Sport ve snech: Bojujete sami se sebou nebo toužíte po dosažení velkých věcí?

Sport ve snech: Bojujete sami se sebou nebo toužíte po dosažení velkých věcí?
Často se nám zdá o všelijakých aktivitách, které známe z běžného života. Tak proč ne o sportu? Co znamená, když ve snu běháte, skáčete nebo plavete? Podívejte se na výklad snů o sportů!

Sny o sportech mohou mít celou řadu významů. Nejčastěji znamenají, že nejste ochotní se podřídit okolnostem a cítíte se, jako byste bojovali sami se sebou nebo soupeřili s určitou částí svého já. Mohou však znamenat i touhu po úspěchu nebo přizpůsobení se nové situaci. Řídit byste se měli hlavně vaší náladou a pocity ze snu. Důležité je také jaký sport jste prováděli, jaká v něm byla vaše role a jak moc jste si aktivitu užívali.

Zdroj: Autor: Jacob Lund / Shutterstock

Nejčastější sny o sportu a jejich výklady:

běhání - Pokud ve snu běháte jde většinou o dobré znamení. V tom případě totiž toužíte po vytrvalosti, vítězství a úspěchu v těžkých životních situacích. Pokud se před něčím snažíte utéct, nejspíš vám sen naznačuje, že se něčemu dlouho vyhýbáte a měli byste se tomu postavit.

skok do dálky - Taková aktivita by měla být předpovědí velkých a ambiciózních plánů, které si vybudujete.

plavání - Plavání ve snu znamená, že jste se naučili pracovat se svými problémy a efektivně je řešit. Také může jít o znamení úspěchu v situacích s opačným pohlavím.

týmové sporty - Pokud se ve snu vidíte jako týmový hráč, pravděpodobně se snažíte smířit s více částmi vás samotných a začlenit je do vašeho života. Může také jít o symbol lidí, kteří si navzájem dobře rozumí.

Jestli váš tým hru vyhrál, tak pokud dokážete pracovat sami se sebou, úspěch dokážete najít i v životě. Pokud váš tým naopak prohrál, může to značit neochotu poslouchat názory a rady ostatních, přestože jsou možná zkušenější než vy.

Podle vaší role ve snu:

Byli jste trenérem - V takovém případě jste pravděpodobně vůdčím typem člověka i ve skutečnosti a lidé kolem vás si toho často všímají. Tato vlastnost se vám může hodně vyplatit, pokud ji dobře využijete.

Byli jste divákem - Měli byste být více aktivní a více se zapojovat, jinak byste na to mohli těžce doplatit.

vyhýbání se sportu - Pokud se ve snu naopak snažíte sportu vyhnout, znamená to, že byste měli do svých cílů a plánů vložit více snahy a konečně jich dosáhnout.

Nejdůležitější je v každém případě samozřejmě váš vlastní pocit ze snu a jeho propojení s vaší současnou situací. Zkuste se nad tím tedy zamyslet a s pomocí jednotlivých výkladů přijít i na význam vašeho snu.

Zdroje: