Partnerský horoskop na 2. červencový týden: Vodnáři zlepší chování, Panny zatouží po romantice

Partnerský horoskop na 2. červencový týden: Vodnáři zlepší chování, Panny zatouží po romantice
Úplněk v Kozorohu nám dává velké šance uspět v tom, co si přejeme nejvíce. Je-li vaše přání zlepšení ve vztahu, nyní je ten nejlepší čas na něm pracovat. Co tento týden můžete očekávat? Přečtěte si tento článek a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud usilujete o zlepšení vztahu, musíte tvrdě pracovat. Nic však není nemožné, zejména tento týden. Pouze si musíte být vědomi svých skrytých emocí a naučit se je ovládnout. O víkendu váš partner bude nadšen, budete se zdržovat doma a vést rozhovory o všem možném.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hodláte-li ve svém vztahu něco vylepšit, věnujte pozornost svým snům. Úplněk v Kozorohu vás bude hnát ke změnám ve vašem vztahu. Ujistěte se, že tyto změny prospějí vám i vašemu partnerovi. Možná s vámi nebude kloudná řeč, ovšem o víkendu se vše vyjasní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ohledně vztahu si dejte velký pozor na své emoce, mohou být klamné, obzvláště uprostřed týdne. Možná budete mít mazlivou náladu, což váš partner s vámi sdílet nebude, a vy si to můžete špatně vyložit. Pokud ovládnete své myšlenky, můžete pracovat na šťastném vztahu.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud s partnerem nevycházíte příliš dobře, nesnažte se o to, pouze byste současnou situaci ve vztahu zhoršili. Pokud spolu vycházíte na výbornou, nyní se váš vztah ještě zlepší. Ve středu si dejte pozor na své myšlenky ohledně vztahu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento týden se může objevit skupinka lidí, kteří se vás a partnera budou snažit rozeštvat. Nejspíše se objeví ve středu. Nakukají vám cokoliv, abyste se na partnera naštvali. Neposlouchejte jejich fakta, nezakládají se na pravdě. O víkendu bude vše probíhat v pořádku.

Zdroj: AlessandroBiascioli/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento týden budete romantikou přímo přetékat. Váš partner to ocení, poněvadž nikdy jste mu nevěnovali tolik lásky a času jako mu dáte tento týden. Navíc budete kreativní, tudíž o týdenní program se váš partner starat nemusí. Jen pozor na vaše myšlenky ve středu.

Váhy (23. září – 23. října)

Vztah s vaším partnerem bude tento týden naprosto v pořádku, ale pokud se bude schylovat k hádce, budete mít tendenci od celého problému utéci. Tím se tento týden nic nevyřeší, nebojte se proto prosadit svůj názor. Na konci týdne můžete zjistit, že vás partner nechává ujmout se vedení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše schopnost hodnotit váš vztah bude snížena. Tento týden nenaslouchejte svým myšlenkám, pouze by vás zbytečně mátly. O víkendu se můžete těšit na rozplynutí těchto špatných myšlenek a na zvýšenou romantiku. Pečujte o svého partnera, zaslouží si to.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Než si o chování svého partnera uděláte jakýkoliv obrázek, poraďte se o jeho chování s někým jiným, tento týden se vám jeho chování může jevit horší, než ve skutečnosti je. O vašem vztahu se můžete hlouběji svěřit o víkendu někomu, koho považujete za moudrého.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Myslete pozitivně, jinak se váš vztah může rozpadnout. V partnerovi hledejte pouze to dobré. Ve středu si dávejte pečlivý pozor na to, jak svého partnera vnímáte. Vaše emoce budou jako na horské dráze, nebudete schopni vidět svého partnera takového, jaký je. O víkendu si spolu můžete popovídat o zlepšení vašeho vztahu či o manželství.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Začnete hluboce uvažovat o svých emocích, což váš partner ocení, jelikož to s vámi v poslední době neměl lehké. Kvůli vašemu přemýšlení však nebudete mít přílišnou náladu na romantiku, což platí hlavně ve středu. O víkendu si zřejmě budete povídat o vašich financích a bydlení.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete hodně přátelští a milí k vašemu partnerovi, nicméně ve středu si něco můžete špatně vyložit. Pokud cítíte, že nápor vašeho partnera nemůžete vydržet, můžete zkusit najít odbornou pomoc. O víkendu budete hodně citliví a chápaví, váš vztah se zlepší.

Zdroj článku: