Partnerský horoskop na 3. únorový víkend: Lvi zkrotí své myšlenky, Býci uklidní partnera

Partnerský horoskop na 3. únorový víkend: Lvi zkrotí své myšlenky, Býci uklidní partnera
Tento víkend budeme pokračovat v poklidném týdnu. Zaměříme se na partnerovy potřeby více než na ty svoje, poněvadž znamení Ryb bude mít v sobotu vliv na Slunce a na konci víkendu také na Měsíc, který přejde do novu. Jak se bude dařit v partnerském životě tento víkend Vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend budete pokračovat v plnění si svých snů ve vztahu. Od pátku do neděle máte možnost zjistit, jak s partnerem vycházet, přestože jste velmi odlišní. Také si užijete společně spoustu zábavy. Zjistíte, že naslouchat slovům svého partnera nemusí být jen nuda.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vysvětlete partnerovi v naprostém klidu, že se tento víkend nemá čeho bát, poněvadž Vás může napadnout zajít za expartnerem a obnovit s ním přátelský vztah. Pokud Vám partner nedůvěřuje, zkuste ho vzít na přátelskou schůzku s bývalým partnerem, aby ho mohl poznat.

Blíženci (21. května – 21. června)

V partnerském životě budete slavit – nikdy jste se s partnerem nepohodli na tolika názorech jako právě nyní. Vy i Váš partner budete chtít strávit pěkný víkend. Vymyslíte společný program. Také výlet přichází v úvahu, ideálně na místo, z něhož oba máte dobré vzpomínky.

Rak (22. června – 22. července)

O svůj vztah se budete již od pátku hodně zajímat. Budete hledat i ty nejmenší problémy, abyste je mohli vyřešit v zárodku. Partner pro Vás je hodně důležitý a tento víkend tomu bude nejinak. Pokud zjistíte, že Váš partnerský vztah je plně harmonický, docílíte pocitu absolutního štěstí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud nemeditujete, tento víkend byste se o to měli alespoň pokusit. Bude to pro Váš partnerský vztah opravdu dobré vzhledem k tomu, že meditace ustálí Vaše myšlenky a Vy budete méně žárliví, což ocení nejen Váš partner – také Vy pocítíte, že vztah nebude tak napjatý.

Lvi by se měli pokusit o meditaci, Zdroj: Dean Drobot/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento víkend zjistíte, že buď se dostaví touha Vašeho partnera opustit, a to kvůli někomu jinému, nebo o partnera začít řádně pečovat. Od pátku do neděle totiž budete myslet romanticky a budete si chtít tento čas pořádně užít. Záleží jen na Vás, jak se rozhodnete.

Váhy (23. září – 23. října)

Hodně popřemýšlíte, zda jste s partnerem skutečně tak šťastní, jak byste si přáli být. Nicméně jste příliš hodní na to, abyste partnerovi něco vytkli, a tak sami sebe přesvědčíte, že vše je v naprostém pořádku. To Vám ušetří mnoho starostí a umožní Vám to s partnerem strávit skvělý víkend.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nastává čas romantiky. Tento víkend se k partnerovi budete chovat mimořádně sladce, budete chtít změnit dusivou atmosféru v něco mnohem příjemnějšího. Budete mít spoustu nápadů, jak si okořenit vztah. Fantazii se nyní meze opravdu klást nebudou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend opět přijde čas, který je u Vás vzácný – budete chtít trávit čas se svým partnerem a budete hodně lísaví. Dokonce i když sám Váš partner navrhne, abyste si někam vyrazili, Vy tento nápad jemně odmítnete – budete se chtít s partnerem zabavit doma.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete mít tendenci se již od pátku ozývat. Váš partner je zvyklý, že je Vám zdánlivě všechno jedno, ale tento víkend to bude jiné. To neznamená, že Váš vztah nebude od pátku do neděle harmonický – ba naopak, Vaše slova budou velmi přesvědčivá a Váš partner bude mít velkou radost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Svého partnera budete vybízet, ať s Vámi jde konat dobro. Skoro to bude vypadat, jako byste ho k tomu chtěli donutit. Tento víkend Vám totiž bude záležet na cizích lidech více než kdy jindy a ocenili byste partnerovu pomoc. Budete ho přesvědčovat, aby s Vámi šel.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše sny se splní – tento víkend se bude zdát, že jste Vy i Váš partner jako v pohádce – všechno bude naprosto dokonalé a Váš partner vyslechne to, co mu chcete říci. Jen si dejte pozor na to, aby to nebylo příliš růžové na to, aby to byla pravda.

Zdroj článku: