Partnerský horoskop na 5. prosincový týden: Lvi budou o vztah pečovat, Berani partnera potěší

Partnerský horoskop na 5. prosincový týden: Lvi budou o vztah pečovat, Berani partnera potěší
Nebýt retrográdního Merkuru, celý týden by byl skvělý. Ve čtvrtek, kdy se Merkur retrográdním stává, hrozí hádky, jinak můžeme od vztahu čekat vše dobré a partner bude chápavý. Na co se tento víkend můžete v partnerství těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Hned v pondělí budete mít chuť si s partnerem zalenošit. Tato touha Vám vydrží až do středy. Ve čtvrtek uděláte nejlépe, když budete přemýšlet a teprve až poté svému partnerovi něco řeknete, Vaše slova totiž budou jedovatá. O víkendu vezměte partnera za zábavou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít pocit, že Váš partner Vám plně rozumí a Váš vztah již lepší být nemůže. Z toho Vás partner vyléčí ve čtvrtek, můžete se pohádat kvůli maličkosti. Pátkem počínaje se opět vrátíte ke své milé náladě, řeknete mnoho moudrých slov a Váš partner bude Vaším myšlením doslova uchvácen.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začátkem týdne se budeteve vztahu nudit, proto vymyslíte vhodnou zábavu, která bude bavit vás oba. Partner bude potěšen. Ve čtvrtek se ale příliš neshodnete a skončíte rozhádaní. Omluva je namístě v pátek od obou. Za odměnu strávíte krásný víkend.

Rak (22. června – 22. července)

Partner pro Vás bude vším, ale také pozvete některé Vaše přátele na menší návštěvu. Partnerovi se to nemusí líbit, což Vám dá najevo ve čtvrtek, kdy se příliš neshodnete na názorech. O víkendu se s partnerem usmíříte a užijete si Silvestra i Nový rok společně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Uvědomíte si, že o vztah je potřeba pečovat, a proto se v této činnosti zlepšíte. Vymyslíte hordu plánů, jak společně strávit konec roku, avšak ve čtvrtek budete muset změnit plány. O víkendu se pobavíte o tom, čeho chcete příští rok dosáhnout.

Panna (23. srpna – 22. září)

Partnera dokážete začátkem týdne mile překvapit a také to uděláte. Nic pro Vás nebude krásnější než jeho úsměv. Ve čtvrtek se neshodnete a hrozí tichá domácnost. O víkendu připustíte, že Váš partner mohl mít částečně pravdu.

Váhy (23. září – 23. října)

O partnera budete pečovat až do středy. Vymyslíte společný program, jak pomoci lidem z okolí. Ve čtvrtek Vám partner projeví svůj názor o vztahu i Vaší přílišné pomoci neznámým lidem. Může nastat hádka. O víkendu se udobříte a strávíte krásný čas.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš partner bude nadšen od pondělí do středy, poněvadž sváteční nálada Vás dosud neopustí. To se změní ve čtvrtek, kdy Vám na partnerovi bude vadit snad všechno. O víkendu opět najdete společnou řeč a užijete si hlavně Nový rok.

Zdroj: View Apart/ Shutterstock, Vánoce s přáteli

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ve vztahu se budete snažit partnerovi plně vyhovět, poněvadž si uvědomíte, jak Vám na něm záleží. Na chvilku na to zapomenete ve čtvrtek, kdy se pohádáte kvůli penězům. To Vám bude tak líto, že víkend strávíte doma se svým partnerem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Partnerský vztah bude vzkvétat až do středy, uděláte pro partnera první poslední. Ve čtvrtek přijdete frustrovaní z práce, na partnera nebudete mít náladu. Romantika se do Vašeho vztahu vrátí v pátek a zůstane až do neděle.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš partner Vám může poradit, jak vyřešit Váš problém, stačí pouze komunikovat. Ve čtvrtek s Vámi nebude kloudná řeč, budete se příliš litovat. O víkendu partnera vytáhnete ven, setkáte se se svými přáteli a partnera vychválíte, jak je skvělý.

Ryby (19. února – 20. března)

Neexistuje nic, co byste partnerovi nechtěli sdělit. Do středy budete mít možnost. Ve čtvrtek s partnerem ani s Vámi nebude kloudná řeč, oba budete extrémně hádaví. Partnerovi se půjdete omluvit v pátek, poněvadž nebudete chtít být rozhádaní na Nový rok.

Zdroj článku: