Výklad tarotových karet na tento týden: Lvi se otevřou novým stránkám života, Berani, pozor na lidi, se kterými pracujete

Výklad tarotových karet na tento týden: Lvi se otevřou novým stránkám života, Berani, pozor na lidi, se kterými pracujete
Tarotové karty jsou dodnes zahaleny rouškou tajemství. Tajemství, které se snažili poodkrýt již naši dávní předci. I oni si vykládali karty za účelem dozvědět se co nejvíce informací ze své budoucnosti. Nebojme se tedy a pojďme se podívat na to, co nám přinesou nadcházející dny.

Beran (21.3. – 20.4.)

Zejména ve svém zaměstnání byste si měli dát pozor na lidi, se kterými úzce spolupracujete. Tarotová karta Rytíř mečů s sebou totiž přivádí lstivost a záludnost. Ne vždy se věci mají tak, jak to na první pohled vypadá. Dejte si tedy pozor na své kolegy, kteří by ve vašem úspěchu mohli cítit vypočítavou příležitost sami pro sebe.

Býk (21.4. – 20.5)

Čerpejte ze své minulosti a zkušenosti a otevřete se novým příležitostem. Karta Šestka pohárů je kartou plnou rozkoše, a proto se vám bude dařit zejména v partnerském vztahu. Pokud jste single, podívejte se hlouběji do minulosti a třeba narazíte na osobu, která vám bývala blízká. Co takhle vzkřísit starou lásku?

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Ne všichni to s vámi myslí dobře, a to zejména v pracovním prostředí. Karta Ďábla nás vždy varuje před něčím falešným a lstivým. Dejte si tedy pozor na podvody ve vašem okolí. Nenechejte se obalamutit a ke všemu přistupujte se zvýšenou opatrností.

Rak (22.6. – 23.7.)

Princ holí vás bude povzbuzovat v tom, co jste začali a také to zdárně dokončíte. Ať už se jedná o projekty v práci nebo plány v domácnosti. Do všeho se pustíte s energií a budete pak cítit příjemný pocit zadostiučinění. Tato karta nemá dlouhodobý efekt, a proto ji využijte na maximum v následující dny.

Lev (24.7. – 23.8.)

Nechystáte se na cestu? Pokud ne, tak ji za každou cenu podnikněte, může se jednat i o návštěvu přátel, karty jsou vám v čele s Císařovnou velmi příznivě nakloněny. Otevřete se novým a příjemným stránkám života a zapomeňte na každodenní stres a honičky. Navíc budete plní energii a skvělé nálady.

Panna (24.8. – 23.9.)

Tento týden je přímo stvořený k tomu, abyste se pustili do nových plánů. Devítka holí vás jen varuje předtím, že pokud jsou vaše plány až příliš ambiciózní, bylo by možná nejlepší chvilku počkat a vše si v klidu rozmyslet, než se pustíte do něčeho většího. V tyto dny se zaměřte zejména na lásku a city, lidé ve vašem nejbližším okolí vás potřebují.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Smrti znamená dočasné ustrnutí nad nějakou záležitostí. Nemůžete se hnout z místa? Nevíte jak dál? Karty vám radí, abyste si našli odbornou pomoc a dostali tak novou příležitost. Zkuste vše odhodit za hlavu a za vším udělat tlustou čáru, uvidíte že vám to rozhodně prospěje.

Štír (24.10. – 22.11.)

Může se stát, že jsou vaše stávající plány trochu nadnesené a již je nezvládáte. Nejdůležitější je, si to připustit a požádat o pomoc. Ve vašem okolí je spousta lidí, kteří vám velmi ochotně podají pomocnou ruku. Uvidíte, že to bude velice osvobozující pocit. Ve vztahu se rozhodněte, zda má cenu pokračovat, pokud vás to již nenaplňuje.

Zdroj: SFIO CRACHO/ Shutterstock, cvičení své mysli, to je jóga

Střelec (23.11. – 21.12.)

Neodevzdávejte se stereotypu, zejména ve vztahu. Osmička pohárů je velmi silnou kartou, která vám dodá sílu k tomu, abyste si s partnerem všechno vyjasnili, není se čeho bát.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Rytíř holí má pro vás velmi jednoduchou radu. Milujte život a on bude milovat vás. Zkuste si více užívat, a ne si jen plánovat samé povinnosti, to je přímá cesta do pekel. Někdy si také musíte vyrazit za zábavou, buďte příjemní a milí na ostatní. I oni vám to oplatí.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Každý z nás občas zažívá chvíle, kdy si říkáme, zda to, co děláme, má vůbec smysl. Sedmička mečů však nakonec zvítězí nad všemi kartami, kvůli kterým o sobě pochybujete, a vy tak zjistíte, že sami dokážete hravě překonat všechny překážky, které před vás život položil. Neschovávejte se za svůj strach.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Karta Blázna k vám doslova přivolává radostné myšlenky a před vámi se tak otevírá nová vzrušující cesta, stačí po ní jen vyjít. Teď už to záleží čistě jen na vás, zda se chopíte příležitosti nebo ne. V práci budete připraveni překonávat nové překážky a ve vztahu si dávejte pozor na náladovost.

Zdroj článku:
  • Autorský text