Wuykü horoskop z doby tibetských buddhistů na březen. Pavouk si „uklidí“ život, Želva se zaměří na pocity

Wuykü horoskop z doby tibetských buddhistů na březen. Pavouk si „uklidí“ život, Želva se zaměří na pocity
V astrologii, která byla vyvinuta v tibetských horách, najdeme tibetský horoskop. Jeden z nejznámějších se nazývá Wuykü horoskop. Na rozdíl od čínského horoskopu, druidského horoskopu a mnoha dalších jsou v tomto pouze čtyři znamení: mravenec, pavouk, štír a želva.

Symbolika, která není náhodná, protože tato zvířata byla považována za bohy. Jeho počátky začaly tisíciletí před narozením Krista a jeho vytvoření je připisováno skupině lidí známých jako akolyti, kteří studovali předpovídání budoucnosti. Březen bude pro mnohé ve znamení určitých výzev, ale to nemusí být v negativním slova smyslu. Zkrátka dostanete několik lekcí, které byste neměli ignorovat. Pokud se ke všemu postavíte čelem, posune vás to nejenom v kariéře, ale také v osobním životě.

Pavouk (leden, únor, březen)

Toto znamení odpovídá měsíci lednu, únoru a březnu. To znamená, že přichází váš měsíc! Využijte této jedinečné příležitosti k tomu, abyste si „uklidili“ život. Máte nyní silnou intuici, proto reflektujte a za každou cenu se nerozhodujte impulzivně. Spíše si vše pořádně rozmyslete a napište si pro a proti. Lidé z vás silnou a pozitivní energii cítí, proto se může stát, že vás budou chtít zneužít. Vy se ale držte hlavně svého úzkého okruhu rodiny a přátel, ti to s vámi myslí dobře v každé situaci.

V práci se ale nežeňte za velkými projekty. Spíše udržujte v chodu to, co již běží. I když přijde několik nabídek ať už na spolupráci nebo investici, spíše se držte zpátky. Děje se to proto, abyste se naučili lépe organizovat svůj čas, což zatím není vaše silná stránka. Život přece není jenom o vydělávání peněz, rodina a přátelé vás také potřebují. V neposlední řadě si vyčleňte čas sami na sebe. Abyste mohli lásku dávat, musíte ji načerpat z toho, co vám dělá radost, a to může být sport, procházka nebo jen odpočinek u oblíbeného filmu. 

I dobrý film dokáže dobít baterky
I dobrý film dokáže dobít baterky | Zdroj: Anton27 / Shutterstock

Mravenec (duben, květen, červen) 

Lidé tohoto znamení se rodí v měsících dubnu, květnu a červnu. Na začátku března se budete cítit zmatení, protože se k vám dostávají podivné informace o lidech, o kterých jste původně měli pozitivní smýšlení. Zkuste nedělat impulzivní soudy a spíše se na všechno podívat z vyšší perspektivy. Každý je jenom člověk a všichni občas dělají chyby. Pomůže, když danou osobu poprosíte o vysvětlení. 

Ve vztahu přijde v polovině měsíce nečekaný obrat k lepšímu. Nějakou dobu jste ve vzduchu s partnerem cítili nepříjemnosti, které se nikomu nechtěli řešit. A to je dobře. Všechno totiž samovolně odezní. Začnete si mnohem více vážit jeden druhého. Pokud jste nezadaní, v on-line prostoru se seznámíte s někým, s kým se budete chtít vidět i v reálném životě. To není špatně, ale pořád mějte oči na stopkách a buďte opatrní. To, co vidíte na internetu nemusí být 100 % pravda. 

Štír (červenec, srpen, září)

Toto znamení odpovídá měsíci červenci, srpnu a září. V březnu pro vás bude velkým tématem stabilita. Potřebujete si stanovit určité denní rituály, které vám dodají sebedůvěru. Cítíte se už delší dobu roztěkaní a neumíte udržovat dobře pozornost. Stačí malé krůčky, třeba 5 minut ranní meditace nebo večerní procházka parkem. Přes den si vyčleňte alespoň 10 minut, kdy budete pouze sami se sebou. Stabilitu totiž nemůžeme nikdy najít ve věcech nebo v lidech, tu máme primárně v sobě. Když ji v březnu dokážete uchopit, budete se cítit mnohem lépe.

Dávejte si taky v březnu pozor na svá slova. Možná si neuvědomujete, jakou mají sílu. Lidé ve vás vidí velký potenciál, proto pokud nebudete vědět, co říct, tak raději mlčte a poslouchejte. 

Želva (říjen, listopad, prosinec)

Lidé narozeni v říjnu, listopadu a prosinci patří do znamení želvy. Od nového roku jste pustili některé projekty nebo lidi, se kterými už jste nechtěli mít nic společného. Čas ale není lineární přímka a nic nikdy ve skutečnosti nekončí. Připravte se, že se tohle v březnu vrátí a vy si uvědomíte, že jste byli v minulosti možná až zbytečně negativní. Některé věci a lidi potřebují čas, abyste z nich mohli dostat to, co chcete. 

Zaměříte se také více na své pocity. Přátelé jsou vám inspirací, vyjadřují lásku a vy máte pocit, že jste možná až zbytečně chladní. To vám dodá sebevědomí ukazovat více svoje emoce a nestydět se za ně.

Zdroj článku:
  • Autorský text