Partnerský horoskop na 3. listopadový týden: Váhy zlepší komunikaci, Berany čeká výlet

Partnerský horoskop na 3. listopadový týden: Váhy zlepší komunikaci, Berany čeká výlet
Tento týden bude mnohem lepší než ten předchozí, co se týče porozumění ve vztahu. Po celý týden nás budou ovlivňovat napřed Venuše ve Střelci a poté Merkur, taktéž ve Střelci. Potřeba lásky a náklonnosti je tento týden vysoká. Co přesně čeká Vás a Vašeho partnera?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pondělí až středa je skvělý čas na výlet s Vaším partnerem, spojí Vás to dohromady. Pokud si myslíte, že se Váš partner trápí, zeptejte se ho, poněvadž Vaše intuice bude silná. Od čtvrtka začnete přemýšlet nad vztahem buď pozitivně, nebo negativně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Své negativní pocity si z minulého týdne přenesete do začátku tohoto. Budete však mírnější a záhy se vše vyřeší. Ve čtvrtek budete mít blíže k paranormálním jevům a do konce týdne se o tom s partnerem budete chtít bavit nehledě na to, zda on na paranormální jevy věří, či nikoliv.

Blíženci (21. května – 20. června)

Začátkem týdne si uvědomíte, že jste se s partnerem v poslední době odcizili, a až do středy budete pracovat na nápravě. K partnerovi se budete chovat mileji než obvykle a pocítíte k němu silnou náklonnost. Od čtvrtka se s partnerem budete bavit o posílení vztahu, možná o svatbě.

Rak (21. června – 22. července)

Sdílení svých zájmů s partnerem bude to, co budete dělat první tři dny v týdnu. Váš partner zjistí, že Vaše zájmy nejsou tak špatné, a zamiluje se do Vás o to více. Ve čtvrtek mu můžete navrhnout, aby začal posilovat společně s Vámi, a následující dny se společně zaměříte na tuto aktivitu.

Lev (23. července – 22. srpna)

V první polovině týdne budete od partnera vyžadovat, aby Vám naplno projevoval lásku. Chcete se v jeho přítomnosti cítit dobře. Jako odměnu od Vás dostane řadu vtipů a pochval. Od čtvrtka ho zaplavíte bezpočtem upřímných komplimentů, aby věděl, že ho stále milujete.

Lvi budou od partnera vyžadovat, aby projevoval lásku naplno. Zdroj: Pixel-Shot / Shutterstock 

Panna (23. srpna – 22. září)

Vše záleží na tom, jak Váš partner má rád Vaši rodinu. Zpočátku, v pondělí či úterý, jsou možné hádky kvůli Vašemu majetku, hádka ohledně Vaší rodiny může nastoupit ve středu. Budete se však i přesto snažit vyjádřit partnerovi lásku. Od čtvrtka se Váš partner začne o Vaší rodině vyjadřovat mileji, pokud dosud neučinil.

Váhy (23. září – 22. října)

V první polovině týdne budete do svého partnera tak zamilovaní, že se budete snažit zlepšit vaši komunikaci. Partner se pro Vás stane přitažlivým a díky Vašim slovům se stanete přitažliví i Vy pro něj. Od čtvrtka budete s partnerem sdílet vše, co se tyto dny naučíte.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Budete udržovat odměřený odstup od svého partnera první tři dny, což ho donutí chtít být ve Vaší přítomnosti ještě více. Budete k němu hodně upřímní, avšak přiměřená romantika ve Vašich slovech chybět nebude. Ve druhé polovině týdne se budete partnerovi věnovat méně než obvykle.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pro Vašeho partnera se stanete přitažlivými. Pokud jste ochotni pocítit lásku svého partnera naplno, v první polovině týdne si všimnete, že Váš partner jedná pro Vaše dobro. Od čtvrtka bude Váš vztah plný upovídanosti, budete se snažit se svým partnerem co nejvíce komunikovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Možná jste potlačovali svou náklonnost k partnerovi, v pondělí se to však změní. Věnujete partnerovi veškerou lásku, kterou si podle Vás zaslouží. Od čtvrtka budete plni vzpomínek, v nichž se objevuje Váš partner, těch dobrých i těch špatných. Bylo by dobré zavzpomínat si s partnerem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud si partner neváží Vaší skutečné osobnosti, první tři dny v týdnu s ním nestrávíte, v opačném případě se dobře pobavíte a prohloubíte svou lásku. Od čtvrtka s partnerem začnete diskutovat o věcech, které je potřeba na tomto světě změnit, aby se stal lepším místem pro všechny.

Ryby (19. února – 20. března)

Po partnerovi budete začátkem týdne požadovat, aby se Vám se vším svěřoval, budete mít totiž pocit nedostatečné důvěry ve vztahu. Toto platí do středy. Od čtvrtka s partnerem budete diskutovat o tom, na co budete myslet celý den – o možné změně Vašeho zaměstnání.

Zdroj článku: