Výklad tarotových karet na prosinec: Střelce potkají velmi těžké chvíle, Raci se můžou těšit na krásné zamilované období

Výklad tarotových karet na prosinec: Střelce potkají velmi těžké chvíle, Raci se můžou těšit na krásné zamilované období
Co si pro jednotlivá znamení připravil měsíc prosinec? Na co si máte dát pozor? A na co se naopak můžete těšit? Zeptali jsme se pro vás tarotových karet. 

Tarotové karty jsou jedním z nejoblíbenějších způsobů předpovědi budoucnosti. Tentokrát jsme se karet zeptali, co si pro jednotlivá znamení připravil měsíc prosinec. Zajímalo nás nejen to, jak se vám bude dařit, ale také to, jak se můžete vypořádat se situacemi, které na vás čekají, a jak můžete jít svému štěstí naproti. Pojďte se podívat, co čeká právě na vaše znamení. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

V prosinci se ponoříte spíše do sebe a dopřejete si pro sebe dostatek času. Bude to pro vás měsíc rozjímání a přemýšlení o vlastních hodnotách a velmi vám to prospěje. Díky tomu budete stát nohama pevně na zemi a budete si připadat opravdu šťastní

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Prosinec pro vás bude trochu hektický. Budete se snažit splnit resty, které se za poslední období nakupily. Nebude to boj zrovna jednoduchý, ale vy vše nakonec skvěle zvládnete. Odměnou vám bude čistý stůl a klidné svědomí během vánočních svátků. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

Již nějakou dobu toužíte po lásce a romantických chvílích. V prosinci se ale budete občas cítit dost osaměle. Nepropadejte ale panice a raději dále pracujte na sobě a svých vztazích. To, co nyní zasejete, již velmi brzo sklidíte ve formě sebejistoty a romantického vztahu. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

V prosinci se můžete těšit na krásné zamilované období. Budete si připadat nádherně, protože potkáte nového člověka, do kterého se zamilujete na první pohled. Stejně jako on do vás. Tento vztah by pro vás mohl být ten pravý a přinést vám do života opravdovou hojnost. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Prosinec vám přinese událost, která pro vás bude jako blesk z čistého nebe a výrazně změní váš dosavadní život. Nemusíte se této změny bát. I když na první pohled bude náročná a nepříjemná, posune vás v životě dál a vy získáte nové zkušenosti, díky kterým si velmi polepšíte. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Tento měsíc budete velmi přemýšlet o své minulosti, ke které jste se upínali. Najdete v sobě vnitřní sílu, která vám pomůže v dobrém tuto minulost konečně opustit. Díky tomuto opuštění a odpuštění uvedete do pohybu vaše kolo štěstí, které se brzo začne točit ve váš prospěch. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

V prosinci na vás čeká mnoho rozhodování o vašem životě. Můžete dostat nové nabídky, které váš život radikálně změní. Tato nabídka ponese svá pro i proti a vy se budete muset dobře rozhodnout, zda jsou pozitiva této nabídky dostatečně významná. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Prosinec pro vás bude krásným měsícem. Váš život bude v rovnováze a skvěle se vám podaří skloubit práci, rodinu i zábavu. Chraňte si ale své zdraví. Přemíra povinností a snaha všechno stihnout by se mohla podepsat na vašem zdravotním stavu. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

V prosinci vás mohou potkat velmi těžké chvíle v mezilidských vztazích. Již nějakou dobu máte nasazené růžové brýle a snažíte se předstírat, že problémy neexistují. To vás ale tento měsíc dožene a vy si budete muset přiznat, jak se věci skutečně mají. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Tento měsíc se pro vás ponese ve znamení změn. Ukončíte konečně záležitosti, pro které už ve vašem životě není místo. To vám obrátí život naruby a vy budete mít pocit ztráty půdy pod nohama. Nemějte strach. Vše se brzo uklidní a vám začne krásné a šťastné období. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

V prosinci si dejte velký pozor na to, aby vás nějaká autoritativní osoba nepřipravila o vaše štěstí. Nepůjde o velkou ránu, ale o postupné nenápadné ztráty. Buďte obezřetní, protože jinak vám zbydou jen oči pro pláč a vy budete sledovat, o co všechno jste přišli. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Tento měsíc si uvědomíte, co je pro vás opravdu důležité. Toto uvědomění bude prvním krůčkem ke splnění vašich snů. Věci se dají do pohybu a vy najdete odvahu změnit svůj život. 

Zdroj článku:
  • Autorský text