Znamení zvěrokruhu, která se rozhodnou zůstat s partnery, kteří podvádějí

Znamení zvěrokruhu, která se rozhodnou zůstat s partnery, kteří podvádějí
Většina lidí považuje nevěru za nenávratné rozbití vztahu. Avšak někteří lidé i přesto se svými partnery zůstanou, a to zejména kvůli své lásce k dotyčnému člověku. Dnes se podíváme na znamení zvěrokruhu, která cítí přesně tu pravou lásku, a proto se svými partnery zůstanou, přestože je partner podvede.

Rak (22. června – 22. července)

Jste opravdu milující bytost. Pokud si vyberete partnera, činíte tak z čisté lásky, vidíte ve vztahu budoucnost. Pokud zjistíte, že vás partner podvádí, velice se vás to dotkne, ale přesto se rozhodnete na vašem vztahu zapracovat, aby váš partner už nenašel důvod chodit jinam.

Chcete se vyhnout zármutku a rozchodu, který by nastal, pokud byste se neovládali, a raději se rozhodnete svému partnerovi okamžitě odpustit. Pokud se to však děje opakovaně, buď partnera opustíte, nebo mu budete odpouštět všechny jeho nevěry v dobré víře, že se kvůli vám změní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud vás partner podvede, neodpustíte mu, ale zůstanete s ním, a to z osobního důvodu – abyste nad ním opět získali kontrolu, kterou jste ztratili. Nevěra vašeho partnera vás bude štvát až do konce vašeho života. Partner vás zklamal a vy mu dáte patřičně za vyučenou ještě větší žárlivostí, než jakou od vás zažil doposud.

Neuvědomujete si, že vaše žárlivost byla hlavním důvodem, proč váš partner hledal potěšení jinde. Abyste mu odpustili, přinutíte svého miláčka, aby udělal cokoliv, aby to odčinil.

Nevěra Vašeho partnera Vás bude štvát až do konce Vašeho života, Zdroj: CandyBox Images / Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se s někým dáte dohromady, milujete ho úplně nejvíce ze všech znamení zvěrokruhu. Není proto žádným překvapením, že pokud vás partner podvede, tak mu odpustíte. Sice ještě dlouhou dobu budete naštvaní, ale nakonec to překousnete, a to zejména díky své nehasnoucí lásce k němu a ke své rodině. Zvláště pokud se nacházíte v dlouhodobějším vztahu, máte tendenci zachovat své partnerství. 

Ryby (19. února – 20. března)

Neopustíte vztah, v němž se vyskytne nevěra, poněvadž se bojíte, co by si o vás začalo vyprávět vaše okolí. Proto nejste ten typ člověka, který by se o nevěře ve svém vztahu jakkoliv zmiňoval. Bojíte se, co by si o vás řekli vaši přátelé nebo, ještě hůře, vaše rodina.

Pokud se vás někdo zeptá, jak si s partnerem rozumíte, ani vás nenapadne zmínit současnou situaci, spíše začnete lhát, že všechno je v naprostém pořádku. Vaše mysl vás imaginárně fackuje za váš lživý citát, nicméně to pro vás není důvod k tomu, abyste přiznali svou současnou situaci.

Zdroj článku: