Hvězdná znamení, která všem chybí, když jsou pryč

Hvězdná znamení, která všem chybí, když jsou pryč
Lidé narození v některých znameních zvěrokruhu všem přirostou k srdci. Jsou to naprosto báječní lidé, kteří se dokážou za své přátele i naprosto cizí lidi postavit. Když někomu zmizí ze života, je to vždy těžké. Patříte mezi tyto lidi také vy?

Rak (22. června – 22. července)

Jste hnáni láskou a ochranářstvím. O všechny se staráte tak, jak si podle vás zaslouží všichni lidé i zvířata, k nikomu nejste sobečtí a vždy nabídnete svou pomocnou ruku, pokud se někdo z vašeho okolí ocitne v nesnázích. Pokud by se vaši přátelé zúčastnili ankety, kdo by jim v životě nejvíce chyběl, pokud by jim zmizel ze života, byli byste to stoprocentně vy. A není divu. Naštěstí nemáte tendenci nikomu ze života mizet, tudíž vaši přátelé a rodina mohou zůstat v klidu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nikdy se svým přátelům nepletete do života, pokud vás o to sami nepožádají. Jste totiž až po uši zahrabáni ve svých vlastních projektech, které byste chtěli dokončit v závratném čase. Do ničeho nestrkáte nos, což z vás dělá naprosto důvěryhodného člověka. Lidé k vám přistupují s respektem a žádný z nich si nedokáže představit, co by dělal, kdybyste se jednoho dne sebrali a odešli neznámo kam.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přestože nemusíte být tím nejoblíbenějším lidem, kdybyste lidem zmizeli ze životů, stoprocentně by vás začali postrádat. Je to proto, že disponujete stejným podílem intelektuálu a kreativity. Navíc jste opravdu zábavní, pokud se nacházíte v dobré náladě. Lidé si na vás obvykle nestěžují, poněvadž jste každým novým dnem nevinní. Často zapomínáte na starosti a lehce si získáte zpátky důvěru k lidem, kteří vám ublížili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nic si nenalhávejte, máte bizarní nápady, jak zahnat nudu. A ono to funguje jako magnet na ostatní lidi. Přestože čas od času vymyslíte aktivitu, jíž by se nikdy neúčastnil žádný z vašich přátel, stále jste ten nejvtipnější a nejenergičtější člověk, jakého vaši přátelé znají. Pokud vaši známí něco vymyslí a nechtějí do toho jít sami, mohou si být jisti, že se připojíte, ať se jedná o sebešílenější věc. Jakmile o vás jeden den neuslyší, již vás pohřešují.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste extrémně zábavní a pouční, pokud to nepřeženete. Ačkoliv tíhnete k dělání toho, co je dokonalé, a úklid většinou necháváte na ostatních lidech, je-li to možné, lidé vás stejně mají rádi, poněvadž jim poskytujete cenné rady, které opravdu fungují. Má-li někdo zvašich přátel špatnou náladu a popovídá si s vámi, přestane se utápět v beznaději, co má dělat. Kdybyste někomu zmizeli ze života, lidé by to snášeli hodně špatně a neustále by se přesvědčovali, zda jste se nevrátili.

Zdroj článku: