Ovesné sušenky krále Karla III: Jaké jsou a proč byste je měli co nejdříve vyzkoušet

Ovesné sušenky krále Karla III: Jaké jsou a proč byste je měli co nejdříve vyzkoušet
Ovesné sušenky krále Karla III. jsou po celém světě oblíbené pro svou vynikající chuť a zdravé složení. Za vznik vděčí Princi Charlesovi, který se je rozhodl vyrobit, protože nebyl spokojený s žádnými jinými.

Příběh ovesných sušenek Krále Karla III. sahá až do 19. století, kdy se Král Karel III. rozhodl založit firmu Duchy, která by se specializovala na výrobu kvalitních a zdravých potravin. Jeho vášeň pro přírodu a zdravý životní styl se promítla do výběru surovin a výrobních procesů, díky čemuž se ovesné sušenky Krále Karla III staly velmi oblíbenými mezi spotřebiteli po celém světě. Dodnes jsou považovány za jedny z nejlepších ovesných sušenek na trhu a jsou ceněny pro svou vysokou kvalitu a chutnost. Kromě ovesných sušenek vyrábí společnost také čokoládu a máslo, které jsou tradičním doplňkem odpoledního čajového obřadu. 

Recept na ovesné sušenky krále Karla III. se vyvíjel osmnáct měsíců a od svého vzniku se nezměnil, což z nich dělá skutečnou instituci. Tyto sušenky jsou vyrobeny ze 100 % organických surovin, což znamená, že jsou šetrné k životnímu prostředí a zdravé pro spotřebitele. Společnost Duchy Originals dává velký důraz na to, aby všechny její produkty byly vyrobeny z kvalitních a čerstvých surovin z místních zdrojů.

Příběh ovesných sušenek Krále Karla III sahá až do 19. století, zdroj: Tatiana Bralnina / Shutterstock

Ovesné sušenky Krále Karla III jsou považovány za zdravou pochoutku zejména díky svému složení, které je tvořeno především z organických ovesných vloček a přírodních surovin. Ovesné vločky jsou bohaté na vlákninu, což pomáhá udržovat zdravé trávení a zároveň pomáhá udržovat hladinu cukru v krvi na rovnovážné úrovni. Navíc obsahují také řadu důležitých minerálních látek a vitamínů, jako je například železo, zinek, měď a vitaminy skupiny B.

To vše přispívá k celkovému zdraví a dobrému fungování těla. Dalším důvodem, proč jsou ovesné sušenky Krále Karla III považovány za zdravé, je fakt, že jsou vyrobeny bez použití umělých barviv, konzervantů a jiných chemických látek, což z nich dělá přírodní a zdravou volbu pro všechny, kteří dbají na to, co jedí.

Filozofie společnosti Duchy Originals je založena na "pozitivním kruhu", který pomáhá místním zemědělcům najít nový trh a zároveň nabízí spotřebitelům kvalitní a udržitelné produkty. Od roku 2010 do současnosti bylo více než třicet milionů liber zisku společnosti věnováno na dobročinné účely, zejména na nadaci prince z Walesu, která se podílí na různých charitativních akcích po celém Spojeném království.

Díky výrobě z organických surovin jsou sušenky také šetrné k životnímu prostředí. Společnost Duchy Originals se snaží co nejvíce minimalizovat svůj dopad na životní prostředí a podporuje udržitelné zemědělství.

V závěru lze říci, že ovesné sušenky krále Karla III. jsou oblíbené po celém světě pro svou vynikající chuť, zdravé složení a udržitelnost. Pokud hledáte zdravou a chutnou sušenku, ovesné sušenky krále Karla III. jsou skvělou volbou.

Zdroje článku: