Horoskop na tento víkend: Ryby realizují své plány, Blíženci budou bavit okolí

Horoskop na tento víkend: Ryby realizují své plány, Blíženci budou bavit okolí
Co nám hvězdy přichystaly na tento víkend? Mnoho z nás bude mít skvělé nápady a plno energie na to, aby dokončili všechno, co za tento týden nestihli. Je to i váš případ? Přečtěte si svůj horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Svou zvýšenou energii, kterou tento víkend pocítíte, věnujete plnění dobrých skutků. Lidé o vás budou mluvit jako o andělovi, poněvadž na tento víkend vám hvězdy předurčily pomáhat ostatním lidem. Po každém dobrém skutku pocítíte silný pocit štěstí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Víkend bude ve znamení pohody a spokojenosti. S největší pravděpodobností budete volný čas trávit střídavě zábavou a pracovním nasazením. Pokud potřebujete vydělat peníze, zrodí se vám v hlavě spousta úžasných plánů, které jsou reálné na splnění.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend strávíte s lidmi, na nichž vám záleží. Můžete zorganizovat nějakou akci, na níž se pobavíte a ostatní lidé taktéž. Pokud jste se s někým pohádali, nyní je nejlepší čas napravit potrhané vztahy. Měsíc ve Vodnáři zintenzivňuje vaši energii, nuda s vámi rozhodně nebude.

Rak (22. června – 22. července)

Na cokoliv sáhnete, to pokazíte, poněvadž vám chybí motivace cokoliv vykonat. Vaši známí i kolegové z práce to s Vámi nebudou mít lehké – vaše nervy budou pracovat naplno a jakákoliv banalita vám zhorší náladu. Pokuste se těmto stavům vyvarovat. V neděli nadejde příjemná změna k lepšímu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Svůj víkend strávíte se svým partnerem. Pokud zrovna nemáte partnera, s nímž byste sdíleli svou lásku, můžete si vyjít na večírek nebo dva, abyste zahnali svůj smutek. Budete hodně zaměřeni na štěstí vašich přátel.

Panna (23. srpna – 22. září)

Potřebujete si odpočinout od práce a svých povinností a nabrat potřebnou sílu. V neděli budete mít pocit, že jste již dostatečně odpočatí, a můžete se opět začít věnovat své kariéře, přátelům a partnerovi – prostě všem, na něž jste poslední dva dny neměli čas.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše kreativita vám pomůže zdolat vaše životní překážky. Usmíříte se s lidmi, jimž jste řekli svůj upřímný názor, a v neděli budete mít dostatek času udělat sami sobě radost něčím výjimečným. Můžete se cítit nedoceněni, tyto myšlenky byste však měli zavrhnout.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Záleží na vaší náladě a vašem postoji k situacím, které vás čekají. Radíme vám myslet pozitivně a nedělat si nic z nepěkných slov, nehledě na to, jak urážlivě znějí. Budete hodně přecitlivělí, a pokud se svými pocity necháte unést, můžete ztratit hodně přátel či obchodních kontaktů.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete hodně optimističtí. Vše, co se vám zdálo nedosažitelné, je rázem na váš dosah. Stačí jen věřit ve své schopnosti. Budete se cítit nuceni neviditelnou silou stýkat se s různými komunitami. Vám to pouze prospěje a rozšíří to vaše obzory.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vidina spousty peněz vám zatemní mysl na celý pátek i sobotu. Budete se cítit být v osobní finanční krizi a budete hledat jakýkoliv způsob, jak svou finanční situaci změnit k lepšímu. V neděli si uvědomíte, že součástí vašeho života jsou také jiní lidé, a půjdete je navštívit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se vám zrovna nebude dařit, zhluboka se nadechněte a počítejte do pěti, než na něco odpovíte. Vaše okamžitá reakce by totiž mohla zpřetrhat vztahy s lidmi ve vašem okolí. V neděli se budete starat hlavně o své finance, ale také o lidi, kterým jste během víkendu ublížili.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše sny vás pohltí již v pátek. Budete vymýšlet, jak zbohatnout nebo jak změnit svůj život. V sobotu nabydete sebevědomí a sebedůvěru. Nic pro vás nebude nemožné. V neděli večer budete mít ambice pro realizaci svých cílů. Jen do toho!

Zdroj článku: