Partnerský horoskop na 1. červencový týden: Štíry čekají pochybnosti, Berani pocítí romantiku

Partnerský horoskop na 1. červencový týden: Štíry čekají pochybnosti, Berani pocítí romantiku
​​​​​​​Tento týden bude převážně klidný, co se týče vztahů. Postará se o to Mars, který se přejde do vlivu romantického Býka, a zároveň Merkur, který se v úterý přesune do starostlivého Raka. Jaký osud čeká v lásce vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento týden budete mít zvýšenou chuť na hrátky s vaším partnerem. Můžete zkusit nové praktiky, je vysoce pravděpodobné, že váš partner bude s vašimi praktikami zcela souhlasit. Vaše tempo bude pomalejší než kdy dříve, což váš partner jistě ocení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše pozitivní energie se odrazí hlavně ve vašem vztahu. Co se týče sexu, budete odhodláni zkusit něco nového, co vám navrhne partner. Také však budete tvrdohlavější, tudíž se ne vždy shodnete se svým partnerem. Pokud máte něco na srdci, sdělte to partnerovi, přijme to s klidem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dejte si pozor na to, co říkáte, vaše slova mohou partnera ranit. Je tu nebezpečí uvolnění potlačovaného hněvu, tudíž pokud nesouhlasíte s partnerem, dejte mu to najevo okamžitě. Cokoliv partnerovi řeknete, to se vám vrátí, myslete proto pozitivně.

Blíženci mohou svými slovy partnera ranit, Zdroj: NDAB Creativity/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Pokud budete myslet pozitivně, váš partner se vám odvděčí svou nehynoucí láskou. Dejte si pozor, abyste správně pochopili to, co vám říká, jinak se vaše neshody mohou rychle změnit v hádku, která vás učiní nešťastnými. Zjistěte, co váš partner chce, a dopřejte mu to.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nezáleží na tom, co ve vztahu chcete zlepšit, nyní je nejlepší čas posunout se ke svému cíli. To se vám podaří pouze v případě, že nebudete hledět pouze na svá přání, ale budete se snažit splnit také přání Vašeho partnera. Minulost vás může naučit, co je potřeba ve vztahu změnit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud chcete udělat něco, s čím váš partner nebude souhlasit, vy ho neposlechnete. Místo toho si budete dělat, co se vám zamane. Pokud je váš partner společenský a dobrodružné povahy, žádné hádky vás nečekají, pokud ho na své cesty za přáteli vezmete s sebou.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud s partnerem vycházíte, může se zvýšit vaše touha po intimitě. Pokud máte ve vztahu problémy, můžete k ní na nějakou dobu získat odpor. Pokud s partnerem nevycházíte, můžete se stát tajnůstkářskými, v opačném případě mu sdělíte všechny své myšlenky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete začít mít pochybnosti o svém vztahu. Pokud s partnerem vycházíte, vše se brzy urovná a posílí to váš vztah, v opačném případě vás čekají jen problémy. Jakmile projdete s partnerem konfliktem, začnete si po intimní stránce rozumět mnohem více než předtím.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Získáte nový náhled na sex. Partner vás něčím překvapí. Také si můžete příjemně popovídat, ale dejte si pozor, abyste se nestali nějakým tématem posedlí, jinak vaše konverzace vašeho partnera přestane brzy bavit. Dejte si pozor, abyste si nenaplánovali hodně věcí v osobním životě, nebo vám partner za vaši negativní náladu příliš nepoděkuje.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je možné, že se vykašlete na práci, poněvadž nyní vás čeká čas romantiky a vášně. Tyto pocity vás budou plně ovládat. Také začnete více přemýšlet o vašem současném vztahu. Zjistíte, zda vám přináší spíše pozitiva nebo negativa. Také uděláte vše pro to, abyste byli šťastní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte-li s partnerem jakýkoliv problém, budete ho muset tento týden vyřešit, jinak se vaše chování k němu bude stále zhoršovat. Neměli byste od svého partnera očekávat nemožné. Zkuste se do něho vcítit a zjistíte, na co má, a na co ne. Nevidíte-li ve vztahu budoucnost, je lepší ho ukončit. Předtím se však řádně rozmyslete a pohovořte si o svých pocitech s partnerem.

Ryby (19. února – 20. března)

Zamyslíte se nad tím, že možná vašemu partnerovi dostatečně neprojevujete lásku. Budete cítit potřebu být více romantičtí. Pokud se s partnerem spíše hádáte, měli byste změnit svůj postoj a k tomu samému vyzvat partnera. Pozor si dejte na hádky, které mohou nastat.

Zdroj článku: