Tarotovou kartou na čtvrtek je Trojka Pohárů: Vodnáři, projevte vděčnost, Berani, vnímejte lásku

Tarotovou kartou na čtvrtek je Trojka Pohárů: Vodnáři, projevte vděčnost, Berani, vnímejte lásku
Čtvrtek je poslední srpnový den. Dnešní tarotová karta nám ukazuje, že každý problém má dvě hlavní možnosti, jak ho vyřešit – cestu dobra a cestu zla. Záleží jen na nás, kterou si vybereme. Co ještě tato karta znamená a co si z ní vzít na základě vašeho znamení zvěrokruhu?

Trojka pohárů nás učí zejména vděčnosti. Nic k nám nepřichází bezdůvodně, všechno je zasloužené. Nicméně to neznamená, že bychom si tento dar měli vzít bez rozmyslu. O všem je třeba zauvažovat, zda něco nepotřebujeme méně než ostatní lidé. Partnerovi bychom měli plně důvěřovat, stojí po našem boku a nepřeje nám nic špatného. Jsme-li někam pozvaní, neměli bychom ujídat velké množství jídla. Dále nám karta ukazuje, že potřebujeme více odpočinku, vyrazit někam s přáteli.

Beran (21. března – 19. dubna)

Být si vědomi lásky, která k vám přistupuje ze všech směrů, vám pomůže radovat se ze života. Opusťte svou touhu být úspěšní, alespoň pro dnešek.

Tip: Následování vašich ambicí tento den povede k vyčerpanosti a celodenní únavě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Příliš se upínáte na svůj majetek, hlavně na peníze. Dnes nastává den, kdy si uvědomíte, že peníze nejsou všechno. Buďte vděční za život, který žijete, a nebuďte závislí na majetku, který nepotřebujete.

Tip: Vždy existuje způsob, jak být šťastní bez peněz. Chudší lidé jsou mnohdy šťastnější, neboť si vystačí s málem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Domov je vaše útočiště. Zaslouží si vaši pozornost stejně jako přátelé a věci, které vás zabaví. Relaxujte v něm. Ven byste měli zajít pouze na nákup. Pokliďte a ukažte svému domovu, že v něm rádi trávíte čas.

Tip: Bude-li vás trápit úzkost, koupel či sprcha vás uvolní a usměrní vaše divoké myšlenky.

Rak (22. června – 22. července)

Podmínky, které si vytváříte, abyste mohli prožít radost, na vás mají opačný efekt. Užívat si každé maličkosti, která vás potká, je ta správná cesta. Toužíte po věcech, které vás šťastnými neudělají. Řekněte si, že je nepotřebujete.

Tip: Pokud hovoříte o sobě, vyhněte se větám se slovesem v podmiňovacím způsobu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Praví přátelé vás mají rádi takové, jací doopravdy jste. Nebojte se proto, že byste svým činem ztratili skutečné přátele. Ať se rozhodnete jakkoli, odejdou jen ti falešní, kteří se s vámi kamarádili ze sobeckých důvodů.

Tip: Pěstování důvěry ve skutečné přátele by se mělo stát vaším programem tohoto dne.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pracujete příliš a neefektivně. V dohledu je objev nového pracovního postupu, který se bude tvářit příliš jednoduše na to, aby fungoval, ale nakonec bude lepší a vám ušetří spoustu energie i času.

Tip: Cítíte-li se vyčerpaní, na tento den si vezměte pracovní dovolenou.

Váhy (23. září – 23. října)

Objevíte svůj skrytý talent. Tento den si musíte řádně promyslet každé rozhodnutí a hlavně tohoto talentu nezneužívat. Dostanete šanci vyjádřit svůj názor, lidé vás budou považovat za moudrého člověka.

Tip: Též se objeví pár lidí, kteří ve vás nebudou věřit. Zaměřte se na ty, kteří jsou s vámi v souladu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte nejlepší čas změnit váš život, pokud o změnu stojíte. Štěstí bude stát při vás, dokud se nebude jednat o vaše rozhodnutí, které někomu jinému ublíží. Myslete i na ostatní a úspěch leží před vámi.

Tip: Dříve, než něco změníte, se ujistěte, že s tím souhlasí všichni zúčastnění, obzvláště rodina.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jednou z vašich myšlenek tento den může být i to, že vám nikdo nerozumí. Pokud se zaposloucháte do odpovědí lidí, zjistíte, že vás chápou více než jste předpokládali. Neprojevujte své emoce, nyní by vám pouze ublížily.

Tip: Většina lidí bude dnes klidná, proto se nedivte, když na úžasnou novinku nebudou reagovat přehnaně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nepracujte ani se nebavte sami. Vaše touha po společnosti bude nyní vysoká a její nedostatek vám může způsobit velkou vlnu stresu. Taktéž dělení se s ostatními o něco, co vám dělá radost, přinese velké potěšení.

Tip: Znovu se podívejte do společnosti, v poslední době jste trávili příliš mnoho času o samotě.

​​​​​​​Vodnář (20. ledna – 18. února)

Projevte vděčnost, že nyní na tom jste dobře, a začnete na tom být mnohem lépe. Pouhé uvědomění, že se nemáte vůbec špatně, vám pomůže začít si více užívat života a chtít pomáhat druhým lidem, aby na tom byli stejně jako vy.

Tip: Každá malá pomoc se počítá a lidé vám za to projeví vděčnost, která potěší.

​​​​​​​Ryby (19. února – 20. března)

Nastávají nové možnosti, pokud budete schopni poslouchat slova ostatních, nejen celé věty. Začnete si povídat s někým, kdo vám poskytne cennou radu, jak pokračovat svým životem. Musíte si ale přát změnit svůj život.

Tip: Večer popřemýšlejte o slovech ostatních lidí i jejich významech.

Zdroj článku:
  • Autorský text