Najděte si zaměstnání podle numerologie

Najděte si zaměstnání podle numerologie
Abyste zjistili, jaká práce se pro vás hodí, musíte znát své životní číslo. To vypočítáte z data narození. Řekněme, že jste přišli na svět 2. 5. 1991. Sečtěte číslice (2 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1). Vyjde-li vám dvouciferné číslo (27), sečtěte i jeho jednotlivé číslice (2 + 7) a získáte životní číslo (9).

Originální jednička

Jste tvůrčí a originální, navíc se díky své houževnatosti dokážete snadno prosadit. Vytrvalost a pevná vůle vám pomohou k dosažení vytoužených cílů. Mohli by z vás být skvělí obchodníci, poštovní úředníci, knihkupci, spisovatelé nebo reportéři, ale také vynálezci a vědci. Vynikající vůdčí vlastnosti vám přinesou štěstí na pozicích generálních ředitelů, armádních důstojníků nebo politických vůdců apod.

Mírná dvojka

Chybí vám vytrvalost, houževnatost a fyzická odolnost jedniček, ale zase máte umělecké vlohy, bohatou fantazii, mírnou povahu a nadání pro technické a přírodovědné obory. Mohlo by se vám tedy dařit jako zahradníkům a zemědělcům, přírodovědcům a inženýrům, bankovním úředníkům i vedoucím společností, technikům, lékárníkům, lékařům a chemikům. Uspějete i v kreativních oblastech – jako designéři, umělci a spisovatelé.

Ctižádostivá trojka

Jste ctižádostiví a s podřízenou pozicí se nespokojíte. Máte koneckonců vůdčí schopnosti a dovedete si probojovat cestu i z těch nejméně příznivých situací. Od svého okolí tak očekáváte uznání. Budou z vás výteční právníci, politici, úředníci a obchodníci, ale i umělci, dekoratéři, hudebníci nebo učitelé, mechanici a piloti. Dokážete se dobře vyjadřovat a bavit ostatní, a tak pro vás může být tou pravou volbou i zábavní průmysl.

Umíněná čtyřka

Dokážete být pěkně umínění a stát si za svými názory, které obvykle odporují všem ostatním. Jste hloubaví a někdy problematičtí, např. když se vtipkováním snažíte překrýt své indispozice. Uplatnění naleznete v oboru společenských věd, mezi politiky, filozofy a umělci, ale i jako chirurgové, lékárníci, fotografové nebo kuchaři. Měli byste se vyhnout spekulativním profesím, jako je akciový trh, hazard atd.

Uplatnění naleznete v oboru společenských věd, mezi politiky, filozofy a umělci, Zdroj: Viktoriia Hnatiuk / Shutterstock

Všestranná pětka

Všestrannost a vysoká míra inteligence vás předurčují být úspěšnými v nejrůznějších oblastech. Jste pohotoví, impulzivní a máte podnikatelské schopnosti – pozor ale, abyste nesklouzli k hazardním hrám. Jako ve svém živlu se budete cítit na pozici bankéře, obchodníka, soudce, vědce, fyzika nebo lékaře, ale i kněze, kazatele a učitele. Rozhodnout se můžete i pro kariéru v herectví, hudbě, žurnalistice, filmové tvorbě aj.

Charismatická šestka

Můžete se pochlubit výrazným charismatem a přitažlivostí. Jste patrně silně eroticky založení a někdy se docela chvástáte, ale pro rodinu byste se rozdali a máte jistě i umělecké sklony. Budou z vás výborní herci, hudebníci, malíři, umělečtí řemeslníci a sochaři, módní návrháři či krejčíci, textilní obchodníci, kadeřníci, drogisté, případně architekti.

Dobrodružná sedmička

Vyhledáváte dobrodružství a vítáte změny. Rádi cestujete a objevujete nové věci. Úspěchy slavíte spíše na uměleckém poli, ale uchytíte se i jako pedagogové, státní úředníci nebo soudci, nakladatelé, novináři a spisovatelé. Sedmičky jsou často introvertní a duchovně založené. Dokážou udržet tajemství a platí za skvělé pozorovatele i analyzátory. Sednou jim i profese související s okultními vědami.

Tvrdě pracující osmička

Jako osmička to nebudete mít v životě zrovna snadné, vždycky vás totiž čeká tvrdá a usilovná dřina. Na konci však budete odměněni respektem, úctou a slávou. Stanou se z vás uznávaní diplomaté, veřejní činitelé, politici, architekti, matematici, detektivové, lesníci nebo filozofové. Číslo osm je spojené s penězi, mocí, správou a řízením, a tak zkuste kariéru v oblasti financí, administrativních služeb, investic či stavebnictví.

Odvážná devítka

Máte statečnou a bojovnou duši, ale dokážete být i zákeřní, výbušní a lehkomyslní. Svého nepopiratelného šarmu dovedete šikovně využít. Jste idealističtí, a tak vás čeká osud malířů či kreslířů, sochařů, spisovatelů nebo herců. Stejně tak z vás ale mohou být příkladní policisté, vojáci, badatelé, psychologové, antropologové nebo piloti.

Zdroje článku: