen o materiální věci, ale také o záležitosti duchovní. Buďte ale také trochu aktivní a snažte se pro splnění svých snů udělat maximum. Nemusí to být vždy jednoduché, ale říjen Vaši snahu náležitě ocení.  

Rak (22.6. - 22.7.)  

 Dopřejte si v říjnu alespoň krátkou dovolenou. Pokud si nemůžete dovolit delší dovolenou v teplých krajinách, vyrazte si někam alespoň na víkend. Tato dovolená Vám přinese mnoho nových krásných zážitků a můžete také poznat nové lidi a získat skvělé zkušenosti.  

Lev (23.7. - 22.8.) 

 V říjnu si budete užívat krásné chvíle s Vaší rodinou. S rodinou budete trávit čas nejen na výletech, ale užívat si budete také klidné rodinné večery. Říjen je skvělým měsícem pro urovnání některých pošramocených rodinných vztahů. Vy tak získáte nejen krásné vzpomínky, ale také klid na duši.  

Panna (23.8. - 22.9.) 

 V měsíci říjnu v sobě naleznete svou vnitřní sílu. A máte se opravdu na co těšit. Nově nalezená vnitřní síla a posílená sebedůvěra Vám pomohou pracovat na Vašich cílech s grácií a sebejistotou. Díky tomu se Váš život začne obracet k lepšímu.  

Váha (23.9. - 23.10) 

 Od října očekávejte jen to nejlepší. Bude to pro Vás totiž velmi šťastný měsíc. Dařit se Vám bude vše, na co sáhnete. Je ale důležité myslet pozitivně a nedovolit negativním myšlenkám, aby ovládly Vaše rozhodování a chování. Pozitivní přístup totiž dokáže opravdové zázraky.  

Váhám se bude dařit ve všem na co sáhnou, Zdroj: 220 Selfmade studio/ Shutterstock

Štír (24.10. - 22.11.) 

 V říjnu můžete potkat skvělého člověka, který se stane Vaším opravdovým přítelem a spřízněnou duší. Nevyhýbejte se proto společenským akcím a s chutí se pusťte do poznávání nových lidí. Tato osoba Vám totiž vnese do života opravdovou radost a nikdy nevíte, kde můžete tohoto člověka potkat.  

Střelec (23.11. - 21.12.) 

 Již delší dobu Vás trápí nepříjemná situace nebo problém. A v říjnu se můžete těšit na jeho vyřešení. Možná řešení tohoto problému nepřijde jako blesk z čistého nebe, ale věřte, že na jeho řešení už vesmír pracuje. Přestaňte se proto trápit a těšte se na krásné a šťastné dny, které na Vás čekají.  

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

 Říjen by pro Vás mohl být především o cestování a poznávání nových míst. Třeba to nebude zrovna cizina, ale i v České republice máme nádherná místa, která můžete poznat. Díky cestování a výletům se můžete dočkat také nových příležitostí a seznámení.  

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

 V říjnu se Vám konečně podaří osvobodit se od negativních pocitů, stereotypů, situací a lidí. Díky tomuto osvobození budete moci znova volně dýchat a užívat si život. Potřeba bude ale také Vaše snaha. Buďte ochotní vystoupit ze své komfortní zóny a nebojte se změn.  

Ryba (21.2. - 20.3.) 

  V říjnu se můžete těšit na krásnou romantiku. Ať už se současným partnerem/partnerkou, nebo novou milovanou polovičkou, která na Vás teprve čeká. Užívat si budete krásné chvíle, které budou provoněné láskou a něhou. Užívejte si tyto dny a nabídněte Vaší milované osobě své srdce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text