Nejnepořádnější znamení zvěrokruhu, která vždy udržují své věci rozházené a neuspořádané

Nejnepořádnější znamení zvěrokruhu, která vždy udržují své věci rozházené a neuspořádané
Pořádek se musí doma i v práci udržovat. Jenže někteří lidé mají diverzní pohled na to, jak pořádek vypadá. Urovnané věci jim znemožňují orientaci v tom, kde se co nachází. Z pohledu ostatních lidí jsou nepořádní. Podívejte se, zda takto ostatní nevnímají vás.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete mít celý svět dokonale vyvážený, až nikdy nemáte čas na řádné uklízení věcí. Jste neustále ve spěchu, poněvadž chcete uvést do rovnováhy všechny členy ve vaší komunitě. Neustále spěcháte, neustále něco rozbíjíte a jste v časovém presu, když to musíte uklidit. Je vysoce pravděpodobné, že ve vašem domě jsou neustále „rozházené“ věci, ve kterých se však vy vyznáte. Pokoj, v němž trávíte nejvíce času, je proto v neustálém nepořádku, jelikož čas je vaším nejhorším nepřítelem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Uklízením svého nepořádku se nijak nezatěžujete. Víte, že na světě existuje mnoho mnohem důležitějších věcí, které je potřeba udělat. Neustále někde cestujete a domů zavítáte jen málokdy, většinou kvůli přespání. Pokud vás nikdo nezastihne u vás doma, nevidíte nejmenší důvod, proč byste si měli pravidelně uklízet. Rádi říkáte, že ve vašem domě je systém uložení věcí, který ostatní lidé nemají šancí pochopit, nikoliv nepořádek. Nikdy si neuděláte čas na domácí práce, protože vás zbytečně zdržují od zábavy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neradi slyšíte, že jste nepořádní, a proto nikdo nezjistí, že nepořádní jste. Ve vašem domě platí, že kam lidské oko dohlédne, musí být pořádek. Jenže do skříní nebo pod postel se nikdo dívat nebude, že? Pokud by se na tato místa někdo podíval, zhrozil by se, poněvadž vaše oblečení je nejspíše nesrovnané a necháno na potom. Nenávidíte domácí práce, a proto je neděláte pořádně. Nevidíte v této činnosti žádnou soupeřivost. Též nemáte rádi přílišný pořádek, jenže to pochopí jen málokdo z vašeho okolí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud zjistíte, že váš dům se již nachází v opravdu žalostném stavu, co se týče prachu a nepořádku, vymyslíte si hromadu práce, jíž musíte náhle tento den opravdu nutně stihnout, a uklízení necháváte na svém spolubydlícím. Pokud žádného nemáte, uklízíte pouze v případě, že i na vás nepořádek překročí hranici únosnosti. Pokud nemusíte uklízet, uklízet nebudete. Další motivace, proč si ve svém domově uklidit, je ta, že k vám mají ten den přijít nějací hosté. Zranilo by vás, kdybyste si museli vyslechnout, že jste nepořádní, a proto narychlo uklidíte. Pokud se k vám hosté nehrnou, též vy se nehrnete do domácích prací.

Zdroj článku: