Horoskop na druhý dubnový víkend: Zatímco Blížence a Vodnáře čeká pracovní víkend, Střelci a Ryby budou odpočívat

Horoskop na druhý dubnový víkend: Zatímco Blížence a Vodnáře čeká pracovní víkend, Střelci a Ryby budou odpočívat
Už víte, co budete dělat o víkendu? Pokud si nejste jisti, zda se věnovat práci nebo zábavě, přečtěte si aktuální horoskop.

Beran

Ustupte ze svých nároků, Berani. Pokuste se omezit své vnitřní policajty a udělejte vše pro to, abyste se vyhnuli napětí a hádkám. Nedáte-li si pozor, můžete říct něco, čeho budete později litovat.

Býk

Neostýchejte se vyjádřit své pocity, Býci. Pokud k někomu chováte city, možná se rozhodnete udělat první krok a svou tajnou lásku oslovit. Nejste-li si svým rozhodnutím jistí, požádejte o podporu přátelé nebo kolegy, kterým důvěřujete. 

Blíženci

Máte před sebou produktivní víkend. Rozdělte si úkoly do jednoduchých kroků a pusťte se do práce. Jen si dejte pozor, abyste to nepřehnali s ovládáním druhých, všichni tento víkend nejsou tak energičtí jako vy. 

Rak

Tento víkend hledejte rovnováhu na cestě za svými sny. Někdy máme tendenci stanovovat si příliš vysoké cíle a náročná cesta nás od cíle odradí. Začněte raději s menšími krůčky, ale vytrvejte.

Lev

Možná před sebou máte dlouhý seznam povinností, který je třeba během víkendu obsáhnout, ale nemusí vám na to stačit energie. Pokud se vám nebude dařit a zahltí vás těžké myšlenky, nezameťte je pod koberec. Přiznání, že vás něco štve, vám pomůže změnit směr. 

Panna

Potřebujete-li o víkendu dokončit nějaký projekt nebo týmovou práci, ujistěte se, že jsou všichni její členové připraveni. Mohou se vyskytnout problémy s důvěrou a očekáváním. Je pravděpodobné, že se setkáte s osobou, která vám výrazně pomůže.

Váhy

Sobota přeje v dokončování úkolů a povinností. V neděli se může vyskytnout nedorozumění při rodinném setkání. Pokud jsou rodinné vztahy napjaté, buďte opatrní. Uvědomění je klíčem ke změně. Pokud se přistihnete, že jste naskočili na staré myšlenkové vzorce, zastavte se a situaci napravte. 

Štír

O víkendu se můžete hůře ovládat, proto se vyvarujte napjaté komunikaci. Zbytečně sebe ani druhé neobviňujte a nepouštějte se do ukvapených závěrů. Dopřejte si také trochu zábavy a dejte prostor své kreativitě.   

Střelec

I když normálně býváte veselí a společenští, o víkendu budete chtít zůstat raději doma. Nemusíte se cítit méněcenně jen proto, že zrovna nehýříte vtipem jako obvykle. Zapište si chmurné myšlenky do deníku nebo zavolejte starým dobrým přátelům.

Kozoroh

Vaše slova budou mít dnes silný dopad, zvláště v okruhu vašich přátel a kolegů. Pokud víte o někom, kdo je v nouzi, alespoň zvedněte telefon a na dálku vyjádřete podporu. Avšak nevnucujte svou pozornost nikomu, kdo o ni nestojí.

Vodnář

Ve vašem pracovním životě se mohou dít velké věci i během víkendu. Nabízí se vám mnoho možností, jak zapracovat na své kariéře. Pokud zrovna nemáte nic v plánu, své prostředí můžete zlepšit přinejmenším tím, že si uklidíte pracovní prostor. 

Ryby

Podělte se o své skutečné pocity se svými nejbližšími. Vyslovte svá přání a potlačené touhy, možná najdete způsob, jak některé z nich uskutečnit. Vyvarujte se online rozhovorů a raději pozvěte přátelé na sklenku vína. 

Zdroje článku: