Štír a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Štír a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Své přátelé si pečlivě vybíráte. Jste spíš uzavření a jen tak si k sobě lidi nepouštíte. Od svých přátel očekáváte upřímnost a věrnost. Pak dokážete být velice pohostinní a přátelští.

Panna

Vaše tajemná povaha je pro mnohé těžkým oříškem, ale pokud vás někdo dokáže pochopit, je to něžná Panna. Po pečlivé analýze vám sama sdělí svůj upřímný, ale taktní názor. Už teď si můžete být jistí, že k vám chová obdiv pro vaše nadšení a zápal v různých činnostech. Vy si ji zase ceníte speciálně kvůli její opravdové touze pomáhat druhým. Vzájemné odhodlání a dobrá organizace jsou motorem pro vaše dlouhodobé přátelství. 

Kozoroh

Na vytvoření důvěrného přátelství vy dva potřebujete nějaký čas. Na Kozoroha můžete působit plaše a zdrženlivě, on vám zase připadá trochu podezřelý. Oba jste v životě vytrvalí a neústupně si jdete za svým cílem. Na Kozorohovi obdivujete jeho bystrost a stabilní charakter, on si u vás zase cení hloubky vašich emocí. Oba můžete být trochu tvrdohlaví. Zbytečným hádkám proto předcházejte pravidelnou a jasnou komunikací.

 

zajímají vás další články na téma Horoskopy?

Rak

Jste si navzájem hodně podobní. Oba přikládáte nejvyšší důležitost rodině, domovu a jejímu zabezpečení. Oba také milujete praktické činnosti jako je vaření, kutilství nebo zahradničení. Budete dobře spolupracovat na vytvoření příjemné atmosféry. Zatímco vy se více přikláníte k vedení, Rak zase přispívá k udržení celkové spokojenosti. Pokud se propojíte v některém projektu, společným úsilím dosáhnete úspěchu. To vše činí vaše přátelství cenným a trvalým.

Ryby

Pozoruhodné přátelství naplněné empatií, kompromisy a filozofickými rozhovory. Oba se hluboce zajímáte o životní filozofii a tajemno. I když se vzájemně svými názory můžete dráždit, výhody vašeho přátelství nad drobnými rozpory vždy vyhrají. Ryby vám pomohou vidět svět v širším světle a vy jim zase můžete pomoci s realizací jejich snů. 

Váhy

Váhy vás na první pohled okouzlí, ale k vytvoření trvalého přátelství potřebujete oba trochu více trpělivosti. Oba jste ambiciózní. Váhy iniciují nové myšlenky a vy je uvádíte do pohybu. Zatímco vy si držíte tajemství a dokážete si v sobě dlouho nosit temný svár, Váhy jsou přímé a touží po míru jako nikdo jiný. Dojde-li mezi vámi ke konfliktu a nebudete-li spolu mluvit, může vaše intenzivní přátelství ze dne na den skončit. 

Blíženci

Veselí Blíženci jsou vaším pravým opakem. Možná i proto si jejich přítomnost tolik užíváte. Jejich věčný optimismus vás na jednu stranu ohromuje, na druhou stranu dráždí. Blíženci zase nesnesou vaše náladové mlčení. Přesto jste oba natolik zvědaví, že se přes nějaké nedostatky přenesete a společně zkoumáte různé životní záhady. 

Zdroje: