Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc květen

Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc květen
Pokud vás zajímá, jakým směrem se bude váš život vyvíjet v měsíci květnu, tak si přečtěte dnešní článek o předpovědi z hvězdopraveckých karet.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

Čas jarního úklidu! Budete prospívat v oblasti zdraví, kondice a organizace. Jste inspirováni k tomu, abyste dali svůj život a pohodu do pořádku tím, že odstraníte zbytečnosti a vše uvedete do správného chodu jako dobře namazaný stroj. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Květnové období otřese vaší kreativitou, společenským životem a vztahy s dětmi. Objevují se vzrušující vyhlídky na seznámení a zároveň staří důvěryhodní přátelé a komunita už nefungují tak jako dřív. Okolnosti se ale během měsíce budou proměňovat, tak si udělejte čas pro sebe a vychutnejte si každou odpolední přestávku na čaj. Klid je vždy k dispozici, pokud mu dáte prostor.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Změny v rovnováze mezi pracovním a soukromým životem i ve vašem životním stylu a povinnostech vám umožňují zamyslet se nad tím, co vlastně stojí za vaši energii. Změny okolo vás ale nutí pustit se a zbavit se strachu z věcí, které jsou mimo vaši kontrolu. Proč si dělat starosti, když výsledek skutečně není ve vašich rukou?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Začátkem měsíce přichází změny, které otřásají nejen vašimi vztahy, ale také vaším sebevědomím. S tím, jak se rozšiřují možnosti spojení a partnerství, si uvědomujete, že nemusíte být pro všechny vším, abyste byli milováni. Úlevu mezitím můžete nalézt v každodenní rutině – chodit ráno běhat, užívat vitamíny a najít větší lehkost v pracovním procesu.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Je dost pravděpodobné, že v květnu do vašeho života zasáhne láska. Nebude to jen tak obyčejné vzplanutí, tady půjde o mnohem víc. A záleží jen na vás, jak s tím naložíte. Raději zapojte rozvahu a rozum. Anebo se tomu zcela poddejte, možná se to přežene stejně rychle, jako to přišlo. A pokud ne, mělo to tak být. Stejně jste na to dlouho čekali, tak si to užijte. 

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Vztahy jsou tento měsíc na prvním místě, což přináší hluboké uspokojení vašemu romantickému a po spojení toužícímu srdci. Po letech intenzivní práce, kdy jste dávali do pořádku své zdraví, jste konečně připraveni oddat se lásce. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Komplikované sourozenecké a přátelské vztahy přispívají k tomu, že se budete cítit odstrčení nebo osamělí. Dokonce ani procházky po okolí vám v poslední době nepřipadají stejné, protože váš nejlepší barista změnil pracovní dobu a vaše oblíbená restaurace je kvůli rekonstrukci zavřená. Přestože se ve svém nejbližším okolí cítíte poněkud ztraceni, tento měsíc vám také nabízí spoustu příležitostí k uznání a prosazení se v práci. 

Střelec (22. 11. – 21. 12.)

Váš život prochází mnoha změnami. Ať už se stěhujete, rozcházíte se s partnerem a opouštíte společný domov nebo nastupujete do práce v novém městě. Vaše kariéra i samotné základy vašeho života jsou v pohybu. Se všemi těmito změnami však přichází příležitost učit se. A když se vám bude zdát, že se vám věci vymykají z rukou, upřímný rozhovor s blízkým přítelem vás zaručeně vrátí zpět na zem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Období května pro vás bude obzvlášť bouřlivé. Velké změny ve vašem milostném životě přicházejí s rychle se rozšiřujícími společenskými povinnostmi budete zahlcen. V kariéře se dostáváte na vrchol, který jste nezažili již několik let. Přibývá vám štěstí a do cesty se vám staví mnoho příležitostí, ale máte také neomezenou energii jít za svými cíli. Na konci měsíce si však odpočinete a využijte volnou chvíli na zastavení a zamyšlení.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Změny, kterými procházíte, jsou téměř nenápadné. Po několika posledních letech velkých osobních a vztahových otřesů, kdy jste si říkali, jestli se věci někdy uklidní je to pro vás úleva. Od poloviny května si vymezte čas na přátelé, společenské akce a navazování kontaktů všeho druhu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V tomto měsíci budete řešit problémy ve vašich financích. Ať už opouštíte stálé zaměstnání a věnujete se svobodnému povolání, spojujete majetek s partnerem nebo řešíte dluhy, je to velmi složitá situace. I když je vaše energie na dně, pamatujte, že tento současný stav zahlcení je fází, která nakonec pomine.

Zdroje článku: