Kesha se změnila k nepoznání. Z bývalé anorektičky je opět flitrová královna, která se miluje taková, jaká je

Kesha se změnila k nepoznání. Z bývalé anorektičky je opět flitrová královna, která se miluje taková, jaká je
Od veleúspěšného singlu TikTok uběhlo už několik let a z drobné blondýnky je černovlasá diva, ženská krev a mlíko. Co asi dělá Kesha teď, během pandemie koronaviru?

Rodačka z Nashvillu byla od malička vedena ke zpěvu. Byla mimořádně talentované dítě a její rodina si toho byla vědoma, a přestože svého tatínka nikdy nepotkala, její matka dělala vše pro to, aby si její 3 děti mohly splnit životní sny. 

Talentovaná teenagerka v LA

V Los Angeles naleznete skvělého zpěváka a performera snad na každém rohu, i proto trvalo Keshe celkem dlouho, než skutečně prorazila. Vyzkoušela si práci servírky, dělala telemarketing a později začala zpívat vokály pro tehdy úspěšnější kolegyně. Slyšet ji můžeme například v písničkách Britney Spears, nebo Katy Perry. 

Přelomový singl TikTok

Zlom v její kariéře přišel v roce 2009, kdy navázala spolupráci s rapperem Flo Ridou. Později začala spolupracovat s RCA Records, se společností, která zastupovala například Miley Cyrus. Sama Kesha zde nahrála singl TikTok, který jí proslavil po celém světě a vydělal jí neskutečný balík. S rostoucí slávou na ni ale rostl i tlak veřejnosti a jejích týmu. Kesha byla odjakživa "normální holka", její tým měl však za to, že by měla shodit pár kilo, aby byla atraktivnější. Zde začaly její problémy s anorexií, kvůli kterým musela později podstoupit léčbu v léčebně.

Zpět na nohou

Po dlouholeté odmlce se Kesha zase začala objevovat na veřejnosti v roce 2017. Představila nový single Praying, který zazpívala na předávání Grammy a který měl velice pozitivní ohlas. Následně vydala album Raising Hell, které sama složila, namixovala a nahrála. Po dlouholetých zdravotních problémech se tak opět dostala do toho, co miluje a začala znova dělat hudbu. Skládání se věnuje i teď během pandemie. Kesha je aktivní na sociálních sítích a pravidelně informuje své fanoušky o svých hudebních i divadelních aktivitách. Na pódium se totiž v posledních letech dostává i v rámci hraní.