Jaký typ člověka jste dle vaší barvy vlasů

Jaký typ člověka jste dle vaší barvy vlasů
První věc, kterou lidé mění na svém vzhledu, je buď účes nebo barva vlasů, protože vlasy jsou nejviditelnější součástí vzhledu. Přemýšleli jste ale někdy o tom, jak může barva vlasů ovlivnit něčí osobnost?

Blond vlasy

Běžný stereotyp, který se pojí s blondýnkami, je ten, že jsou hezké, hloupé, zlé a ve škole velmi oblíbené. Lidí, kteří mají přirozeně blond vlasy, je jen asi 5 až 10 %. Ženy s blond vlasy jsou obvykle bezstarostné, nenáročné a hlučné. Blond vlasy značí ženské rysy, a proto přitahují více mužů. Tyto ženy mají na víkend vše naplánované a touží ležet v posteli, sledovat filmy a trávit den v pyžamu.

Brunetky

Hnědé vlasy jsou běžné po celém světě, neznamená to, že jsou nudné nebo normální. Tato barva vlasů přitahuje zejména lidi ze západu, například z Evropy. Brunetky jsou většinou vnímány jako zodpovědné v každé práci. Jsou pracovité a jsou také vnímány jako spolehlivé. Proto mají stabilní a dlouhé vztahy. Mají rády dny volna v práci, protože stále tvrdě pracují a téměř za vše přebírají zodpovědnost.


blond vlasy zdroj: Sofia Zhuravetc / Shutterstock

Černé vlasy

Zatímco lidé si rádi nechávají barvit vlasy do různých zářivých barev, lidé s černými vlasy si je raději nechávají přirozené. Tato barva vlasů se vyskytuje hlavně v asijských zemích a ženy dávají přednost mužům s černými vlasy před jakoukoli jinou barvou vlasů. Lidé s černou barvou vlasů jsou většinou vážní a intenzivní.

Mohou působit tajemně, ale dokázali by zahájit zajímavou konverzaci a nečekaně nadhodit intelektuální otázku. Zajímají se o novinky a dozvídají se nové informace. V místní kavárně je můžete potkat, jak popíjejí kávu s knihou v ruce.

Zrzavé vlasy

Mnozí předpokládají, že lidé se zrzavou až červenou barvou vlasů jsou velmi krátkovlasí a většinou mají tetování po celém těle. Částečně je to pravda. Lidé s červenými vlasy mohou být temperamentní, ale jsou také velmi romantičtí, což je zřejmé, protože se říká, že červená je barva lásky. Není nutné, abyste stejné vlastnosti našli u všech zrzavých; někteří mohou být také svéhlaví, svůdní, vzpurní a drzí.

Barvené vlasy

Nejlepší způsob, jak si zachovat přirozené vlasy a přidat jim trochu změny, je obarvit si konečky a experimentovat s různými barvami. Dáte tím najevo, že rádi porušujete pravidla, a přesto chcete hrát na jistotu. Líbí se vám být uprostřed, kdy nezpůsobujete velké problémy, a přesto se chcete bavit.

Šedivé vlasy

Lidé nemají rádi, když jim začnou šedivět vlasy. Snaží se je obarvit a skrýt své přirozené šediny. Je to známka stárnutí, a proto se je lidé snaží obarvit zpět na svou přirozenou barvu vlasů. Šedivé vlasy jsou pro některé lidi vlastně super. Znamená to, že máte mnoho znalostí a zkušeností.

Pokud se vám nelíbí barvení šedin zpět na jinou barvu vlasů, znamená to, že jste rádi přirození a že se přijímáte takoví, jací jste. Máte vřelé srdce a jste rádcem pro své blízké. Jste upřímní a říkáte lidem o skutečné situaci.

Zdroje článku: