Znamení zvěrokruhu, která vám falešně vyznají lásku, jen aby vás svedla

Znamení zvěrokruhu, která vám falešně vyznají lásku, jen aby vás svedla
​​​​​​​Odmítli jste někoho, protože jste se báli, že to nemyslí vážně? Při vypočítavosti lidí je normální pochybovat o citech někoho jiného. Pro váš klid jsme pro vás sepsali tento článek znamení, u nichž je největší pravděpodobnost, že u vyznání lásky nebudou upřímná.

Rak (22. června – 22. července)

Jedinec narozený ve znamení Raka je rodinný typ, který si vždy dává pozor na to, koho pustí do svého rodinného kruhu. Aby zjistil, zda za tu jeho lásku a námahu stojíte, snaží se vás co nejdříve poznat po té intimnější stránce. To je jediný způsob, jak poznat, jací skutečně jste. A proto mu nedělá potíže, pokud spolu již chodíte, vám lhát do obličeje a říkat vám falešná vyznání lásky, abyste se zachovali tak, jak mu to zrovna přijde vhod. Rak se vždy bojí zklamání ve vztahu a bude s vámi experimentovat (hlavně s vaší psychikou), aby zjistil, zda si vybral dobře.

Rak je rodinný typ, Zdroj: Evgeny Atamanenko/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud je Panna již starší, můžete si být jisti, že si nebude zahrávat s vašimi emocemi. Cokoliv řekne, to bude myslet vážně. Ovšem pokud se setkáte s mladou Pannou, dejte si na ni pozor, hlavně na její slova. Mladá a nezralá Panna se řídí pouze svými fyzickými potřebami a udělá cokoliv, abyste souhlasili s intimním setkáním. Je schopna vymyslet lži, jimž uvěříte, aby vás svedla. Fyzická intimita je pro ni vším. Ovládají ji hormony a nezajímá ji, jestli vám svými činy ublíží, či nikoliv. Lepší je s láskou k ní počkat, až mentálně dospěje.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelec je znamení, které dokáže být opravdu svůdné, aby dosáhlo svého. Častokrát vyznává lásku, aniž by to myslel vážně, a to jen proto, aby uspokojil své potřeby. Pokud se rozhodne lhát, je velmi přesvědčivý, poněvadž dobře ovládá řeč těla a obelže vás sladkými řečmi. Jelikož ho znáte jako naprosto pozitivního člověka, neuvědomíte si, že by to nemusel myslet vážně. Jakmile si to uvědomíte, Střelec je většinou již dávno pryč a vám zbudou oči pro pláč. Lituje toho většinou až tehdy, když si uvědomí, že vás ztratil jako příležitostného milence.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jakmile si něco začnete s Beranem, měli byste chápat, že vztahy nebere jako lásku, vztahy bere jako přijímání a dávání. To je ta nejhorší vlastnost každého Berana. Pokud se k vám Beran chová podezřele mile a utrácí za vás velké množství svých peněz, můžete si být jisti, že to nedělá ze soucitu ani z lásky, ale že něco bude chtít na oplátku, a to něco je intimní zkušenost. Abyste souhlasili, je schopen vás zahrnout sladkými slovy, která se jeho mysli mohou příčit, ale pro pocit zaslouženosti je vyřkne.

Zdroj článku: