Využijte sílu úplňku k hubnutí a získání energie

Využijte sílu úplňku k hubnutí a získání energie
Věděli jste, že jednotlivé fáze měsíce ovlivňují lidskou psychiku i fyzické zdraví a vše, co s ním souvisí? Úplněk nastává vždy jednou za měsíc a přináší mnohdy až nadpřirozenou energii a sílu, kterou můžete užít i vy a která vám pomůže ve spoustě situacích i běžném životě. 

Fascinující je fakt, že samotný měsíc nemá vlastní zdroj světla, sluneční paprsky se pouze odrážejí od jeho povrchu. I přesto má však neuvěřitelnou moc. Zjistěte, jak si tyto benefity můžete užít i vy a v čem vám mohou pomoci.

Snadnější hubnutí

Sílu úplňku můžete využít ve váš prospěch například během snahy zhubnout pár přebytečných kilogramů. Nevěříte vlastním očím? Zpozorněte! Je známo, že během úplňku se hubne nejlépe, protože tato fáze měsíce přímo ovlivňuje všechny živé organismy na naší Zemi. Lidská těla tvoří z největší části voda, která je citlivá na proměny Měsíce, stejně jako na ně reagují oceány a moře.

Pokud tedy nastane úplněk, dochází k rychlejší látkové výměně a výrazným změnám energií, díky čemuž se lehce a efektivně hubne. Neuvěřitelné, viďte? Sledujte jednotlivé fáze měsíce pomocí lunárního kalendáře nebo některé z chytrých aplikací. Snadno se pak zorientujete, jak řídit příjem potravy a jejího množství, především podle toho, zda Měsíc couvá nebo dorůstá. Zhubnete a budete se cítit skvěle!

Nekonečná životní energie

Každý člověk by si přál neutuchající životní energii, na kterou by se mohl spolehnout nejen v běžném životě, ale především v těžkých životních situacích. Úplněk je dobou vyvrcholení a uskutečnění, proto je ideální se během něj uvolnit, meditovat a plnit si vaše sny. V tomto období byste se rozhodně neměli stresovat nebo pracovat více a déle, než jste schopni a ochotni.

Období úplňku je čas pro zpomalení či dokonce úplné zastavení a naladění se na správný životní směr. Všechny tyto činnosti pak mají za cíl vás uklidnit, nasměrovat a ukázat vám, že jste ve správnou dobu na správném místě. Úplněk vás v neposlední řadě dokáže nabít novou životní energií, kterou budete moci využívat celý další měsíc, abyste hravě zvládli mnohdy náročné dny v pracovním i osobním životě.

Nové začátky

Novoluní je samo o sobě novým začátkem. Obecně je známo, že novoluní přeje také vašim novým osobním začátkům a podporuje vás v nich na každém kroku.

Ať už se tedy snažíte skoncovat jednou pro vždy se svými zlozvyky, jako je například kouření, jedení sladkostí či okusováním nehtů nebo se chcete začít pravidelně hýbat a zdravě se stravovat, je právě tato měsíční fáze ideální dobou. Nezapomeňte nahlas vyslovit své cíle a podrobně popsat, jak by měly v ideálním případě vypadat.

Zdroje článku: