Partnerský horoskop na víkend 9. - 10. října: Střelci vyrazí do společnosti, zatímco Ryby si užijí odpočinkový víkend

Partnerský horoskop na víkend 9. - 10. října: Střelci vyrazí do společnosti, zatímco Ryby si užijí odpočinkový víkend
Po náročném týdnu, kdy komunikace ve vztazích vázla, budeme mít šanci během víkendu lásku obnovit a občerstvit. Přečtěte si, co můžete pro váš vztah udělat právě vy.

Beran

Víkend se svým partnerem strávíte nejlépe na cestách, někde na výletě, toulkami v přírodě nebo na chalupě. Čas bude plynout pomalu a vy spolu prožijete hodně zábavy a možná i nějakou tu romantiku. 

Býk

Po náročnější vztahové komunikaci v uplynulých dnech, si o víkendu odpočinete. Pokud jste se opravdu hodně pohádali, zkuste si dopřát chybějící pozornost. Dobré jídlo, společná procházka nebo vzájemná masáž může hodně pomoct.

Blíženci

Hvězdy jsou o víkendu nakloněny všem aktivitám, které jsou pro vás jako pár důležité. Čeká-li vás romantika na horách nebo společná dobrovolnická aktivita, tím lépe Blíženci. Ale pokud spolu zůstanete doma, i tak vás čeká příjemný čas.

Rak

Mezi vámi dvěma je velké napětí. Pokud se právě stěhujete nebo řešíte neodkladné záležitosti, je to zcela přirozené. Zkuste však podat druhému pomocnou ruku a pokusit se ty největší střety trochu zahladit. O víkendu k tomu budete mít mnoho příležitostí.  

Lev

Těsně před víkendem by se napětí ve vašem vztahu dalo krájet. Naštěstí se o víkendu vyjasní, vy si o všem v klidu popovídáte a hádku urovnáte. V neděli si naplánujte společné rande, ale nechejte si dostatek prostoru pro spontánnost.

Panna

Výkyvy nálad se o víkendu ustálí a vy se budete těšit vzájemné blízkosti. Buďte otevřeni novým možnostem. Zláká-li vás partner na večírek, kde jste ještě nikdy nebyli nebo s vámi bude chtít vyzkoušet nový sport, odhoďte zábrany a jděte do toho!

Váhy

Čeká vás blahodárný víkend, během kterého se váš vztah oživí novými společnými zážitky. Během víkendu budete ke svému partnerovi daleko vnímavější než během pracovního týdne, pravděpodobně se tedy dozvíte nějaké novinky, které jste v týdnu přeslechli. 

Štír

Koncem týdne vás mohly rozhodit drobné partnerské boje o svobodný prostor. Naštěstí se o víkendu vše obrátí a vy si můžete užít vytouženého klidu. Soustřeďte se spíše na to, co máte s partnerem společného než na to, co vás rozděluje. 

Střelec

Během víkendu se vám naskytne několik příležitostí vyrazit s partnerem za zábavou. Neváhejte a běžte ven za společenským životem. Návštěva kina, galerie nebo narozeninové oslavy ve vás probudí ještě více radosti ze života. 

Kozoroh

Ke konci týdne jste pravděpodobně jeli na prudké emocionální dráze. Nyní můžete být klidnější, protože vzestupy a pády o víkendu ustanou. Místo toho si večer s vaším partnerem dopřejte klidný rozhovor při sklenici vína. 

Vodnář

O víkendu se s partnerem vydejte někam na výlet nebo alespoň na procházku do přírody.

Cestování vám přinese potřebný nadhled, budete si moci popovídat o intimních záležitostech a věcech, které vám ve všedních dnech vůbec nepřijdou na mysl. 

Ryby

Dopřejte si odpočinkový víkend v lese či někde mimo civilizaci. Po řadě nedorozumění potřebujete vy dva společný soustředěný čas jen na sebe jako sůl. Budete ochotni otevřít různá témata, na která jste neměli čas nebo jste se jim řadu týdnů vyhýbali. Věnujte si tento důležitý čas. 

 

Zdroje: