4 znamení, která v dubnu potkají svou spřízněnou duši

4 znamení, která v dubnu potkají svou spřízněnou duši
Která znamení budou mít to štěstí a potkají pravou lásku a spřízněnou duši? Kdo bude do dalšího měsíce lásky vstupovat ruku v ruce se svou milovanou osobou? 

Blíženci, Štíři, Kozorohové a Ryby se mohou těšit na velmi krásný měsíc plný lásky a romantiky. Prožijete nádherné chvíle se svou spřízněnou duší a budete si chtít tyto vzpomínky uchovat. Jak nezanedbat start a vytvořit si pevný a trvalý vztah? Na co si dát pozor a čím naopak svou vzkvétající lásku podpořit? To vše se dozvíte v následujících řádcích. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Eso pohárů 

V dubnu se sblížíte s člověkem, kterého už možná nějakou dobu znáte. Jednat se ale může i o někoho zcela nového. Tento člověk Vám bude velmi sympatický a budete si skvěle rozumět. Budete na stejné vlně a spojovat Vás budou také plány do budoucnosti. Ze začátku se bude nejspíš jednat jen o krásné přátelství, ale časem se promění v opravdu hlubokou lásku. Díky těmto pomalým začátkům postavíte velmi pevné základy Vašemu vztahu. Do toho se pustíte až v tu správnou chvíli, kdy se oba budete cítit připravení a jistí. Budete přesně vědět, co Vaše nová láska potřebuje ke štěstí a budete ochotní mu jeho přání plnit. Stejně tak jako tato osoba Vám. 

Poznáte někoho, kdo vám bude velmi sympatický
Poznáte někoho, kdo vám bude velmi sympatický | Zdroj: gpointstudio / Shutterstock

Štír (24.10. - 22.11.) - Milenci 

Pocit zamilovanosti v dubnu prostoupí celé Vaše tělo. Seznámíte se s úžasnou osobou, která si okamžitě získá Vaše srdce. Bude to přímo láska na první pohled a Vy se budete utápět v nádherných pocitech, které ve Vás tento člověk vyvolává. Budete si užívat vzájemné doteky a zamilované pohledy. Zaměřte se ale také na to, abyste se vzájemně dostatečně poznali. Jen tak můžete povrchní vztah prohloubit a vytvořit si vzájemné silné pouto a pevný trvalý vztah. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Dvojka pohárů 

Tento měsíc se velmi sblížíte s člověkem, který byl pro Vás doposud tajemstvím. Zjistíte, že máte mnoho společného a že Vás pojí nejen stejné city, ale také zkušenosti a osud. S tímto člověkem do budoucna nemusíte nutně tvořit milenecký pár. Můžete v něm získat také skvělou kamarádku, nebo kamaráda, který se stane nedílnou součástí Vašeho života. Toto nové spojení pro Vás bude velmi důležité a bude trvalého charakteru. Hlavní výhodou tohoto vztahu bude vyváženost mezi brát a dávat. Ani jeden z vás nebude ochuzen o náklonost toho druhého. Za všech okolností se na sebe budete moci spolehnout. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Desítka pohárů 

Duben pro Vás bude v lásce velmi krásným měsícem. Uvědomíte si, co je pro Vás v životě a vztazích opravdu důležité. Doposud jste váhali, zda si chcete v životě hlavně užívat svobodu, nebo najít člověka, který Vám bude na cestě životem dělat společnost. Tento měsíc si ale uvědomíte, že svobodní se můžete cítit i s mužem/ženou po boku a spokojená rodina a harmonický vztah jsou přesně to, co potřebuje. Rozhodnete se proto pro vztah s člověk, který Vám toto teplo rodinného krbu může nabídnout. A nejspíš už tohoto člověka znáte. Může se totiž jednat o někoho z Vaší minulosti. 

Zdroj článku:
  • Autorský text