Velký horoskop lásky na červen 2024: Berani pocítí příval citů, lvi zažijí odloučení

Velký horoskop lásky na červen 2024: Berani pocítí příval citů, lvi zažijí odloučení
První letní měsíc přináší nové lásky, prohlubování stávajících vztahů ale občas i uvědomění, že něco nefunguje tak, jak by mělo. Ověřte si v našem partnerském horoskopu, co vás v červnu čeká.

Milostné vztahy mohou být stabilně harmonické, ale i plné vzestupů a pádů, zkrátka jako na houpačce. Občas je složité vyznat se v tom, za co se vyplatí bojovat a kde je lepší podniknout změnu a jak se říká, jít o dům dál. Predikce hvězd pro červen 2024 jsou ale ve většině příjemné. I když se někdy bude zdát, že mračna ne a ne ustoupit.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Zadaní berani, konečně pocítíte, že vaše emoce nejsou pouze jednostranné. Vzájemná náklonnost je více než jasná a s protějškem se pohodlně můžete začít bavit o plánech do budoucna. Cítíte, že tam je potenciál. 

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Počáteční fáze vztahů, kdy máte motýlky v břiše a užíváte se každý moment s tím druhým je pomíjivá. Snažte se užít si to co nejvíce to půjde. Teď je ten pravý čas na nové zážitky s partnerem. Nezadaní býci, mějte oči otevřené. Všechny ty krásné věci se vám mohou stát i pokud jste teď, v tuto chvíli sami.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Nechtějte po partnerovi důležitá životní rozhodnutí ihned. Je v pořádku bavit se o pocitech, o věcech co vás trápí a co ctíte, že by mohlo být lepší, naléhání na změnu ale nepomůže. Dopřejte partnerovi trochu času. Jakmile uvidí, že si umíte jít za svým i klidnou cestou, dopřát mu úctu a respekt, náležitě se odmění.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Upřímnost je základ každého zdravého, dlouhotrvajícího vztahu. Občas na to máte tendence zapomínat a volíte cestu milosrdné lži abyste se vyhnuli případnému konfliktu, to se dlouhodobě ale nemusí vyplácet a nad tím je třeba se zamyslet. Nezadaní raci, vyrazte na výlet, dovolenou, klidně i o samotě. Perfektní společník se může přidat cestou.

Pokud jste sami, vyraže si klidně sami na výlet, cestou třeba narazíte na nějakého společníka
Pokud jste sami, vyraže si klidně sami na výlet, cestou třeba narazíte na nějakého společníka | Zdroj: sabphoto / Depositphotos

Lev (23. 7. až 22. 8.)

S partnerem se od sebe na pár dní budete muset vzdálit, což z počátku ani jeden neponese dobře. V konečném důsledku ale pocítíte, že krátké odloučení váš vztah posílilo. Nezadaní lvi se znovu setkají se starou láskou.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Očekávejte, že by se mohly objevit nějaká mračna. Ta se vyřeší pouze prostřednictvím otevřené, upřímné konverzace. Pokud ale s partnerem udržujete vztah na dálku, mohla by se tato diskuze nést ve světle toho, zdali má váš vztah ještě vůbec smysl.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Nezadané váhy by mohly najít spřízněnou duši na místě, kde to čekají nejméně, například v zaměstnání. Pokud jste ve vztahu, dejte si pozor na osoby zvenčí. Můžou vám dávat lákavé nabídky, vy už ale přece ve vztahu jste.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Červen je pravý čas na projevení svých citů. Odhodlejte se a promluvte si jak s partnery tak s těmi, o které máte zájem. Nemusíte se dočkat vždy pozitivní odezvy, minimálně ale budete vědět na čem jste.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Pokud přemýšlíte o tom, že byste svůj vztah povytáhli na další úroveň a zasnoubili se, teplé červnové večery můžou být ten pravý čas pro položení patřičných otázek. Zelenou mají ale i méně invazivní kroky, můžete třeba představit nového partnera přátelům či rodině.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Zvláště ti, kteří už jsou několik měsíců nezadaní začínají pociťovat samotu více, než kdy jindy. Ještě pár týdnů vydržte, na konci měsíce by se ale mohlo poštěstit. Jakmile se ten pravý objeví tak poznáte, že to čekání za to stálo.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

To, že partner nežárlí neznamená, že vás nemiluje. Znamená to, že má zdravé sebevědomí a že vám věří. Neohrožujte váš vztah svými osobními subjektivními předpoklady. 

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Co svému partnerovi dáte, to vám vrátí dvojnásobně, což způsobí neobvyklou harmonii ve vašem vztahu, která vydrží. Hvězdy přejou i těm, kteří jsou teprve ve fázi randění, svůj protějšek poznají zase o něco lépe.

Zdroj článku: