Jak hodně jste kreativní? Znamení seřazená od nejkreativnějších po nejméně kreativní

Jak hodně jste kreativní? Znamení seřazená od nejkreativnějších po nejméně kreativní
Každý z nás má určité množství kreativity, záleží na tom, jak jsme schopni ji využít ve chvíli, kdy ji využít chceme. Někteří z nás budí dojem, že se s kreativitou nenarodili, zatímco jiní ji umějí využít na maximum. Jak si vedete vy, jakmile máte být kreativní?

Ryby (19. února – 20. března)

Jste emocionální, až někdy přecitlivělí, ale také se dokážete vcítit do druhých lidí a fantazie pro vás není cizí. Z těchto důvodů jste se ocitli na prvním místě kreativního myšlení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neustále vymýšlíte nové myšlenky a nové plány. V tomto ohledu jste naprosto kreativní, a kdybyste vedle sebe měli někoho, kdo by věděl, jak tyto plány zrealizovat, vaše kreativita by byla znát.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše kreativita je poháněna myšlenkou, že dokážete vymyslet něco lepšího než kdokoliv jiný. Vzhledem k vašemu nízkému sebevědomí si musíte neustále dokazovat, že jste stejně dobří jako kdokoliv jiný.

Váhy (23. září – 23. října)

Toužíte po zlepšení vztahů mezi lidmi a od toho se odvíjí vaše kreativita. Nikdo nevymyslí tolik nápadů souvisejících s tímto tématem jako vy. Kreativita je podle vás způsob, jak nastolit rovnováhu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Svou kreativitu projevujete pouze v případě, že se jedná o váš osobní styl. Oblečení či způsob chování kreativně vyjadřují vaši osobnost. V ostatních oblastech jste hnáni úspěchem, ne kreativitou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete mít problém odhalit svou kreativitu, můžete si myslet, že kreativní nejste. Opak je pravdou, obzvláště v případě vašeho elegantního vzezření, tomu se u vás meze nekladou.

Rak (22. června – 22. července)

Kreativitu příliš neprojevujete, mnohem raději jdete s davem. Jednou za čas však kreativní jste, a to zejména v případě pomoci ostatním lidem při rozhodování či s plány.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud máte být kreativní, musí to mít logický důvod. Vy v sobě tu kreativitu máte, ale nikdy nevíte, proč byste se měli snažit vymyslet unikátní řešení, když stejného výsledku můžete dosáhnout pomocí logiky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Netoužíte po kreativitě, pokud někdo urgentně nepotřebuje vaši pomoc při rozhodování. Jakmile se rozhodujete za ostatní, sršíte nápady, ovšem jakmile jste sami, kreativitu nedokážete využít.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tu kreativitu v sobě máte, pouze neznáte důvod, proč byste ji měli využít. Raději poskytujete lidem kolem sebe informace, které jsou psány v knihách nebo které se dozvíte, než abyste projevili kreativitu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Možná si o sobě myslíte, že jste kreativní, ale tvořivost nikdy nevyužijete, poněvadž se neslučuje s vašimi příliš vysokými nároky na sebe samotné. Dál slepě plníte cíle, které splnit nedokážete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Neradi přemýšlíte, pokud to není nezbytně nutné. Kreativitu sice máte, ale nikdy ji nevyužijete, raději ze sebe děláte klauna, abyste pobavili své okolí, k čemuž mnoho kreativity nepotřebujete.

Zdroj článku: