Co vás čeká v lásce v roce 2023: Vodnáři se mají na co těšit, u Býků bude milostný život pokulhávat

Co vás čeká v lásce v roce 2023: Vodnáři se mají na co těšit, u Býků bude milostný život pokulhávat
Pojďte se ponořit do tajů hvězd a dozvědět se, co vás v roce 2023 čeká. Ze všech možných lidských vlastností je láska tou nejtajemnější a nejméně předvídatelnou ctností. Jen málokdy lze odhadnout, kdy nám osud postaví do cesty nové známosti, ze kterých se vyklube vážný vztah, nebo kdy prohloubíme lásku k přátelům v něco víc.

Naštěstí nám jsou hvězdy schopny ukázat alespoň část této tajuplné budoucnosti. Na základě vašeho znamení zvěrokruhu se tak můžete dozvědět, co si pro vás láska připravila v roce 2023.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V lásce vás čeká poněkud svérázný rok. Budete mít nespočet příležitostí posunout se ve svém vztahu o krok vpřed, dokonce i uzavřít sňatek. V určitém okamžiku vašeho života se bude zdát, že vše hraje ve váš prospěch a láska bude jen kvést.

Zhruba v polovině roku se vám do cesty mohou postavit některé výzvy a překážky. Pokud se však budete snažit s partnerem vše probrat a překlenout propast nedostatečné komunikace, budou se dít věci! Hádkám se v dalším roce nevyhnete, budete si ale uvědomovat svůj podíl viny a často půjdete nad rámec svých možností, abyste se partnerovi zavděčili. Rok 2023 pro vás nakonec přichystá až pohádkový konec.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milostný horoskop pro vás naznačuje, že budete chtít na někoho zapůsobit. Nejprve bude ale potřeba zapracovat na vašem zevnějšku. Pokud již ve vztahu jste, připravte se na potíže. Mnohdy budete mít problém udržet svůj vztah pohromadě.

Milostný život bude také pokulhávat, a to kvůli kolizi Venuše a Saturnu. V životě manželských párů se pak objeví několik problémů s tchánem či tchýní. I přes všechny strasti, které se protáhnou až do listopadu, však v průběhu prosince naděje na lásku opět rozkvete.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rok 2023 bude pro vaši lásku rokem s velkým R. Bude se vám dařit ve všech oblastech života, lásku nevyjímaje. Hned na začátku roku budete mít velkou šanci najít novou známost. To odstartuje raketový vzestup vašeho milostného života, který v roce 2022 tak trochu stagnoval.

Neutíkejte zbytečně ani před většími závazky, je velká šance, že se vám bude dařit i tam. Lásce se však nesmíte vyhýbat – strávíte-li příliš času sami, začnete se cítit osaměle. Krizovým měsícem pak pro vás bude duben. Půjde však jen o malý mráček na jinak prosluněné obloze lásky.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hojnost a prosperita – i tak by se dal popsat váš horoskop lásky pro nadcházející rok. V životě však nikdo nemá na růžích ustláno, a i vy si tak budete muset projít svým podílem těžkostí. Přítomnost Marsu navíc vše ještě zhorší a povede k větší frustraci způsobující deprese nebo nezájem o vše okolo.

Zachovejte chladnou hlavu a věřte si. Ve vztazích se chovejte přirozeně a organicky a nechte věci plynout. Snaha přehánět nebo si něco vynucovat nebude fungovat ve váš prospěch. Pozitivita vás dostane z nejstresovějších fází vašeho života, proto se snažte nad věcmi příliš nepřemýšlet a zůstaňte optimističtí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pod velením Slunce se cítíte plní sebevědomí, nebojácnosti a odvahy. Milostný horoskop naznačuje, že planety Jupiter a Venuše vám budou nakloněny, a začátek roku tak pro vás bude naplňující. Ve druhé čtvrtině roku to však s vámi může jít z kopce.

Pohyb Marsu vám bude škodit a povede k manželským konfliktům nebo hádkám. Rahu a Saturn navíc způsobí potíže ve vašem milostném životě a vytvoří rozdíly v názorech. Myslete na to, aby se do vašeho života nevměšovala žádná třetí osoba, a vše se v druhé polovině roku zlepší. Závěr roku 2023 se pak ponese ve znamení nových příležitostí v oblasti lásky a romantiky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milostný rok pro vás začne radostí, prosperitou a nadšením. Do cesty se vám postaví různé vzrušující věci. Na začátku druhého čtvrtletí se však věci změní a manželské páry možná budou muset vzít za své. Bude zde často docházet ke sporům a klíčovým pro záchranu manželství před rozpadem bude vaše pochopení pro partnera.

V dubnu bude váš milostný život vzkvétat díky příznivému postavení Jupitera, který okoření romantiku mezi vámi a vaší polovičkou. Vliv Saturnu však může být v polovině roku škodlivý. Buďte proto obezřetní a překlenujte komunikační mezery ve vašem vztahu. Několik posledních čtvrtletí přinese pro vás a vašeho milence kýžené ovoce.

Zamilování, zdroj: New Africa / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou jedním z nejklidnějších a nejpohodovějších znamení zvěrokruhu. V podobném duchu se ponese i váš horoskop lásky pro rok 2023. Vrcholu spokojenosti pak dosáhnete v únoru. V březnu sice radost trochu opadne, avšak pokud se obklopíte svými milovanými, problémy hravě překonáte.

Nevyzpytatelná energie, kterou projevuje Mars, vám pomůže vyjasnit si vztahy s partnerem, a tím se s ním sblížit. Nepřehánějte to však s emocemi, protože všeho moc škodí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte téměř nekončící potenciál a velkého ducha. Tyto aspekty se snažíte realizovat v hledání nových zážitků a výzev. Do cesty vám tedy v průběhu roku vstoupí láska hned několikrát. Nejintenzivnější pak vaše pudy po milostném soužití budou okolo dubna.

Manželské páry budou na začátku roku sdílet láskyplné a srdečné vztahy díky postavení planet Jupiter a Venuše. Červenec je klíčovým obdobím pro váš vztah, proto postupujte opatrně a držte se upřímnosti vůči svému partnerovi. Pokud již nějakou dobu ve vztahu jste, možná je načase udělat další krok – co třeba začátkem srpna?

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zrozenci ve znamení Střelce oplývají obecně optimistickým přístupem k lásce a manželství. Hned zkraje roku se tak nebojte uvažovat o uzavření sňatku, pokud se ve vztahu cítíte dobře. Jak budete v průběhu roku postupovat vpřed, váš okruh přátel a známých se bude rozšiřovat a vaše pozornost se může od manžela či manželky přesunout jinam.

To může vést k trápení a konfliktům ve vašich vztazích. Váš pragmatický přístup a optimismus vám však pomohou překonat toto těžké období v milostném životě. Zejména Jupiter vám pak do konce roku dopomůže k láskyplnému završení období potíží.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Veškeré úsilí z předchozích let se vám v milostném životě konečně vyplatí. Pokud se k nějaké osobě již delší dobu přibližujete, konečně v tomto roce rozpozná vaši velkorysost a připustí si vás blíž. Kromě toho získáte nové přátele, kteří se v polovině roku mohou proměnit v potenciální milence.

Všichni nezadaní by se měli v lednu připravit na vznik nového vztahu. Někde na přelomu května a června se objeví dokonce náznaky kvetoucího románku na pracovišti. Bohužel v polovině roku by vás a vašeho partnera mohlo obklopit několik výzev a problémů. Ty se však díky pozitivnímu vlivu Venuše a Marsu vyřeší.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V nadcházejícím roce se velmi zjednodušeně máte na co těšit. Čeká vás hned několik výzev a překážek, ale se správným vedením a radami vašich blízkých je všechny překonáte. Začátek roku začne poněkud rozkolísaně, protože se často ocitnete v neznámých situacích, nicméně i z nich může vzejít nová známost.

Únor přinese smíšené pocity a vy byste neměli dělat nic, co nechcete. Ti, kdo hledají životního partnera, najdou v tomto roce kompatibilního druha. Umístění Venuše je pro vás opět příznivé a vyřeší všechny pramenící spory ve vašem vztahu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rok 2023 se ponese v duchu hledání lásky a vzrušujícího cestování s vaším partnerem. Začátek roku přinese nejkrásnější období vašeho milostného života. Leden je také příznivý měsíc pro ty, kteří hledají životního partnera. Celý rok vám navíc přinese lásku a štěstí v hojné míře.

V polovině roku se můžete těšit také na nové příležitosti. Je to zároveň období, kdy můžete podniknout všechny zásadní kroky týkající se vašeho milostného života. Své emoce obecně vyjadřujte více a otevřeněji a s partnerem si volně povídejte. Vaše zdrženlivá povaha může být pro váš vztah škodlivá. Navíc někdy zapomenete uznat a ocenit přítomnost svého partnera, proto si to musíte často připomínat.