Kde najdete svou osudovou lásku podle horoskopu: Kozorozi při plnění pracovních povinností, Býci v přírodě

Kde najdete svou osudovou lásku podle horoskopu: Kozorozi při plnění pracovních povinností, Býci v přírodě
Kde najdete svou spřízněnou duši a jaká jsou poznávací znamení vašeho ideálního partnera? Nechte si napovědět podle znamení horoskopu a jděte osudové lásce naproti.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jako Beran musíte hledat svou osudovou lásku tam, kde je nějaká akce. Očekáváte totiž podobně akčního partnera, který jen nesedí doma. Ideální tak může být například sportovní událost, kde je zároveň ideální prostředí pro zahájení rozhovoru. Od partnera očekáváte jiskru a šarm v kombinaci s upřímností.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jako Býk nedáte dopustit na trávení volného času v přírodě. A přesně při takové procházce můžete narazit na svou osudovou lásku. Kromě procházky nebo venkovního sportování se to ale klidně může stát i při venkovním koncertu. Zalíbení ve venkovním prostředí navíc hledáte i od svého protějšku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jako Blíženec hledejte svou osudovou lásku při cestování. Sice to zní trochu zvláštně, ale během cestování dopravními prostředky je plno příležitostí, jak můžete oslovit nové lidi. Pro upovídanou povahu Blíženců to nebude žádný problém.

Blíženci najdou svou osudovou lásku možná při cestování, Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jako Rak určitě nedáte dopustit na kulturu. Často chodíte do kina a do divadla, což přesně mohou být místa, kde na vás může čekat osudová láska. A to by bylo ideální, protože sdílení společných zájmů patří mezi důležité body pro spokojený vztah.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pečliví a pracovití Lvi si na cílené hledání partnera tolik nepotrpí. Věřte však, že právě pracovní povinnosti vám mohou do života přinést osudovou lásku. A takový protějšek může být podobně zabraný do pracovního světa, tak jen pozor, ať si na sebe vzájemně vyhradíte dostatek času.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé ve znamení Panny se rádi věnují rozvíjení své inteligence. A na to je ideální především knihovna. Zároveň jde o místo, kde můžete potkat svou osudovou lásku. Snadno zde totiž zjistíte, jestli má daná osoba podobné zájmy, což je pro vás velmi důležité.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy je nejlepší hledat spřízněnou duši v klubu či na večírku. Dejte prostor své intuici a vypravte se do klubu, kde se cítíte příjemně. Se sklenkou dobrého pití bude seznamování hned o něco jednodušší a velmi pravděpodobně můžete objevit i svou osudovou lásku.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pro Štíry je nejlepší strategií pustit se rovnou do randění. Hledání té správné osoby může začít na takovém místě, jako je například knihkupectví. A to třeba rovnou před regálem s vaší oblíbenou literaturou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jako Střelec to prostě berete s pořádnou dávkou adrenalinu a vzrušení. Ideálního partnera tak hledejte třeba v kasinu nebo na dovolené. Trocha dobrodružství totiž nemůže být cizí pro vaši osudovou lásku, jinak by to ani nikam nevedlo.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Až příliš mnoho času trávíte prací. Dobrou zprávou ale je, že by vám to nemělo nijak překážet při hledání osudové lásky. Tu totiž můžete objevit právě při plnění pracovních povinností. Mějte tak oči otevřené a nenechte si ujít žádnou příležitost k seznámení.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jako Vodnář máte srdce na správném místě a konání dobra je skoro vaším denním chlebem. Na charitativní akci navíc můžete narazit i na svou osudovou lásku. Pro dokonalého partnera je totiž laskavé chování naprosto klíčovou vlastností.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se toulají v představách, což se skvěle dělá na výstavách, v muzeu a podobně. Při procházení expozic si ale nezapomeňte všímat i lidí okolo sebe, protože někde v těchto místech by na vás mohla čekat osudová láska.