Vánoční horoskop pro bohaté

Vánoční horoskop pro bohaté
Celý rok tvrdě pracujete a výsledky se projevují i na stavu bankovního konta. Ve vánočním čase byste však měli zpomalit, uvolnit se a užívat si rodinné zážitky. Jak moc pro vás bude prosinec finančně náročný? A která znamení by měla omezit množství darů pro své blízké?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jdete za svými sny a pracujete velmi chytře, což se odráží i na vašem finančním kontě. Advent je měsícem darů, nadačních akcí a rozdávání dobra. Využijte tohoto období pro vykonání něčeho prospěšného, například přispějte potřebným. Na druhou stranu, nezapomeňte odměnit i sebe. Za rok tvrdé práce si zasloužíte odpočinek a trochu luxusu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Úspěšná kariéra požaduje logiku, inteligenci, charisma a pracovitost, což vy máte, proto jste jedním z nejvíce prosperujících znamení zvěrokruhu. Prosinec bude finančně náročný, ale vzhledem k tomu, že s penězi umíte hospodařit, vše ustojíte a připravíte rodině i sobě pohodového Ježíška. Myslete ovšem i na to, že dárek získává hodnotu hlavně časem a úsilím, které do něj dáte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zatímco na podzim jste se hodně soustředili na šetření, v prosinci budete mít tendenci kupovat dárky pro všechny. Ne, že byste na to neměli finance, ale je důležité, abyste se nad každým darem zamysleli a obdarovali jen ty, na kterých vám opravdu záleží. Ostatní by mohli začít vaší štědrosti zneužívat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Použijte své finanční úspory na splnění některých svých snů. Vánoce nejsou jen o obdarovávání ostatních, ale i vy se potřebujete rozmazlovat. Celý rok jste tvrdě pracovali, tak si to nyní vynahraďte. Vezměte rodinu třeba na hory a s partnerem si užijte romantické zimní večery. Nabytá energie se vám bude hodit v následujícím roce.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Svými originálními nápady a skvělou komunikací jste se dostali na vrchol. Kvůli tomu ovšem musíte čelit prosbám blízkých i cizích o půjčky, zvláště ve vánočním čase, kdy všichni utrácí více, než by měli. Nenechte se zatlačit do kouta a případné vyhovění požadavkům řádně promyslete. Přece jen, Vánoce jsou hlavně o duchovním rozměru.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Svého bohatství jste dosáhli perfekcionismem, pečlivou přípravou a nespokojením se s průměrností. Zároveň jste však ve finančních záležitostech střízliví a necháváte si vždy rezervy. Ovšem za vánoční dárky se nebojte více připlatit, radost, kterou jejich pomocí rozdáte blízkým a kamarádům, vám peněžní výdaje bohatě vynahradí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Diplomatické jednání a skvělé přesvědčovací schopnosti jsou vašimi silnými stránkami při budování kariéry. S penězi umíte dobře hospodařit a rádi dáváte dary ostatním. Kupování dárků však necháváte na poslední chvíli, protože je pro vás těžké se rozhodnout. Zkuste do vybírání více zapojit srdce a nehleďte tolik na peněžní hodnotu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte silnou intuici a skvělé strategické myšlení, díky kterým se nemusíte bát vyšších finančních výdajů, které s sebou advent přináší. Zatímco ostatní mají problém vymyslet jeden dárek, vy máte nápadů na rozdávání. Vánoce jsou pro vás obdobím, kdy můžete obdarovat všechny, na kterých vám záleží, a vyjádřit své city, jež jste celý rok drželi pod pokličkou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Prosinec nebude příznivý pro zahájení nových obchodních projektů. Proto si ponechte finanční rezervu a nepodlehněte svému zlozvyku vydělané peníze hned utratit. Při nákupu dárků pro své blízké v období svátků buďte umírnění, uděláte jim větší radost společně stráveným časem než drahými dary.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše silná touha uspět, skvělá organizace času a promyšlenost tahů z vás dělá velmi úspěšného živitele rodiny. I v prosinci vás čekají pěkné zisky a příležitosti zahájit nové obchodní aktivity. Pečlivě přemýšlíte nad tím, koho obdarujete, protože dary jsou pro vás výjimečným hmatatelným důkazem lásky. Hesla „méně je více“ se držte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pracovnímu i osobnímu životu přikládáte během roku stejnou váhu. Během Vánoc však upřednostněte rodinu. Nakupte jim dárky, navštěvujte večírky a vezměte blízké třeba na večeři. Všechny tyto společenské aktivity vám pomohou navázat kontakt se svými blízkými, takže byste se neměli vyhýbat ani utrácení peněz.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V prosinci budete mít skvělé výsledky v práci a peníze můžete získat z neočekávaných zdrojů. Rodinné vztahy však budou připomínat jízdu na horské dráze, proto se více než na kariéru zaměřte na své blízké a vymyslete, jak vrátit do svého osobního života harmonii. Naplánujte například silvestrovský pobyt na horách, kde si všichni odpočinete.

 

Zdroje: