Manželský horoskop na srpen: Býci by měli zapracovat na chybějící vášni, pro Blížence bude srpen silným obdobím lásky

Manželský horoskop na srpen: Býci by měli zapracovat na chybějící vášni, pro Blížence bude srpen silným obdobím lásky
Snad každý z nás už ví, že na partnerských vztazích se musí pracovat, a to jak z jedné, tak i z druhé strany. Manželský horoskop na srpen 2022 vás navede, kterým směrem se vydat, abyste ve vztahu byli maximálně spokojeni.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Srpen je měsícem, kdy by pro vás měl být partner na prvním místě, měli byste mu vyjádřit svou loajalitu a být mu oporou. Taková gesta totiž váš vztah utuží a naplní harmonií. Pozor byste si měli dát na stres, jehož účinky se negativně projevují na vašem vztahu. Své problémy vyřešíte jen společnou konverzací.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nic není zadarmo, což platí i v případě spokojeného manželství. Měsíc srpen je měsícem, kdy byste měli zapracovat na chybějící vášni a romantice, které se z vašeho vztahu vytratily. Vzájemná podpora přinese kýžené ovoce. Vaše profesní úspěchy se pozitivně projeví i ve vašem manželství, což byste měli využít. Je ideální doba pro rozšíření rodiny.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Srpnový horoskop na rok 2022 věští období nesmírné lásky. Udělejte vše, co je ve vašich silách, abyste si udrželi lásku, kterou k partnerovi cítíte. Nyní je ten správný čas zapracovat také na svém sexuálním životě, pokud chcete hlouběji porozumět svému partnerovi. Pokud plánujete těhotenství, i u vás je ten právě ten nejlepší čas z celého roku.

Pro blížence je srpen silným obdobím lásky, Zdroj: Marjan Apostolovic/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci, pokud vás nahlodávají postranní úmysly, měli byste se jich velice rychle zbavit. Jediný činem byste totiž mohli ztratit vše, co jste doposud měli. Srpen je měsícem, kdy začnete pociťovat nespokojenost ve vztahu. Musíte rozeznat, zda je skutečně oprávněná, či nikoliv. Pokud zjistíte, že v manželství nejste již nějaký ten čas spokojeni, je čas to začít řešit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Srpen se ponese v duchu problémů, které už dlouho v manželství přecházíte. A právě tento měsíc je ideální k tomu, abyste je vyřešili. Důležité ale je, abyste se nepodvolili emocím, které by mohly konflikt mezi vámi ještě více vyhrotit. Vy a váš partner byste měli pracovat na společné konverzaci, která nepřeroste v hádku.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, ačkoliv je vaše manželství spokojené, měli byste se zamyslet, zda vám nechybí více sexuálního kontaktu. Užívejte si společně s partnerem poslední prázdninový měsíc, snažte se vytvořit mezi sebou více romantických chvilek.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, měly byste si uvědomit, že ve vztahu nejste jenom vy, ale také vaše drahá polovička. Snažte se jí nevnucovat své názory, o kterých jste přesvědčeny, že jsou těmi nejlepšími. Místo toho se snažte o vzájemná rozhodnutí, která by měla být o kompromisech a úctě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Měsíc srpen přeje i vám Štírům v šancích na založení rodiny. Právě nyní nastává čas, který je pro plánování a výchovu dítěte naprosto ideální. Kromě toho od svého partnera pocítíte tolik opory jako nikdy dřív. Co se týká dlouhodobého manželství, váš milostný život si zaslouží větší pozornost. Rozhodně nic neberte jako samozřejmost.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Udělejte si čas na věci, které vaše manželství utuží, najděte si společný čas, který jste už tak dlouho potřebovali. Klid a štěstí znovu ve svém manželství objevíte, jakmile oprášíte manželskou romantiku.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ukažte svému partnerovi, jak moc pro vás znamená. Pokud máte pocit, že ve vašem vztahu převládá nuda, možná je čas se zamyslet, zda skutečně stojíte vedle té správné osoby. Ani zbytečné záminky k žárlivosti, které svému partnerovi dáváte, váš vztah neposílí, dejte si na to pozor.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Měsíc srpen vašemu vztahu není moc nepřeje. To vám potvrdí i někteří členové vaší rodiny, kteří nikdy vašemu vztahu moc nefandili. Záleží pouze na vás, jaké hranice vytvoříte, zda o svůj vztah stojíte, nebo dáte přednost klidu v rodině.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska je nádherný dar, který ve svém životě můžete mít. Tento měsíc zamilovaným totiž přeje, váš partner má skutečné štěstí, že má vedle sebe osobu, která se nebojí mu dát najevo, co pro ni znamená. Nezadaní by měli vystoupit ze své komfortní zóny a dostat se ven mezi lidi. Je ideální doba na seznámení.