Co vás čeká v období Štíra podle jednotlivých znamení? Vodnářům nepůjdou věci tak snadno, Býky bude provázet dobrá nálada

Co vás čeká v období Štíra podle jednotlivých znamení? Vodnářům nepůjdou věci tak snadno, Býky bude provázet dobrá nálada
Období Štíra přináší klid, příroda se chystá usínat a my můžeme zhodnocovat uplynulý rok. Je to magické období propojování světa živých s dušemi z onoho světa, které k nám mohou různými způsoby promlouvat.

Když Slunce vstupuje do znamení Štíra, můžeme očekávat poměrně příznivé období. Pod nadvládou tohoto znamení můžeme využít svou houževnatost a silnou vůli. Je ideální období pro zhodnocování toho, co jsme již zvládli, a přemýšlení o tom, co nás čeká dál. Staré a nepotřebné opusťme, ať můžeme udělat místo novému.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Možná budete zápolit s pocity nedostatečnosti, se skleslou náladou, budete si něco vyčítat. Budete zvládat své povinnosti, ale přitom vás budou spíš trápit pocity frustrace, že nezvládáte všechno. Myslete hlavně na to, co bude, nevyčítejte si věci, které už nemůžete změnit.

Nic není tak hrozné, jak se nám jeví. Buďte v kontaktu s lidmi, které máte rádi. Máte na co být pyšní a na co se těšit, nemá cenu si vyčítat minulost. Starejte se o sebe, buďte na sebe pyšní. Málokdo by zvládl tolik, co jste v životě zvládli vy.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Provází vás dobrá nálada. Neschovávejte se v ústraní, budete potřebovat společnost a dobrou náladu. Problémy zvládáte docela dobře. Čekají vás nové výzvy, které neznáte. Máte podporu svých přátel. Daří se vám a finanční situace se lepší, proto dokud to jde, šetřete si peníze. Ve vašem okolí se mohou objevovat závistiví lidé, dávejte si na ně pozor.

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Můžete mít pocit, že se věci nedaří nebo že se daří pomaleji, než byste si přáli. Budete potřebovat více trpělivosti. Je důležité nevšímat si toho, že se vám teď nedaří, ale uvědomovat si, že v pozdější době se před vámi otvírají zajímavější obzory. Buďte trpěliví, to dobré přijde. Potíže berte jen jako přechodnou záležitost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Máte dobrou náladu, sebevědomí, cítíte se lépe než dřív, najednou se situace kolem vás mění k lepšímu, než tomu bylo v minulém období. Cítíte, že jsou před vámi lepší vyhlídky. Máte chuť se bavit, jste uvolnění a je vám dobře. I okolí vnímá změnu k lepšímu, pro okolí jste přínosem dobré nálady.

Dost jste si vytrpěli a se vším se vypořádali. Museli jste něco zahodit a teď se cítíte mnohem lépe. Situace se bude postupně rozvíjet.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vnímáte, že jste něco zvládli, a uvědomujete si svoje schopnosti. Máte být na co pyšní. Uvědomujte si, jak moc vám pomohlo na cestě vaše okolí a buďte vděční za své lidi. Zdržte se vychloubání, ostatní vidí sami, jak jste schopní. Těšte se z toho, co vám vychází, dokud tomu tak je.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Možná budete hodně přemýšlet o dávné minulosti a dívat se zpět, zhodnocovat a bilancovat. Může vám to pomoct vykročit dál do něčeho nového. Potřebujete si také dokázat, že něco zvládnete. Hledejte cíl, kterého dokážete dosáhnout, zvýší vám to sebevědomí. Potřebujete se vydat do něčeho nového, bude to velký krok a možná se pustíte do něčeho zcela neprobádaného.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Můžete mít problémy se svým okolím, možná dokonce s úřady. Mějte trpělivost a buďte shovívaví, nenechte si tím zkazit náladu. Snažte se vyhýbat stresu, možná toho na vás bude trochu moc. Zachovejte si klid a pevnou víru, že se vše zase vyřeší. Překážky vás můžou snadno zlomit, ale to nedopusťte.

naštvání
Zdroj: GaudiLab / shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štěstěna je na vaší straně. Ani se nemusíte příliš snažit, aby šla situace podle vašich přání. Všechna Esa máte nyní v ruce vy. Všechno, na co teď sáhnete, se vám bude dařit. Využijte toto šťastné období.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dali jste si cíl, který vám teď přijde hodně vysoký, až téměř nedosažitelný a nechce se vám do toho. Vy to ale zvládnete, zvládli jste už dost. Možná máte chuť raději tu dřinu zahodit a místo toho si užívat, ale nedělejte to, vydržte.

O tento cíl, kterého dosáhnete, se pak v budoucnosti budete moci opřít. Zvýší vám to vaši sebehodnotu, i když budete muset v současnosti a blízké budoucnosti překonat nějaké nepohodlí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Přemýšlíte nad tím, co byste mohli ještě zažít, sníte o budoucnosti. Uklidňuje vás pohled do lepších zítřků a potřebujete své naděje. Vaše situace se sice lepší, ale pořád to není ještě tam, kde byste chtěli být. Proto potřebujete svoje sny a naděje. Máte spoustu možností růst, jen si jich všimnout. Váš potenciál je možné konečně využívat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Věci nepůjdou tak snadno, jak byste chtěli. Pokračujte v tom, co jste si stanovili, a nevnímejte, že se teď něco nedaří, nevnímejte ani okolí. Možná máte pocit, že jste na vše sami. Mějte na mysli svůj vyšší cíl a ignorujte nepříjemnosti. Ostatní lidé nemusí chápat, za čím si jdete. Věřte si, i když jste osamocení.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Začínáte si užívat společnost lidí, nechcete být sami. Více si věříte, je to výsledkem vaší práce na vás samotných. Začínáte konečně cítit vlastní sílu. Brzy nastane větší změna. Konečně je čas na vás a na to, abyste si vy diktovali, co potřebujete, a neplnili jen představy okolí. Vezměte si, co je vaše.

Zdroje článku: