Výklad tarotových karet na tento týden: Štíři, co vás nezabije, to vás posílí! Střelci, berte každý den jako nový začátek

Výklad tarotových karet na tento týden: Štíři, co vás nezabije, to vás posílí! Střelci, berte každý den jako nový začátek
Slyšeli jste již o magických tarotových kartách, které dokážou předpovídat budoucnost? Pojďme se společně podívat do karet, které používali již naši předci, a zjistit, co nám přinesou následující dny.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Rytíř mečů vás varuje před nástrahami ve vašem zaměstnání. Někdo z vašich spolupracovníků na vás bude klást přehnané požadavky, navíc s vámi nehraje tak úplně čistou hru. Dejte si tedy pozor na lži, zákeřnosti a chladnou vypočítavost. Karta vás před tím varuje, ale nedokáže vás zcela ochránit.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

V tomto týdnu buďte raději obezřetní, navíc vás čeká určité prozření. Ne vždy nás potkají samé dobré zprávy, ale i to k životu prostě patří. Karta Věže vám předpovídá, že se prostředkem týdne dozvíte pravdu, se kterou ale budete moci i nadále pracovat, takže se jí neděste a přijměte ji takovou, jaká je.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Práce vám tento týden bude připadat zábavná a s nadšením se budete pouštět do jednotlivých úkolů. Karta Radosti vás nabije optimismem a pocitem štěstí, a to i na domácí půdě. Užívejte si tedy domácí pohodičku s vašimi nejbližšími. Uvařte si třeba společnou večeři, zapalte svíčky a podívejte se na dobrý rodinný film.

Rak (22.6. – 23.7.)

Nové začátky, nové příležitosti, nové lásky… To vše vám přináší Eso pohárů. Esa obecně znamenají něco nového, něco, co nám otevírá cesty do neznáma. Proto se jej chopte a využijte každé příležitosti vyzkoušet si něco nepoznaného. Dejte si však pozor na to, aby vaše nadšení rychle neopadlo.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Nestrachujte se a nemějte obavy, vše dobře dopadne. Tarot Marnosti nad vámi bude viset celý týden, a právě díky němu se budete cítit mizerně. Budete mít pocit, že to, co děláte, nemá smysl a nikam to nevede. Jsou to jen pocity, které brzy odezní. Proto se pokuste rozptýlit se nějakou akcí, která zažene vaše chmurné myšlenky.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Čeká vás hluboké spojení s druhou osobou. Může se jednat o náhlé milostné vzplanutí, citový vztah i kamarádské pouto. Všem bude karta Dvojka pohárů držet palce, jelikož je tento tarot tarotem lásky. Nezadaní by měli vyrazit do společnosti, čeká tu na vás příležitost k nové lásce.

Zdroj: IVASHstudio / Shutterstock

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Nevyčítejte si, proč se něco nepovedlo, a jděte po důvodu, abyste tomu mohli příště předejít. Pětka mečů symbolizuje porážku, ale i ty k životu jednoduše patří. I ve vztahu zbytečně nebojujte se svým partnerem, k ničemu dobrému to nepovede.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Co vás nezabije, to vás posílí! Stejně tak jako karta Trojka mečů, která vám dnes dominuje. V partnerském životě si dejte pozor na třetí osobu, která se mezi vás připlete a bude chtít zasadit klín mezi vaše pouto lásky. V práci vás čekají stresující situace, a tak se na ně zkuste psychicky připravit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Každý den berte jako nový začátek a vnímejte ho s lehkostí a s citem pro vnitřní rovnováhu. Karta Umírněnosti ve vás spustí harmonickou přeměnu a vy přestanete tolik řešit každodenní stres a začnete brát život s nadhledem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Máte spoustu životních zkušeností, na kterých můžete vybudovat svůj nový život. Stojíte před nějakým důležitým rozhodnutím? Jděte do toho! Neohlížejte se do minulosti a s kartou Šestka pohárů se dívejte jen dopředu na nové začátky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Problémy tohoto týdne budete díky kartě Spravedlnosti řešit v klidu a s nadhledem. V práci i v osobním životě vás všichni budou poslouchat, a i vy budete mít pocit zadostiučinění. Vyjasněte si všechny neshody s partnerem i kolegy, teď je pro to ta nejvhodnější doba.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Změna je život a vám tyto změny přinese Karta disků. Buďte však těmto změnám příznivě nakloněny, obohatí váš život. Čím větší riziko se rozhodnete podstoupit, tím větší budete mít šanci na úspěch. Využijte toho právě ve svůj prospěch a výsledky se rychle dostaví.

Zdroj článku:
  • autorský text