Vánoční horoskop 2021

Vánoční horoskop 2021
Pokud vás zajímá, co váš čeká během svátků klidu a míru, pak byste měli věnovat pozornost našemu vánočnímu horoskopu, který vám poví, co vás během Vánoc čeká.

Beran (21. března - 19. dubna)

Během období Vánoc budou vaše vztahy jen vzkvétat, ale není úplně nejvhodnější se jimi všude chlubit. Nedovolte konfliktům zvenku narušit váš osobní život. Co se týká vaší kariéry, spousta tvrdé práce se vám odvděčí neočekávanými zisky.

Býk (20. dubna - 20. května)

Vánoce pro vás budou plné nepředvídatelných událostí. Naleznete novou lásku a vaše oddanost a přístup zapůsobí na vaše partnery. Pokud jste již manželé, váš společný život projde zásadními změnami. Navíc je prosinec nakloněn k plánování nového přírůstku.

Blíženci (21. května - 20. června)

Prosinec pro vás bude klidný a naskytnou se vám příležitosti k navazování nových milostných vztahů. V manželském životě budete čelit menším konfliktům, a tak je dobré naučit se dělat kompromisy. Hvězdy navíc přejí i vašemu kariérnímu postupu.

Rak (21. června - 22. července)

Prosinec pro vás bude měsíc plný vášně. Na nic si nehrajete a vaše charisma přitáhne do vašeho života lásku. Váš milostný život tak bude plný dynamiky a s partnerem budete sehráni po všech stránkách. Proto je teď nejvhodnější čas plánovat dítě, jelikož celý měsíc budete pohlceni láskou.

Lev (23. července - 22. srpna)

Na začátku měsíce budete donuceni se potýkat s několika kariérními povinnostmi, není to ale nic, co by vás mělo zbytečně rozhodit. Koneckonců máte po boku partnera či partnerku, kteří jsou shovívaví a vaší situaci rozumí. Nenechte se tedy prací zcela pohltit, ale místo toho se snažte trochu socializovat.

Panna (23. srpna - 22. září)

Máte velmi dobré příležitosti k tomu, abyste se zamilovali. Během konce měsíce bude láska láskyplnější. Manželský život bude harmonický a pouto se během měsíce prohloubí. S partnerem se budete více milovat a váš manžel to ocení. Tento měsíc není příliš příznivý pro vaše profesionální výsledky, ale tím se nenechte odradit a dál tvrdě pracujte.

Váhy (23. září–22. října)

I pro Váhy je ideální čas navázat nové vztahy. A prosinec tomu také přeje. Manželské vztahy budou harmonické, pokud svému partnerovi budete důvěřovat ve všem, co děláte. Takové přízně se ale bohužel nedočkáte po finanční stránce, a tak je dobré naučit se hospodařit s málem a nerozházet všechny vaše rezervy.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Kompatibilita Štíra bude v prosinci naprosto vynikající. Budete pohlceni romantikou a štěstím, a to se ještě prohloubí koncem měsíce. Jakékoli plány, které si s partnerem naplánujete, se do poloviny měsíce splní. A i na svobodné lidi se usměje štěstí a konečně si najdou vhodný protějšek.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Během měsíce se budete potýkat s těžkou volbou. Nejste totiž schopni se rozhodnout o prioritě mezi romantikou a logikou. Problém bude ale rychle vyřešen a láska zvítězí. Manželský život projde transformací k lepšímu a vy pracujete na svých předsevzetí pro nadcházející rok. 

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Začátek měsíce pro vás bude klidný a vaše nové vztahy budou plné překvapení a budou se ubírat novými cestami. Pokud chcete dosáhnout svých cílů, musíte být tolerantní. Manželské vztahy mohou být láskyplnější tím, že strávíte kvalitní čas se svým partnerem. 

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Kompatibilitu s Vodnářem lze zlepšit regulací všech aspektů vašeho života. Váš milostný život by neměl být zkažen zásahy z vašich profesních problémů. Manželský život bude láskyplný a bude se s postupem měsíce ještě více zlepšovat. Nikomu a ničemu nedovolte, aby narušil vaši pohodu a vánoční idylku.

Ryby (19. února - 20. března)

Prosinec pro vás bude naprosto láskyplný, mírumilovný a nebude docházet k žádným rušivým událostem. Svým charismatem dokážete oslovit opačné pohlaví. Pokud jste již sezdaní, vaše manželské vztahy budou plné radosti a štěstí. 

 

Zdroj: