Velký horoskop lásky na březen: Vodnáři si užijí romantiku, Panny potkají zajímavý protějšek

Velký horoskop lásky na březen: Vodnáři si užijí romantiku, Panny potkají zajímavý protějšek
Každý z nás touží po láskyplném vztahu a občasné romantice. V březnu nás čekají nové možnosti pro upevnění vztahu i nové začátky! A které znamení bude mít tentokrát skutečně štěstí v lásce? To vám prozradí tento horoskop lásky pro všechna znamení!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Březen pro vás bude ideální doba na lásku. Máte nyní dostatek času na sebe, a proto i na vyřešení všech věcí týkajících se lásky. Pokud máte vztah, budete si chtít užívat dny plné romantiky. I nezadaní mohou nalézt své štěstí, ale musejí si na něho trpělivě počkat!

Býk (21. 4.  21. 5.)

Již od začátku roku vám jsou hvězdy v lásce nakloněny! Během března se vám bude vztah s partnerem prohlubovat a pocítíte větší spojení. Čekají vás milostná vzplanutí a dobrodružství, tudíž ani o sex nebude nouze. Máte se rozhodně na co těšit!

Blíženci (22. 5. ⁠ 21. 6.)

Rok 2022 je pro vás spíše hledání stabilního vztahu, a to dokonce i pro ty méně usedlé jedince. Flirt a povyražení už vás tolik nebude lákat. Březen je pro vás jako stvořený pro lásku, neboť vám bude nakloněna i Venuše, která přináší spřízněnost s Vodnářem.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Čekají vás dny plné pohody a láskyplné náklonnosti. Od partnera pocítíte podporu a stabilitu. Měsíc březen nebude výjimkou, protože i během něho pro vás bude partner oporou. Nezadaní Raci se také brzy dočkají vhodného protějšku a možná vás překvapí jak snadné to bude.

Lev (23. 7.  22. 8.)

Začátek roku nemusí jít úplně hladce. Nevyhnete se občasným hádkám a neshodám s partnerem. Březen ale může slibovat nové začátky, upevnění partnerství nebo obnovení zamilovanosti. Zadaní Lvi mohou svůj vztah zpečetit manželstvím. Naopak nezadaní jedinci budou mít pocit, že se nic nevyvíjí podle jejich představ. 

Panna (23. 8.  22. 9.)

Během března můžete potkat někoho, s kým vám bude opravdu dobře. Ačkoli nebudete mít tolik času na milostná dobrodružství, zažijete pár opravdu pěkných chvil se zajímavým protějškem. Pokud jste zadaní, se svým partnerem zažijete samé romantické chvíle!

Váhy (23. 9.  23. 10.) 

Zatímco pro vás první dva měsíce nebyly příliš příznivé, březen přináší nové příležitosti! Přímo planeta Venuše vám do života sešle milostné jiskření a vzplanutí, a dokonce i nezadaným přinese možnost nového seznámení! Konečně budete zářit a užívat si každý den!

Štír (24. 10.  22. 11.) 

Od počátku roku se u vás střídají příznivé a nepříznivé dny a v lásce to nebude jinak ani v březnu. Vaše šance na seznámení budou mnohem vyšší než tomu bylo doposud, ale stačí jeden špatný krok, aby tomu rázem bylo jinak. Buďte proto obezřetní více než kdykoli dřív!

Střelec (23. 11.  21. 12.) 

Už od března se na vás bude v souvislosti s láskou usmívat štěstí! Jarní dny slibují romantiku a vášnivé vztahy. Konečně naleznete štěstí, které už tak dlouho hledáte. Budete sršet silnou pozitivní energií, díky níž s vámi bude chtít každý trávit čas, což se vám bude líbit!

Kozoroh (22. 12.  20. 1.)

Od nového roku pociťujete štěstí a harmonii ve vašem stávajícím vztahu. Planeta Venuše vám láskyplné dny přinese i během března! S partnerem zažijete plno hezkých chvilek ve dvou. Nezadaným jedincům se ozve bývalá láska nebo někdo z minulosti.

Vodnář (21. 1.  20. 2.) 

To, v čem se vám nejvíce v tomto období daří, je především oblast lásky a vztahů. Právě v březnu si užijete nejvíce romantiky, a to i nezadaní Vodnáři, kteří zažijí romantická vzplanutí. Budete se obklopovat spoustou zajímavých lidí. Máte se rozhodně na co těšit

Ryby (21. 2.  20. 3.) 

Celé jaro pro vás bude zamilovaným obdobím. Nemůžete si teď na nic stěžovat, protože hlavně v lásce se vám bude dařit tak jako nikdy dosud! Nezadaní jedinci mají konečně možnost navázat nový pevný vztah. Proto mějte hlavně v průběhu března oči otevřené!

 

Zdroje: