Co je na vašem znamení zvěrokruhu nejdivnější?

Co je na vašem znamení zvěrokruhu nejdivnější?
​​​​​​​Každý člověk je nějakým způsobem divný. Nezáleží na tom, jak dobře se snažíme chovat před ostatními lidmi – pokud nejsme v psychické pohodě, každý nás pozná takové, jací jsme. Co je nejdivnější chování na vašem znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se vám nic nechce dělat, jednoduše nic neděláte a ostatní lidé vás mohou prosit i podplácet. A ještě mnohem horší věc – vyžíváte se v nepořádku. Hlavní je, že vy se v něm vyznáte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste posedlí jídlem. Pokud nemáte dobré chutné jídlo, dokážete běsnit. Též si musíte kupovat jídlo, kdykoliv vyjdete ven. A tím myslíme skutečně kdykoliv.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte špatného pamatováka na čísla. Kvůli tomu jste bez svého notýsku a propisky či mobilního telefonu naprosto ztraceni. Po zjištění, kolik je hodin, vám to ani ne za pět vteřin vypadne z hlavy.

Rak (22. června – 22. července)

Jste přehnaně romantičtí, žijete podle příběhů romantických filmů. To je sice milé, ale vy to opravdu přeháníte. Imaginární vztahy se slavnými či vymyšlenými lidmi nejsou výjimkou.

 Raci umí být přehnaně romantičtí, Zdroj: JoshoJosho/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé, kteří mají panický strach z hladu, by u vás měli bydlet. Vždy totiž máte doma přehnané zásoby jídla na „horší časy“ či jen tak na chuť. Velkou část svého majetku utrácíte za jídlo.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste překvapiví sami o sobě, ale vaše temnější a zároveň nejdivnější stránka je, že v ložnici máte různě poschovávané velké množství erotických pomůcek.

Váhy (23. září – 23. října)

Nevidíte svou pravou krásu, vždy se sami sobě jevíte hůře, než ve skutečnosti jste. Neradi slýcháváte komplimenty, poněvadž takové věci si o sobě nemyslíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte rádi zvířata – psy, kočky i ta více exotická. Nedáváte najevo svou měkkou stránku, ovšem jakmile se se zvířaty ocitnete sami, hrajete si s nimi. Na návštěvě si též všímáte více domácích mazlíčků.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Potřebujete, aby si lidé mysleli, že máte vše pod kontrolou. Nikdy neprojevíte stres, místo toho se snažíte zabavit, aby přešel dříve, než si ho někdo všimne.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte tu nejhorší paměť ze všech znamení zvěrokruhu. No řekněte během dvou vteřin, co jste měli včera k obědu? Dá se s tím žít, ale je to přinejmenším zvláštní, poněvadž pracovní postupy si pamatujete nejlépe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Věříte na mimozemšťany a další konspirační teorie či jim alespoň dáváte nějakou váhu. Strávíte hodiny na konspiračních webech.

Ryby (19. února – 20. března)

Nejraději trávíte čas sami než v přítomnosti ostatních lidí. Rádi sami jíte, čtete si, posloucháte hudbu nebo i popíjíte alkohol. Ostatní lidi ke svému štěstí nepotřebujete.

Zdroj článku: