Znamení, která se ráda předvádí a milují pozornost. Také občas berete život jako divadlo?

Znamení, která se ráda předvádí a milují pozornost. Také občas berete život jako divadlo?
Někdo se od přírody rád předvádí a snaží se všem ukázat, jak vzrušující jeho život je. Tato 4 znamení pozornost milují a berou ji jako velkou příležitost k vytasení alespoň jedné chlubivé poznámky. Doufají, že právě díky tomu je budou všichni obdivovat. Jaká znamení se tedy ráda chlubí?

Lev

Nebojte, nepatří sem jen Lvi, ale když se mluví o vyhledávání pozornosti, budou vždy na prvním místě seznamu. Rádi jsou středem pozornosti, protože v druhých potřebují najít útěchu. Potřebují od druhých podpořit a ujistit, že jejich práce stojí za to. Sami v sebe totiž moc nevěří. Může to znít překvapivě, protože vždy působí tak sebevědomě a nebojácně.

Ve skutečnosti se ale předvádí jen proto, aby si jich ostatní vážili a uznávali je. Ne, že by si neužívali být v záři reflektorů, ale poslouchat od druhých obdivné a pochvalné komplimenty je přece jenom láká o něco více. Právě proto si nikdy nenechají ujít žádnou příležitost k vychloubání a předvádění, i kdyby u toho měli vypadat poněkud nedospěle.

Váhy

Váhy jsou sice klidné a harmonické, ale to neznamená, že se tím nechtějí chlubit. Mají rádi společnost, ale podobně jako Lvi mají problém s tím, že se chtějí všem zavděčit. Chtějí, aby je druzí měli rádi a obdivovali je. Snaží se proto všem ukázat, jak elegantní a vkusné jsou, takže nikdy nešetří na svých outfitech, make-upu ani účesech, zvlášť pokud jde o nějakou společenskou událost.

Zvláště záležet si dávají také na dekorování svého domu, když k nim má přijít návštěva. Když je poté někdo skutečně pochválí nebo poznamená, že jim to sluší, jsou štěstím bez sebe. To ale pravděpodobně nebudou dávat najevo a budou se snažit zachovat si svou klidnou kamennou tvář.

Blíženci

Povídaví Blíženci umí rozproudit každou party. Netouží po pozornosti druhých tolik jako Lvi a Váhy, ale stejně se jim vždy nějak podaří ji přilákat. Jsou zkrátka hodně sdílní a mají slabost pro drby, takže se kolem nich velice rychle vytvoří hlouček nadšených posluchačů, kteří mají uši jen pro ně. To si Blíženci umí řádně užívat a když už si jich ostatní všímají, rádi se jim pochlubí svými věcmi, ať už jde o oblečení, šperky nebo nové auto. Hlavně když jim budou aspoň trošičku závidět.

Beran

Berani jsou odvážní, aktivní a společenští, takže se do všeho okamžitě zapojí, i kdyby u toho měli riskovat svůj život. Do takových extrémů většinou nezacházejí, ale zpravidla nedomýšlí, jaké důsledky mohou jejich akce mít. Zažívají proto dost neobyčejné věci a není tedy divu, že se svými neuvěřitelnými zážitky rádi chlubí. Své životy také zpravidla sdílí na sociálních sítích, kde jim jejich vzrušující život může závidět ještě více lidí.

Zdroj článku: